Izkoristila me je za denar
mornarček, 27.09.2021 ob 18:18
mona, zapomni si tole kar ti bom sedaj rekel. Prostitutke (kurbice) so najcenejše ženske. Mene je moja draga (najdražja) stala več deset tisoč evrov. Pa kaj si naj. Pozabiti sem moral na denar. Bomo drugega zaslužili.
Drži, prostitutke so v bistvu najbolj poštene in poceni ženske. Veš, kaj boš dobil in kaj boš plačal.
Torej greš na pijačo, se pogovarjata, ti reče za denar, rečeš ok in ji daš 200e. Praviš da si ji dal vse skupaj 5k. Torej si bil najmanj 25x na “zmenku”. Mislim se oproščam, ampak glupost pač ni zastojn. Neznancu dajat denar zato ker te menda ljubi :). Ker če je to rekla je pa zihr res. Čeprav se te niti taknila ni očitno :). Imaš dve izbiri. Ponos si itak že zdavnaj izgubil, denar tudi….tako da preboli. In v nadaljne pač zmanjšaj svojo obupanost do te meje da ne boš rabil plačevati zato da se nekdo pogovarja s tabo. Druga varianta je pa da greš na net in si spet neko manekenko izbereš, ki te bo ljubila in gorela od želje po molzenju krav in ji plačuješ. Denar očitno imaš. Če že pameti nimaš. Tretjo možnost o prijavi pa prosim te pozabi. Daj vsaj trohico dostojanstva ohrani. Ker se ti bo pol slovenskih policajev še par let za tem na sindikalnih žurkah režalo.
Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 19:30
Hahajaja, 27.09.2021 ob 19:13
Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 19:07
Ccc, 27.09.2021 ob 19:03
5000 je darilo večje vrednosti in lahko zahtevas nazaj, samo dokazati moraš da si res dal
Imam vsa sporočila ko me je prosila za denar in tudi ko se je zahvalila. In sumim da nisem bil edini. Verjetno ima se zdaj kandidate ki jo financirajo. Lagala je celo da dela kot čistilka. Sram me je da sem ji nasedel. Zakaj bi delala če izkorišča poštene ljudi? In ne razumem zakaj je policija ne bi ustavila.
Sms i niso dokaz ,daj pozabi ,nič ne boš dosegel,…
Seveda so dokaz. Pisala je iz naročniške številke. Ne more reči da je nekdo drug veš čas uporabljal njen telefon. Če sem že jaz nasedel jo je treba vsaj ustaviti ker sem prepričan da izkorišča se naprej.
Ja pa neredi tako kot zelis,sprašuješ za mnenja,sem podala svoje mnenje,mene bi bilo sram v takem primeru ,in ne bi sploh nikamor omenila,sploh pa ne,če si ji denar podaril.
Situacija je taka, denar si ji dal in nisi posodil. V principu gre za manipulacijo in prevaro z neko obljubo. Prvi problem je da lahko vse zanika, ker nimaš dokazov o predaji denarja razen SMS sporočil v katerih te prosi za denar.
Poskusi s tem, da ji napišeš da naj začne vračati denar, ker veš da je šlo za zelo prebrisano prevaro, imaš SMS sporočila z njenimi obljubami in prošnjami za denar. V nasprotnem primeru boš podal ovadbo, predal SMS sporočila policiji. Postavi ji roke za vračilo denarja in napiši, če bo zamudila z vračanjem boš podal prijavo. Ne nasedaj na obljube, ker te bo nategovala. Če nisi sposoben resno speljati zadeve potem nima kaj dosti smisla začeti karkoli.
Bobu bob, 27.09.2021 ob 21:20
Situacija je taka, denar si ji dal in nisi posodil. V principu gre za manipulacijo in prevaro z neko obljubo. Prvi problem je da lahko vse zanika, ker nimaš dokazov o predaji denarja razen SMS sporočil v katerih te prosi za denar.
Poskusi s tem, da ji napišeš da naj začne vračati denar, ker veš da je šlo za zelo prebrisano prevaro, imaš SMS sporočila z njenimi obljubami in prošnjami za denar. V nasprotnem primeru boš podal ovadbo, predal SMS sporočila policiji. Postavi ji roke za vračilo denarja in napiši, če bo zamudila z vračanjem boš podal prijavo. Ne nasedaj na obljube, ker te bo nategovala. Če nisi sposoben resno speljati zadeve potem nima kaj dosti smisla začeti karkoli.
Točno to sem poskusil. In dobil odgovor, da sem ji denar dal in da me bo prijavila za nadlegovanje. Če bi se vsaj opravičila bi še pozabil, tako sem pa besen nanjo.
Predvidevam, da je to osamelo sporočilo(ki je popolnoma drugačno razmišlanje od vseh ostalih) napisal BTDT / Excell saj ima drugačno logiko kot cel svet.
Gotovo so ga ženske že nategnile, ko se je postavljal pred njimi s svojimi tremi firmami in jim potem, ko ni več mogel vzeti svojih besed nazaj v dokaz, da je uspešnež, ki se kopa v denarju dal svojo socialno ali celo minimalno plačo. 🙂 🙂 🙂
Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 17:53
Spoznal sem punco preko oglasa, začela sva se dobivati in že na drugem zmenku mi je omenila da potrebuje denar. Na vsakem zmenku sem ji tako dal okoli 200, 300 evrov, ko sem predlagal da bi kam šla, da bi prespala skupaj je vedno imela neke izgovore. Nato pa dobim sms da prekinja stike z mano ker je ugotovila da nisva za skupaj. Je kakšna možnost da jo prijavim in dobim nazaj denar? Na začetku mi je namreč obljubljala skupno življenje, pomoč na kmetiji..nič od tega ni bilo res, zanimal jo je samo denar.
Imaš njen naslov , pošlji ji razbijača kateri ji bo lepo kulturno povedal kaj je dolžna in koliko je dolžna, verjemi da ti bo vrnila vse do centa,
Bobu bob
27.09.2021. ob 21:20
————————————————————-
—————————————————————
Predvidevam, da je to osamelo sporočilo(ki je popolnoma drugačno razmišlanje od vseh ostalih) napisal BTDT / Excell saj ima drugačno logiko kot cel svet.
Gotovo so ga ženske že nategnile, ko se je postavljal pred njimi s svojimi tremi firmami in jim potem, ko ni več mogel vzeti svojih besed nazaj v dokaz, da je uspešnež, ki se kopa v denarju dal svojo socialno ali celo minimalno plačo.
Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 18:22
Kolikor vem je to goljufija. Pretvarjala se je da je za resno zvezo, mi obljubljala vse kar je možno, pisala kako me ljubi.. zdaj pa napiše da sva zaključila.
pretvarjala se je, da je za resno vezo?
kolikor vem, resne veze ni mogoče pravno izterjati od nekoga, lol
Očitno je, da je manipulirala s tabo in izvabljala, da si ji dal denar. Zdaj ti najbolje veš kakšna so sporočila in ali zdržijo, da podaš ovadbo. Najverjetneje nisi edini. Ženska pozna posel in psihologijo zato si postal žrtev. Očitno je ocenila, da nisi med tistimi, ki jo bo zgrabil za vrat in namlatil. Morda bo pa enkrat naletela na nekoga, ki jo bo zagrabil za vrat in jo pospravil za vedno.
Bobu bob, 28.09.2021 ob 09:45
Očitno je, da je manipulirala s tabo in izvabljala, da si ji dal denar. Zdaj ti najbolje veš kakšna so sporočila in ali zdržijo, da podaš ovadbo. Najverjetneje nisi edini. Ženska pozna posel in psihologijo zato si postal žrtev. Očitno je ocenila, da nisi med tistimi, ki jo bo zgrabil za vrat in namlatil. Morda bo pa enkrat naletela na nekoga, ki jo bo zagrabil za vrat in jo pospravil za vedno.
Punca zadevo obvlada. Pri meni ji je bilo najbolj všeč, da prihajam iz kmečkega okolja. Že tu bi se mi morali prižgati vsi signali. Njej se vidi da o kmetovanju nima pojma, da je mestno dekle in vseeno mi je razlagala kako si želi da bi lahko nekoč delala na kmetiji. Predvidevam, da so njene žrtve kmečki moški in ne neki visoko izobraženi podjetniki. Moški, ki niti interneta nimajo (zato je bil oglas v reviji). In zato se bom tudi težko povezal z žrtvami. Mona verjetno ne berejo.
kaj lahko naredim, 28.09.2021 ob 10:58
Punca zadevo obvlada. Pri meni ji je bilo najbolj všeč, da prihajam iz kmečkega okolja. Že tu bi se mi morali prižgati vsi signali. Njej se vidi da o kmetovanju nima pojma, da je mestno dekle in vseeno mi je razlagala kako si želi da bi lahko nekoč delala na kmetiji. Predvidevam, da so njene žrtve kmečki moški in ne neki visoko izobraženi podjetniki. Moški, ki niti interneta nimajo (zato je bil oglas v reviji). In zato se bom tudi težko povezal z žrtvami. Mona verjetno ne berejo.
ja nekatere ženske se s tem internetnim oz. oglasarskim žicanjem dobesedno preživljajo. Če imaš spravljene kakšna njena sms sporočila ali kakšne druge dokaze, jih javno objavi pa njo z imenom in priimkom. Tako lahko posvariš naslednje žrtve, kaj drugega pa ravno ne moreš storiti, razen če imaš kak zapis, da si ji denar POSODIL in ne dal.
Se oproscam ampak si res mal bebcka, da se te da tako lahkotno okrog prnest…pa ze na drugem zmenku…ko bi vsaj fuflo dobil pa se to ne.
uglavnem kaj bi jaz naredil…pac tezko bos zadevo zakljucil po pravni poti brez, da bi imel kaj stroskov..pa se to ni ziher, da bos dobil nazaj.
pretepst jo tudi ne mores, ker te bo tozila in bos se bolj v riti.
lahko nekomu placas, da jo nagoni, ko psa…samo spet…so stroski
lahko pa ji zjebes avto in ji naredis dodatne stroske…zrezes vse stir gume….zjebes stekla,luci, ogledala…pleh…za konc pa zabijes kramp skozi havbo v motor in ga tam pustis.
na ta nacin pac denarja ne bos videl…vedel pa bos, da ima tudi bejba stroske, ker rabi drug avto…bos lazje spal
@Jebach pizda ti si tud pametn. In kaj bo naredu s tem če ji škodo nardi? Prijavi ga lahko in bo tip še več plaču. Pismo si ti ista budala kot OP. Ne more nič nardit, konec, fertik, denar porabljen. Zasluži nov denar, če si kr tkole dal neznani osebi 300 za vsak date mislim da ti ni težko zaslužit nov denar
1234, 28.09.2021 ob 14:33
@Jebach pizda ti si tud pametn. In kaj bo naredu s tem če ji škodo nardi? Prijavi ga lahko in bo tip še več plaču. Pismo si ti ista budala kot OP. Ne more nič nardit, konec, fertik, denar porabljen. Zasluži nov denar, če si kr tkole dal neznani osebi 300 za vsak date mislim da ti ni težko zaslužit nov denar
Ti si en bedak…se vidi, da cel mladic v zivljenju se nic nisi dal skozi…kako kurca bo ona dokazala kdo je to bil? Kaj bo sla na policijo in rekla, da ji je tip kateremu je dolzna par sto eurov avto razbu in da ga hoce prijavit?
naredis to prikrito brez galame…z alibijem…(bo treba se mal cokolinota pojest, da ti mozak potegne)
ce pa hoce, da pa lahko meni teh par sto eurov pa jaz to naredim za njega
groza kaksen papak. a ce bi ti dala bi ti blo kaj lazje? nic ne mores narest razen da zagrabis svoja izgubljena jajcka in postanes moski. zenska ti ni prodajala zgodb in te manipulirala v smislu kako bos profitiral ce ji das denar. to da te je zgolj prosila cetudi z zalostnimi ockami in zgodbo o tem kako je broke.. to ni nobena poslovna manipulacija.. niti ji nisi nakazoval denarja za posojo ampak si ji ga debil dal.. torej pojdi na policijo in se dodatno zablamiraj z svojo skrtusko zgodbico. dajal si ji denar ker si upal na kompenzacijo torej sex zvezo ali delo na kmetiji. ko ti to ni uspelo pa te je skenslala si pa postal uzaljen mali otrok ki bi se sedaj rad masceval. meni se zdis ti hujsi kot ona..ona je probala dobila in to je to. tudi tvoji nameni so bili vse prej ko cisti. drugo bi bilo ce bi ji denar posodil ampak spet je treba it v zasebno tozbo in imet dokazila o tem dolgu. ce si jo vmes se nadlegoval in ji grozil z izsiljevanjem ali drugih ustrahovanjem si spet ti bolnik ne ona. tako da pozri svoj ego in naj bo to sola v bodoce. ce hoces porivat si najdi prostitutko ne pa eno ki ji bos dajal denar da bi ji zlezel v hlacke. in zdaj kao tebe skrbi za druge duse..dej no ego in cist nic druzga pa zelja po nizkotnem mascevanju.
pojdi na policijo in jim polepsaj dan.
Jebach, 28.09.2021 ob 14:34
Zakaj trola? Ker je glup? Pac imas tudi take paciente…je tezko razumljivo ampak se dogaja
Če misliš, da gre za izmišljen primer, preberi tole. Tip jo je še dobro odnesel. Verjemi da obstajajo bedaki, ki dajo na prvem zmenku par tisočakov. Preberi spodnji članek in se čudi.Ampak glede na to da sta ti dve prevarantki verjetno v zaporu, bi tudi to bejbo lahko spravil v težave. Če imaš vsaj smse ali kakšne dokaze..
Zgodba iz Slovenije, da te kap: 18- in 32-letnica molzli moške, pobrali preko 170 tisočakov – Slovenske novice
Forum je zaprt za komentiranje.