Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izkušnje s citroeni

izkušnje s citroeni

citroen C3 pluriel,12 let,še vedno navdušena

Meni so bili citroeni včasih v času dyane 6 všeč te novi pa niso. Xara pikaso mi je ,ko jo srečam na cesti takšna,da ne vem ali gre na rikverc ali pa naprej.
Drugač so mogoče kvaliteni ampaak raje ga ne kupim.

najboljši francoz je slabši od najslabšega korejca
če kdo ne ve: razen 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} parižanov so francozi cgani
se kdo spolni Alfa romeo 33 – delali so jih na Siciliji … no, to je to, kar delajo cgani

alfo in citroenaa primerjaš , ti ti

Citroena še nisem kupila, čeprav o njem razmišljam, ker mi je model C3 Picaso enostavno izredno lep; ko ga vidim na cesti, se obrnem za njim.

Imam dve leti starega citroena c4 picasso. Udobna vožnja ter zaenkrat vse ok. je pa prvi citroen ki sem ga kupil. L.p.

Razmišljam o Citroenu in sicer C 4 Picasso . Imama pa že 20 let VW od Golfa, Tourana do Touarega in vam povem da je postal zelo drag za tisto kar ponuja, menim da ni nič boljši od drugih , poraba olja jim je skupna hiba, dovolj je da ga pogledate pa ste ob 100 evrov minimalno, tako da Nemec ni to kar pricakujemo da je..

citroeni so nagnjeni k težavam z elektroniko. Je pa imel moj bivši sošolec C4 picasso in ko ga je pustil nekaj časa na močnem soncu se ni dalo več vrat odpret (ne da bi poškodoval barvo)…razlog? pokrov motorja je iz aluminija, blatniki so plastični, vrata iz pleha in ker se je to na vročini vsako po svoje raztegovalo so se vrata zataknila….

Zdravo, imam E C4 in lahko povem, da sam avto kot vozno sredstvo ni tako slabo kot je programska oprema, katera pa je res katastrofalna. Aplikacija preko telefona bolj ne deluje kot deluje, zakasneno polnjenje zna zatajiti, včasih se sam noče zaklenit ker nisi šel pravi čas od avtomobila, no sedaj pri vročini pa se je pa še klima dela le na ECO, saj se v normal režimu preobremeni in izklopi. Je pa problem tudi servis kateri nima dosti podpore s strani Citroena saj gre pri E-vozilih za dokaj novo tehnologijo na katero se še ne spoznajo, podpora od zastopnika pa je katastrofa tudi do servisa saj čakajo tudi več dni na odgovor kaj naj še probajo za izbolšavi a večinoma neuspešno.

Imamo c5 karavan diesel, ima čez 450 000km.

Nobenih težav, edino spije enih 7l, če vozi mož, pa še malce več…

Po eni strani mi je brez smisla vozit avto, ki je brez napak. Se pa v kabini pozna uporaba, res pa nismo prav nič pozorni pri uporabi.

Nekoč drzne oblike, danes kot njoki. ??‍?

A vozi kdo

C5 Aircross  ali C4 X

Kako ste zadovoljni z njima,

Več znancev kupilo ta jajca….po pol leta ko je avto šel iz garancije pri vseh odpovedal glavni jermen, ki je potopljen v olje….popravilo 1500 evropskih….

1.2 motorji so katastrofa

Odkar je PSA v lastništvu Stellantisa je Citroen postal izdelek z določenim rokom trajanja.

Kupuj japonsko ali uporabljaj javni prevoz.

Zadnji dobri Citroeni so bili XM, Xantia, Xara.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close