Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izkušnje s kozmetiko Nuxe?

Izkušnje s kozmetiko Nuxe?

Pozdravljene, pozdravljeni

zanimajo me vaše morebitne izkušnje s kozmetiko Nuxe.

Hvala za vse prijazne odgovore.

A.

Meni odgovarja 🙂

jaz sem pa vrgla 40€ proč za eno brezvezno kremo. Prav nič posebnega. čeprav bi morala biti ustrezna za mojo kožo. Me je prav razočaralo.

Meni je na začetku odgovarjla…uporabljala sem kremo za obraz (Marvellance al nekako tako se napiše) potem se mi je začela svaljkati. Ravnno tako se je zgodilo mami, ki je uporabljala za proti gubam. Baje, da sva preveč nanašali. Imam njihovo olje, ki je skor za vse (konice las, kožo telesa itd) in mi je fenomenalno, vonj mi je full všeč, sploh pa za poleti. Krema za roke bi glede na ceno bila lahko bolj hranljiva…fajn mi pa je zato ker se hitro vpije in jo imam za v torbico. Vonj tudi tega izdelka mi je full všeč. Nekako sem se zasitla…raznih kamilc, ogniča itd. Maska z medom…tako tako…nič posebnega. Od vsega naprej še uporabljam olje in kremo za roke.
Probaj dobit prej kak tester pa da sprobaš, sploh pa kreme za okoli oči, če si bolj občutljiva….meni je odgovarjala pa imam bolj občutljivo. Cena res ni taka, da bi kupil kar tako.
LP

ful ti hvala za tako obširno “poročilo” 🙂 bom probala najprej zadevo testirat 🙂 hvala tudi ostalim za napisane izkušnje… nekaj še tako “idealnega”, žal ne more biti idealno za vse… 🙂 probala sem tudi s kozmetiko dr. Hauschka… žal, ni šlo… pri tej kozmetiki me strašansko moti vonj… baje to kozmetko lahko ješ, ker je res 100% naravna… jaz pa padam na vonjave, žal…

jaz sem zadnjič na njihovi promociji v eni od lekarn dobila par testerjev. Sem si naredila masko za obraz in potem namazala z eno od krem ( niti ne vem katero , imam pa doma shranjeno embalažo ), pa mi je kožo potem tako “vleklo”, imela sem čisto rdeč obraz,.. Ne vem, ali je to reakcija in je to sicer OK, ali pa mi ne odgovarja.

Sicer pa trenutno uporabljam Decleor ( Harmonie calm ) mi res odgovarja. Cena sicer ni majhna, ampak sem občutljiva tudi na vonj, tako da mi ob tej kozmetiki ustreza vse.

Sem pa nedolgo nazaj od Wallede priskusila njihovo kremo za obraz, pa mi vonj ne odgovarja, tako da je to to.

Marjana

ful ti hvala[/b] za tako obširno “poročilo” 🙂 bom probala najprej zadevo testirat 🙂 hvala tudi ostalim za napisane izkušnje… nekaj še tako “idealnega”, žal ne more biti idealno za vse… 🙂 probala sem tudi s kozmetiko dr. Hauschka… žal, ni šlo… pri tej kozmetiki me strašansko moti vonj… baje to kozmetko lahko ješ, ker je res 100% naravna… jaz pa padam na vonjave, žal…[/quote]

Daj ne me zaj… iz kod pa si? Kdo tako piše oz. govori??!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close