Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Izkušnje z ADSL na navadni liniji?

Izkušnje z ADSL na navadni liniji?

Od februarja uporabljam SiOL ISDN + ADSL 1024/256 kbit/s paket za fizične osebe za 8 K na mesec. Dela kar v redu. Ko sem preskušal odprtokodni poštni protivirusni ClamMail, sem opazil, da Siolov strežnik tudi ne prepušča okužene pošte. Vsaj pošta s preizkusnimi “okuženimi” Eicarjevemi datotekami je kar izginila.

Je pa res, da sem pri sklenitvi pogodbe moral podpisati s SiOLom za dve leti …

Iz čisto “svetovalnih” razlogov pa me zanima, če ima kdo že kakšne izkušnje z ADSL na navadni liniji.

Hvala vnaprej.

Dela kar v redu. Ko sem preskušal odprtokodni poštni protivirusni ClamMail, sem opazil, da Siolov strežnik tudi ne prepušča okužene pošt

Kja misliš s tem ??
Jaz imam doma Linux + Postfix + Clamav + domena
pa mi vse deluje, Siol-ovega strežnika moj poštni server tudi od daleč ne
povoha :))

Kaj si pa mislil s tem ADSL na navadni liniji –

saj je to vse skupaj isti K**** kot Isdn – vmes imaš itaq splitter, ki ti
kanale loči med sabo.

Malce bolj detaljno napiši kaj te muči ?

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

sem opazil, da Siolov strežnik tudi ne prepušča okužene pošte

>Kja misliš s tem ??

>Jaz imam doma Linux + Postfix + Clamav + domena
pa mi vse deluje, Siol-ovega strežnika moj poštni server tudi od daleč ne
povoha :))

Ja, to je bilo res bolj razmišljanje na temo “SIOL varnostni paket?”. Pri sklepanju pogodbe namreč sploh nisem imel namena naročiti kakšne protivirusne zaščite in kot je videti tudi na primeru zadnje akcije Modri ADSL, je pri teh akcijah ta zraven, če hočeš ali pa ne.

ClamMail uporabljam na Windows. Linux sem začel uporabljati šele pred kratkim.

>Kaj si pa mislil s tem ADSL na navadni liniji –
>Malce bolj detaljno napiši kaj te muči ?

Samo radovednost. Glede kvalitete in dejanske hitrosti prenosa. Zdaj vsepovsod mrgoli teh reklam, ne poznam pa nobenega, ki bi imel ADSL nameščen na navadni liniji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close