Izkoristila me je za denar
mornarček, 27.09.2021 ob 18:18
mona, zapomni si tole kar ti bom sedaj rekel. Prostitutke (kurbice) so najcenejše ženske. Mene je moja draga (najdražja) stala več deset tisoč evrov. Pa kaj si naj. Pozabiti sem moral na denar. Bomo drugega zaslužili.
A to te je toliko stala ob ločitvi? Logično, da se premoženje deli, se ti ne zdi!? Sicer pa še najbrž premalo, itak samo jokcate, znate pa nič, ženske vam samo odnašajo smrdljive, lene riti, da lahko vi uživate in se sprdujete ter izmišljujete, znate pa ne drugo kot na kavču smrdet in čakat da kaj na mizo pade pa okoli hodit, ne cenite kaj vse ženske postorijo, to za vas sploh delo ni…a če bi mogli sami vse to početi bi bilo to najtežje delo na svetu. Lenuhi izkoriščevaski…in potem se vam še kao krivica godi…nazaj pod mamino kiklo.
so še hujše, 28.09.2021 ob 15:25
Jebach, 28.09.2021 ob 14:34
A js prov slišim?, 28.09.2021 ob 14:31
Kdo pri kurcu da na prvem zmenku 300EUR osebi? Dejte s emal zresnat, a ne vidte da tip trolla?
Zakaj trola? Ker je glup? Pac imas tudi take paciente…je tezko razumljivo ampak se dogaja
Če misliš, da gre za izmišljen primer, preberi tole. Tip jo je še dobro odnesel. Verjemi da obstajajo bedaki, ki dajo na prvem zmenku par tisočakov. Preberi spodnji članek in se čudi.Ampak glede na to da sta ti dve prevarantki verjetno v zaporu, bi tudi to bejbo lahko spravil v težave. Če imaš vsaj smse ali kakšne dokaze..
Zgodba iz Slovenije, da te kap: 18- in 32-letnica molzli moške, pobrali preko 170 tisočakov – Slovenske novice
Ti dve sta se predstavljali z lažnim imenom (goljufija z lažnim predstavljanjem), poleg tega sta uporabljali izmišljene zgodbice in pobrali sta dosti več kot je dal ta papek. Nič ne boš dosegel, sprijazni se.
Jebach, 28.09.2021 ob 15:00
1234, 28.09.2021 ob 14:33
@Jebach pizda ti si tud pametn. In kaj bo naredu s tem če ji škodo nardi? Prijavi ga lahko in bo tip še več plaču. Pismo si ti ista budala kot OP. Ne more nič nardit, konec, fertik, denar porabljen. Zasluži nov denar, če si kr tkole dal neznani osebi 300 za vsak date mislim da ti ni težko zaslužit nov denar
Ti si en bedak…se vidi, da cel mladic v zivljenju se nic nisi dal skozi…kako kurca bo ona dokazala kdo je to bil? Kaj bo sla na policijo in rekla, da ji je tip kateremu je dolzna par sto eurov avto razbu in da ga hoce prijavit?
naredis to prikrito brez galame…z alibijem…(bo treba se mal cokolinota pojest, da ti mozak potegne)
ce pa hoce, da pa lahko meni teh par sto eurov pa jaz to naredim za njega
Sem pomislil na to, ampak do zdaj sem že spoznal kako deluje oz. posluje. V igri ima verjetno spet nove kandidate in če bi ji avto razbil, bi jim natvezla kako se ji bivši maščuje in vse skupaj obrnila v svoj prid tako da bi ji verjetno kdo kupil nov avto. Tudi smse mi piše na tak način, da jih ne morem uporabiti kot dokaz (v smislu da jo nadlegujem, da sem bil nasilen, da sam vem zakaj me je pustila in večkrat poudari da sem ji denar prostovoljno dal). Rad bi pozabil vse skupaj, ampak ne morem.
ta vrsta prevare je stara fora, ne vem, a nisi še nikjer slišal, da ne posojaj denarja, če pa že, pojdi vsaj k notarju overit pogodbo… Mislim, da moraš biti res nerazgledan in neizobražen, da daš 5000 eur ženski, ki niti noče s tabo na pravi zmenek in ti ugotoviš, da te je prevarala, šele ko ti pošlje sms….
Edina rešitev je, da se povežeš z njenimi žrtvami in nekako dokažete, da ste ji dali denar. Denarja ne boš dobil nazaj, mogoče pa boš imel vsaj zadoščenje, da policija obravnava proti njej postopek. problem je le, ker je žrtve ponavadi sram, da so bili tako neumni in padli na tako osnovno goljufijo…
Ko ti je rekla za denar, bi ji rekal da imaš delo za njo pa da pošteno plačaš (z nasmeškom). Pa bi iz reakcije vse zvedel. Jaz sem šel na prvi, drugi zmenek plačam nobene hvaleznosti in na tretjem sem jo pustil plačat in sem iz reakcije razbral jezo. S tem mi je dovolj povedala, vprašam za poljub ker kemije ni bila najboljša (zato je nisem, kar poljubil) in reče da frend zono in sem zvedel dovolj, da ji nisem več nič pisal. V današnjem časi je potrebno bit zelo previden, ker plačas pijačo, večerjo itd. In v zameno ne dobiš nič. Dejansko prvi zmenek zmeraj pijača, će ni malo kemije je to potrata časa, in greš naprej. Na začetku ji daš roko in z dotikom ogromno razbereš če je privlačnost in interes ali ne ter po koncu zmenka majhen objem ter ti je ze logično. Če ne išče kontakta ali ima čuden obraz, in govorica telesa je usmerjena od tebe, ko iščeš kontakt, potem ni privlačnosti. Vse teme o premozenjo, materialnih stvareh, denarju, plači so na začetku, ko spoznavaš osebo nezazejene, če pa te specifično vpraša pa je to rdeča točka. Odgovoriš v smislu zivim v stanovanju, ali imam ustrezno plačo, ali nimam nobenih dolgov (z nasmeškom), da zaščitiš sam sebe. Seveda če te vpraša povprašaš tudi ti nazaj enako, da izveš kam cilja s takimi vprašanji.
Zenske, ki nimajo sluzbe in nočejo doštudirat v predvidenem času+1 leto se ni pametno zapletat z njimi, ker zelo hitro si v situaciji da delaš in skrbiš za dva.
Kaj lahko naredim,
Čudi me, da si za svoj primer izbral ravno MON, forum poln trolov. Že pri tej temi imaš od treh strani mogoče kakih pet resnih odgovorov… Ampak, če ne gre za clickbait zgodbo, ti bo morda v pomoč moj primer (ali pa komu drugemu, ker takšnih zadev verjetno ni malo).
Torej:
Nekaj let nazaj, ravno sveže ločen, po ženini krivdi, varanje. Zato, prosim, vsi, ne bodite žaljivi do avtorja teme, pač ujela ga je v ranljivi situaciji.
Začnem se dobivati z neko žensko svojih let, recimo ji Jasna (ime je izmišljeno), ki sem jo poznal že od prej (kao soseda, da poenostavim). Kavice, druženje, pogovori na tisoč in eno temo, sex, celo več od statističnega povprečja. Ful sva se ujela oz. me je obrnila, nasedel sem, da misli resno.
Bila pa je precej bolj prefinjena, ni sama prosila za denar, ampak skozi pogovor nakazala, da je v finančnih težavah. Ne zna z denarjem, banka ji trga, dobiva SMS-e od njih … V glavnem, izkazalo se je, da se je zadolžila pri ljudeh, od »katerih si ni pametno sposojati denarja«, njen mož o tem ni (kot je takrat rekla) ni ni nič vedel o tem.
Ja, pribijte me na križ, dobival sem se s poročeno žensko.
Ob ločitvi sem prodal družinsko hišo, z bivšo razdelil premoženje (itak je šlo precej tega za poplačilo hipoteke banki), nekaj denarja je ostalo.
Podobno, kot pri tebi – s posojili njej se je vsega skupaj skozi nekaj obrokov nabralo za več kot 5k eurov, je pa res, da sva že v začetku to obravnavala kot posojilo, tudi napisala sva posojilno pogodbo (lastnoročno, brez overitve in prič). In ja, zgodbice, kako želi resno zvezo, mož jo itak na polno zanemarja, še z nobenim ni tako dobro sexala, želi si skupno življenje…
Po ločitvi sem kupil starejšo hišo in začel z obnovo, zato skupno življenje (z njenim otrokom vred) takrat ni bilo možno. Ločila se je (tako je rekla), najela stanovanje, za obdobje pol do enega leta (res ga je in se odselila), da jaz sfiniširam zadevo. Takrat se umakne in, v prid zastonj najemnine (predvidevam), sexa (sama povedala) z najemodajalcem.
Jasno, nategnila me je, jemljem kot šolo, brez nadaljnjega. Čez eno leto se vrne k možu.
Šlo mi je za princip (btw, denar bi lažje zaslužil, kot da se spuščam v vse, kar se je dogajalo), zato jo vsakih nekaj dni opomnim na dolg. Blokira klice, zato pridobim številko od njenega brata, moža, ju pokličem in (vljudno, brez groženj in vpitja) z mirnim glasom povem, naj me Jasna pokliče.
Panika z njene strani, zagrozi, da me zaradi nadlegovanja prijavi pri prisotnih organih. Pri organih (znanec) preverim, kako je s tem. Da poenostavim – pozivi, za vračilo denarja niso nadlegovanje, neoverjena pogodba in tudi, če je samo ustna pogodba, je to veljavna pogodba (poenostavljam, pravniki se prosim ne obešajte se na to), ki pa jo je precej težje dokazovati kot notarsko overjeno.
Blokira številko tudi mož, ko ga končno dobim, mu mirno razložim, da imava z Jasno nekatere zadeve še odprte in da se bo to rešilo na tak ali drugačen način. Itak, da se dere in grozi po telefonu.
Nekaj dni za tem jo obiščem na domu (mož je bil doma, a ni prišel iz zgornjega nadstropja), mirno povem, da imava še nekatere zadeve za razčistit. Sama je postavila rok čez cca 3 mesece (od obiska), da mi vrne denar.
Nekaj dni pred dogovorjenim rokom me pokliče njen mož, da ima denar – dobiva se na parkingu pred nekim lokalom, vrne mi ves denar, podpiševa izjavo, da je zadeva zaključena in – on se mi opraviči in stisneva si roko.
Tako da, tvoja zadeva ni brezupna, se je pa moraš pametno lotit. Pritisni na njeno šibko točko, igraj na njenega aduta (v mojem primeru je bil to njen mož, ki naj bi se ga ustrašil), predvsem pa ne delaj sranja v stilu razbijanja avta ali da ji pošlješ gorilo na vrata, ker to je nasilje in policija te bo temu primerno obravnavala, ne glede na dolg med vama.
Vse dobro.
qwertz674, 28.09.2021 ob 18:33
Kaj lahko naredim,
Čudi me, da si za svoj primer izbral ravno MON, forum poln trolov. Že pri tej temi imaš od treh strani mogoče kakih pet resnih odgovorov… Ampak, če ne gre za clickbait zgodbo, ti bo morda v pomoč moj primer (ali pa komu drugemu, ker takšnih zadev verjetno ni malo).
Torej:
Nekaj let nazaj, ravno sveže ločen, po ženini krivdi, varanje. Zato, prosim, vsi, ne bodite žaljivi do avtorja teme, pač ujela ga je v ranljivi situaciji.
Začnem se dobivati z neko žensko svojih let, recimo ji Jasna (ime je izmišljeno), ki sem jo poznal že od prej (kao soseda, da poenostavim). Kavice, druženje, pogovori na tisoč in eno temo, sex, celo več od statističnega povprečja. Ful sva se ujela oz. me je obrnila, nasedel sem, da misli resno.
Bila pa je precej bolj prefinjena, ni sama prosila za denar, ampak skozi pogovor nakazala, da je v finančnih težavah. Ne zna z denarjem, banka ji trga, dobiva SMS-e od njih … V glavnem, izkazalo se je, da se je zadolžila pri ljudeh, od »katerih si ni pametno sposojati denarja«, njen mož o tem ni (kot je takrat rekla) ni ni nič vedel o tem.
Ja, pribijte me na križ, dobival sem se s poročeno žensko.
Ob ločitvi sem prodal družinsko hišo, z bivšo razdelil premoženje (itak je šlo precej tega za poplačilo hipoteke banki), nekaj denarja je ostalo.
Podobno, kot pri tebi – s posojili njej se je vsega skupaj skozi nekaj obrokov nabralo za več kot 5k eurov, je pa res, da sva že v začetku to obravnavala kot posojilo, tudi napisala sva posojilno pogodbo (lastnoročno, brez overitve in prič). In ja, zgodbice, kako želi resno zvezo, mož jo itak na polno zanemarja, še z nobenim ni tako dobro sexala, želi si skupno življenje…
Po ločitvi sem kupil starejšo hišo in začel z obnovo, zato skupno življenje (z njenim otrokom vred) takrat ni bilo možno. Ločila se je (tako je rekla), najela stanovanje, za obdobje pol do enega leta (res ga je in se odselila), da jaz sfiniširam zadevo. Takrat se umakne in, v prid zastonj najemnine (predvidevam), sexa (sama povedala) z najemodajalcem.
Jasno, nategnila me je, jemljem kot šolo, brez nadaljnjega. Čez eno leto se vrne k možu.
Šlo mi je za princip (btw, denar bi lažje zaslužil, kot da se spuščam v vse, kar se je dogajalo), zato jo vsakih nekaj dni opomnim na dolg. Blokira klice, zato pridobim številko od njenega brata, moža, ju pokličem in (vljudno, brez groženj in vpitja) z mirnim glasom povem, naj me Jasna pokliče.
Panika z njene strani, zagrozi, da me zaradi nadlegovanja prijavi pri prisotnih organih. Pri organih (znanec) preverim, kako je s tem. Da poenostavim – pozivi, za vračilo denarja niso nadlegovanje, neoverjena pogodba in tudi, če je samo ustna pogodba, je to veljavna pogodba (poenostavljam, pravniki se prosim ne obešajte se na to), ki pa jo je precej težje dokazovati kot notarsko overjeno.
Blokira številko tudi mož, ko ga končno dobim, mu mirno razložim, da imava z Jasno nekatere zadeve še odprte in da se bo to rešilo na tak ali drugačen način. Itak, da se dere in grozi po telefonu.
Nekaj dni za tem jo obiščem na domu (mož je bil doma, a ni prišel iz zgornjega nadstropja), mirno povem, da imava še nekatere zadeve za razčistit. Sama je postavila rok čez cca 3 mesece (od obiska), da mi vrne denar.
Nekaj dni pred dogovorjenim rokom me pokliče njen mož, da ima denar – dobiva se na parkingu pred nekim lokalom, vrne mi ves denar, podpiševa izjavo, da je zadeva zaključena in – on se mi opraviči in stisneva si roko.
Tako da, tvoja zadeva ni brezupna, se je pa moraš pametno lotit. Pritisni na njeno šibko točko, igraj na njenega aduta (v mojem primeru je bil to njen mož, ki naj bi se ga ustrašil), predvsem pa ne delaj sranja v stilu razbijanja avta ali da ji pošlješ gorilo na vrata, ker to je nasilje in policija te bo temu primerno obravnavala, ne glede na dolg med vama.
Vse dobro.
Pri tebi se je dobro izšlo, dobil si denar nazaj pa še nafukal si se z Jasno.
Goljufija
211. člen
(neuradno prečiščeno besedilo)
(1) Kdor, zato da bi sebi ali komu drugemu pridobil protipravno premoženjsko korist, spravi koga z lažnivim prikazovanjem ali prikrivanjem dejanskih okoliščin v zmoto ali ga pusti v zmoti in ga s tem zapelje, da ta v škodo svojega ali tujega premoženja kaj stori ali opusti, se kaznuje z zaporom do treh let.
Goljufija
211. člen KZ-1
(Goljufija)
(1) Kdor, zato da bi sebi ali komu drugemu pridobil protipravno premoženjsko korist, spravi koga z lažnivim prikazovanjem ali prikrivanjem dejanskih okoliščin v zmoto ali ga pusti v zmoti in ga s tem zapelje, da ta v škodo svojega ali tujega premoženja kaj stori ali opusti, se kaznuje z zaporom do treh let.
treba pa je dokazat, da je imela tak namen, kar ni lahko
Anonimno 1135, 28.09.2021 ob 15:33
A to te je toliko stala ob ločitvi? Logično, da se premoženje deli, se ti ne zdi!? Sicer pa še najbrž premalo, itak samo jokcate, znate pa nič, ženske vam samo odnašajo smrdljive, lene riti, da lahko vi uživate in se sprdujete ter izmišljujete, znate pa ne drugo kot na kavču smrdet in čakat da kaj na mizo pade pa okoli hodit, ne cenite kaj vse ženske postorijo, to za vas sploh delo ni…a če bi mogli sami vse to početi bi bilo to najtežje delo na svetu. Lenuhi izkoriščevaski…in potem se vam še kao krivica godi…nazaj pod mamino kiklo.
Ah… To je tvoja varianta zgodbe. Ženske mislite da res vse se strinjam s tem da so prostitutke najcenejše…. Vsaj priznajo kar so. Ostale si zaslužite po 20 eur na seks. Za dela doma , pa prosim ne serite , ker premaknite tri brisače pa mislite da ste od boga poslane. Tipi delamo to bolš v teh časih. Prostitutke so pa od boga poslane. Vsaj vejo kaj delajo in imajo tarife s katerimi lahko razpolagaš. Če daš svoje noge narazen in si kot hlod cel lajf ( ne govorim samo o seksu ) še ne pomeni , da ti pripada polovico nekoga , ki je dejansko nekaj delal ti si mu pa težila ob tem…
Očka424, 29.09.2021 ob 20:25
Ah… To je tvoja varianta zgodbe. Ženske mislite da res vse se strinjam s tem da so prostitutke najcenejše…. Vsaj priznajo kar so. Ostale si zaslužite po 20 eur na seks. Za dela doma , pa prosim ne serite , ker premaknite tri brisače pa mislite da ste od boga poslane. Tipi delamo to bolš v teh časih. Prostitutke so pa od boga poslane. Vsaj vejo kaj delajo in imajo tarife s katerimi lahko razpolagaš. Če daš svoje noge narazen in si kot hlod cel lajf ( ne govorim samo o seksu ) še ne pomeni , da ti pripada polovico nekoga , ki je dejansko nekaj delal ti si mu pa težila ob tem…
Kar se pa tiče tebe, model… Upam da si jo vsaj kresnu tko k je treba. Denarja ne dobiš več nazaj. Sestavi se , nauči se nekaj in pejt naprej.
Najprej bi jo pozvala na vračilo, saj te je zavedla, denar je dobila, zaradi potencialne bodoče zveze. Ker zveze ni, ni več podlage za tvoje darilo in ga je dolžna vrniti. Navedel bi, da boš podal prijavo policiji. Jaz bi sistematično navedla dejstva in tudi dejansko prijavila policiji. S tem bi mogoče rešila finančne in čustvene katastrofe kakšnega drugega nesrecnika, ki se ga ta pijavka loti.
Sama sem v življenju srečala vsaj dva miška, ki sta me več kot očitno želela takole ozeti. Sem imela k sreči več sreče, kot pameti in sem ju malo po intuiciji, malo pa po pameti zelo hitro spregledala.
Ti je gotovo laskalo, da se taka lepotica zanima za tvojo kmetijo. A realno ti je moralo biti tudi jasno, da je prelepo, da bi bilo res, a denar si dajal, ker si želel, da sanje se trajajo iz da neko upanje pa mogoče je. Rajši si poišči enokonkretno, pošteno in delovno žensko in bodi fer do nje.
so še bolj, 27.09.2021 ob 18:12
Avtor, potolaži se, da so nekateri ljudje še bolj neumni kot si ti.
So ene babnice nekim tujim dedcem po več jurjev nakazovale. Ti si vsaj ‘samo’ par stotakov dajal.
Proklete budale kaj vse to zivi na tej ubogi planeti najhujse da te zenske bedaste nakazovale denar nekom moskem.iz tujine pa kje so se take norice??? prav je tako bedaki morajo placati ljubezen pravo ali virtualno?
Queen of hell, 05.10.2021 ob 13:50
Lahko podaš prijavo na policijo, če imaš kaj več podatkov o njej. Upaj, da najdejo še koga, ki ga je nategnila.
Mu ne svetujem, ker bo na koncu imel še večje probleme. Sem bi v podobni situaciji, ampak šlo se je za približno 900 evrov. Podal sem prijavo, goljufivka pa je na policiji rekla, da je z mano imela resne namene, ampak sem postal do nje nasilen, bolano ljubosumen, jo spolno nadlegoval in da sem jo celo varal (pokazala jim je smse kako jo nekdo opozarja da jo varam, seveda jih je pisala sama sebi). Na koncu so me obravnavali kot najhujšega nasilneža. Glede denarja sem se pa lahko pod nosom obrisal. Dal sem ji ga, ne posodil.
Forum je zaprt za komentiranje.