Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izkušnje iz prve roke

Izkušnje iz prve roke

Punce,

a je morda katera na tem forumu, ki je bila na estetski operaciji povečanja prsi in bi im lahko pomagala s kakšnimi informacijami iz prve roke? Thanks in uživajte v jesenskih dneh! By!

Jaz ti lahko povem izkušnjo iz druge roke.Sodelavka je bila na operaciji jošk v Zagrebu in ji je kirurg naredil tako krasne joške da se noben ameriški kirurg ne more merit.Amerikanci delajo takšne da se iz aviona vidi da so umetne.Ta zagrebčan pa je naredil tako krasne in naravne pa še odlično stojijo,kar je pa najbolje ne moreš ugotovit da so umetne.Cena pa je bila nekje med 200 in 300 tisoč sit.

a ti jih je pokazala? a pa kar vsi veste za to?

Ja, tudi jaz sem bila na operaciji; prvič že 8 let nazaj, ampak se ne bi ponavljala, ni bilo in ni v redu.

Lp

malo A kanal glej, saj je en , ki stalno reklamo dela.

Dej kurec ne bot pametn, joške stanejo minimalno 700.00 sit, razn ce ma kašn šit od siikona v seb, k ji bo par mescov zdržu

Zalostna imas prav pokazala mi jih je.Pa se otipal sem lahko heheh.Sabinca ti pa bluzis.V Zagrebu pred priblizno pol leta so stale med 200 in 300 jurjev Ta sodelavka mi je se povedal tocno ceno za joske in koliko je placala se za liposukcijo enega dela telesa,katerega pa ne povem.Tocne cene se pa ne morem spomnit,bom jo pa vprasal.

Mogoče si je samo eno povečala. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S toaletnim papirjem se vsak dan drgni po joških. To zanesljivo pomaga in joške se ti bodo najkasneje v enem letu močno povečale. Če ne verjameš, poglej, kako ti je rit zrasla, ker si jo drgneš s toaletnim papirjem.

Čao in hvala za tvoj odziv!

A mi lahko poveš, če je imela ta tvoja kolegica kakšne težave in koliko časa je že preteklo od njene operacije. Glede na to, da si jih prijel, me zanima tvoje mnenje o tem, če so res toliko trše kakor naravne? A slučajno veš kolk velike ima (kolk mililitrske vsadke). Ej, hvala za tvoje odgovore in uživaj v vikendu. By!

Od tega je priblizno pol leta kaj si jih je dala povecat.So silikonske in kar velike.Stevilko ti ne bi znal povedat.tezav ni imela nobenih.Na otip pa hm ne bi ti znal dobro razlozit ampak to ni to.Prave joske so prave joske.

Ijeeeee *****… končno ena pametna iz tvojih ust.. ups.. izpod tvojih prstov 😉

Edith saj ce vbom se dolgo bral tvoje poste se bom nalezel tvoje modrosti in bom tudi jaz tako prosvetljen kot si ti.Upam da bom vsaj tvoja bleda senca amen.

Pijem pusim i devojke rusim!

Ku.rec, nič bati, z leti in s trdim delom mi boš mogoče segel do gležnjev 😛

Hvala še enkrat!

A misliš, da je možno, da bi tvoja “silikonska” kolegica bila pripravljena stopit v stik z mano?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close