Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkušnje s portalom Semaforum

Izkušnje s portalom Semaforum

Je bila katera prijavljena na portalu Semaforum? Imate dobre izkušnje?

Meni je všeč. Je pa res da se veliko moških obupancev v vsak zapis vtakne in ponuja. Pač ignoriraš. Nekateri ne znajo brat recimo. Napišeš da iščeš nekoga za družbo pri obiskovanju gledališča, muzejev, galerij….pa ti takoj kakšen vskoči če bi šla na kavo z enim samskim :). Pač vse to listje moraš spregledat in sem pa tja najdeš koga. Potem je pa tudi odvisno z nekaterimi se ujameš z nekaterimi ne. Kot v realnem življenju. Je samo prostor za izmenjavo kontaktov. Od tebe je potem odvisno kaj iz tega ven potegneš. Jaz sem kar nekaj fajn ljudi spoznala. Pred covidom.

Kaj je to

Eni so zelo vsiljivi, drugi manj. Preveri sama

Jaz sem sprobala pa nisem bila zadovoljna. Iskala sem pa družbo za kolesarjenje, predvsem pa  za gore. Pa tudi recimo badminton. Nekako mojih let, lahko M ali Ž, s tem, da M samski (ne bi želela imet opravkov z besno ženo).

Ampak tipi so se ponujali za pijačkanje. Sem jasno napisala, da pričakujem prvo srečanje recimo kolesarska tura in so mi pisali tipi, ki sploh nimajo kolesa. Ko sem dala oglas, da iščem družbo za gore, so mi pisali taki, ki niti pod razno ne bi šli v gore, bi pa pijačkali…

Tako, da sem opustila. Pijačkanje, lokalčkanje me namreč ni zanimalo.

Pa seveda večini moškim je bil bistvo videz, da bi se odločili za družbo. Hm, meni pa je bilo bistveno koliko izkušenj ima z gorami, kolesom… ne pa kako zgleda.

Zanimiv portal

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close