Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Izkušnje? Hvar-Sučuraj-Jeličić

Izkušnje? Hvar-Sučuraj-Jeličić

Z majhnim otrokom nameravamo konec junija dopustovati – v glavnem zaradi ugodne cene najema apartmaja – tam. Je že kdo dopustoval tam, kakšne so izkušnje glede primernosti plaž za otroke v Sučuraju, glede poti in samega apartmaja? hvala za odgovore

Ha, kakšno naključje, bili smo točno v tem apartmaju. Na vrhu kjer povezuje oba 3 posteljna apartmaja velika terasa. Skratka mi smo se imeli super. Najmaljši otrok je bil star skoraj 3 leta in ker je apartma nasproti trajekta mu je bilo v veliko zabavo, ker je lahko opazoval izkrcanje in vkrcanje avtomobilov na trajekt, mi pa smo lahko v miru pili kavico in osvežilne pijače medtem, ko smo opazovali uboge ljudi v vročini čakati v vrsti, še kakšnega znanca smo videli in mu mahali. Plaže v samem Sučuraju ni, je pa krasna plaža za otroke v bližnjem campu. Sučuraj je mala ribiška vasica, ima 2 lokala in vsi se poznajo med sabo. Ima pa začuda zelo dobro založeno trgovino.
Prijeten dopust vam želim.
Aja, še to, trajekta se sploh ne sliši, ker je ravno prav oddaljen in morebiti pod kakšnim zvočnim kotom, tako da sploh ni moteč.
Otroku pa vzemite kar nekaj avtomobilčkov s sabo, ker jih bo hotel zlagati v vrsto in se bo cele počitnice šel izkrcavanje in vkrcavanje na trajekt.

Ha, kdo bi si misli, da bom dobil odgovor v manj kot pol ure. 🙂
Pa še uganila si tisto, kar sem pozabil vprašat, ali se ne sliši preveč trajektov, hvala za odgovore.

tudi tebi in tvoji družini lep dopust kamorkoli že greste letos

Samo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close