Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Izkušnje na Loparju/Rab?

Izkušnje na Loparju/Rab?

Zanimajo me Vaše izkušnje na Loparju? Konec avgusta nameravamo tam preeživeti dva tedna, predvsem zaradi dvoletne hčerke. Ker pa z možem ne marava preveč gužve, me zanima lai je na Loparju res vse polno ljudi in ali se da najti kakšen kotiček zase? In predvsem, kje okoli Loparja se da najti plažo z globoko vodo, kjer lahko plavajo tudi odrasli (ker kot vem na rajski plaži hodiš v nedogled, voda pa vedno do kolen…). Hvala za vaše odgovore

Pozdravljena!

Mi smo dopustovali v Loparju dve leti nazaj. Ker je bil sin takrat star šele leto in pol, smo se zadrževali predvsem na ‘rajski’ plaži. Naše počitnice so se končale že po štirih dneh, ko je sin dobil hudo bakterijo (menda v vodi, ki je tam še kar umazana, ker ni pretoka) in je komaj preživel. Premislite, mogoče raje na kakšno plažo, ki je bolj čista.

LP

meni je bilo všeč v loparju, le mivke sva po nekaj dneh imela vsepovsod….resda sva bila sama. slišala sem, da je lani precej otrok, ki so tam letovali, prebolevali rota virus-kaj je res ne vem, sigurno pa je, da voda ni preveč čista, gužva v avgustu je verjetno tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close