Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izkoristila me je za denar

Izkoristila me je za denar

Spoznal sem punco preko oglasa, začela sva se dobivati in že na drugem zmenku mi je omenila da potrebuje denar. Na vsakem zmenku sem ji tako dal okoli 200, 300 evrov, ko sem predlagal da bi kam šla, da bi prespala skupaj je vedno imela neke izgovore. Nato pa dobim sms da prekinja stike z mano ker je ugotovila da nisva za skupaj. Je kakšna možnost da jo prijavim in dobim nazaj denar? Na začetku mi je namreč obljubljala skupno življenje, pomoč na kmetiji..nič od tega ni bilo res, zanimal jo je samo denar.

Ti to resno?

Kam bi jo pa prijavil? Denar si ji dal prostovoljno. Te ni silila v to.

Temu se reče davek na bebavost.

A je to kaj cudnega, ce zenska potrebuje denar? Ce si pravi  dzentlemen bos pozabil na ta denar. Nekoc mi je en starcek rekel. Denar mora krozit.

Vsaka šola neki stane 🙂

Avtor, potolaži se, da so nekateri ljudje še bolj neumni kot si ti.

So ene babnice nekim tujim dedcem po več jurjev nakazovale. Ti si vsaj ‘samo’ par stotakov dajal.

Aja, te ženske, ki so denar nakazovale, so vsaj do seksa prišle,. Tebi pa ni uspelo. POskusi drugič z več denarja, boš dobil seks :).

mona, zapomni si tole kar ti bom sedaj rekel. Prostitutke (kurbice) so najcenejše ženske. Mene je moja draga (najdražja) stala več deset tisoč evrov. Pa kaj si naj. Pozabiti sem moral na denar. Bomo drugega zaslužili.

Kolikor vem je to goljufija. Pretvarjala se je da je za resno zvezo, mi obljubljala vse kar je možno, pisala kako me ljubi.. zdaj pa napiše da sva zaključila.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 18:22

Kolikor vem je to goljufija. Pretvarjala se je da je za resno zvezo, mi obljubljala vse kar je možno, pisala kako me ljubi.. zdaj pa napiše da sva zaključila.

Pozri svoj EGO vzami to kot šolo, lahko se tolažiš da si jo poceni odnesel.

in kolikokrat si šel na zmenek?

Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 17:53

Spoznal sem punco preko oglasa, začela sva se dobivati in že na drugem zmenku mi je omenila da potrebuje denar. Na vsakem zmenku sem ji tako dal okoli 200, 300 evrov, ko sem predlagal da bi kam šla, da bi prespala skupaj je vedno imela neke izgovore. Nato pa dobim sms da prekinja stike z mano ker je ugotovila da nisva za skupaj. Je kakšna možnost da jo prijavim in dobim nazaj denar? Na začetku mi je namreč obljubljala skupno življenje, pomoč na kmetiji..nič od tega ni bilo res, zanimal jo je samo denar.

To se dogaja pri obeh spolih, sploh folk iz tujine in tega bo vedno več, zapomnite si, zato previdnost nikoli ni odveč.

Povej iskreno. Je vsaj bila lepa.

Momcilo, 27.09.2021 ob 18:32

Povej iskreno. Je vsaj bila lepa.

Skoraj sigurno, da je bila. Pa še tisti nedolžen in žalosten pogled imajo ponavadi na obrazu, ki ga znajo prekleto dobro izkoristiti.

Tega bo vedno več, 27.09.2021 ob 18:39

Skoraj sigurno, da je bila. Pa še tisti nedolžen in žalosten pogled imajo ponavadi na obrazu, ki ga znajo prekleto dobro izkoristiti.

Lepotica in ne na tisti umetni način, ampak je že po videzu delovala pošteno, umirjeno, prijazno. Vsega skupaj sem ji dal zagotovo čez 5000 evrov. Imam njeno registrsko, tudi ime in priimek (nista lazna) zato bi verjetno lahko podal prijavo. Že samo če bi jo obiskali možje v modrem bi dosegel svoje.

Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 18:53

Lepotica in ne na tisti umetni način, ampak je že po videzu delovala pošteno, umirjeno, prijazno. Vsega skupaj sem ji dal zagotovo čez 5000 evrov. Imam njeno registrsko, tudi ime in priimek (nista lazna) zato bi verjetno lahko podal prijavo. Že samo če bi jo obiskali možje v modrem bi dosegel svoje.

Na podlagi cesa neki bi jo obiskali no,da ti obljubila,da bo tvoja?!Ja nasmejali se pa bodo ja.

5000 je darilo večje vrednosti in lahko zahtevas nazaj, samo dokazati moraš da si res dal

Ccc, 27.09.2021 ob 19:03

5000 je darilo večje vrednosti in lahko zahtevas nazaj, samo dokazati moraš da si res dal

Imam vsa sporočila ko me je prosila za denar in tudi ko se je zahvalila. In sumim da nisem bil edini. Verjetno ima se zdaj kandidate ki jo financirajo. Lagala je celo da dela kot čistilka. Sram me je da sem ji nasedel. Zakaj bi delala če izkorišča poštene ljudi? In ne razumem zakaj je policija ne bi ustavila.

Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 19:07

Imam vsa sporočila ko me je prosila za denar in tudi ko se je zahvalila. In sumim da nisem bil edini. Verjetno ima se zdaj kandidate ki jo financirajo. Lagala je celo da dela kot čistilka. Sram me je da sem ji nasedel. Zakaj bi delala če izkorišča poštene ljudi? In ne razumem zakaj je policija ne bi ustavila.

Sms i niso dokaz ,daj pozabi ,nič ne boš dosegel,…

Denar si ji dal, ne posodil. Nihče te ni prisilil v to. Sam si ji dal. Če pa se denar posoja, se pa to seveda napiše, podpiše, ampak tega seveda nisi naredil?

Torej kaj na bi policija?

Je bil vsaj seks ok?

Hahajaja, 27.09.2021 ob 19:13

Sms i niso dokaz ,daj pozabi ,nič ne boš dosegel,…

Seveda so dokaz. Pisala je iz naročniške številke. Ne more reči da je nekdo drug veš čas uporabljal njen telefon. Če sem že jaz nasedel jo je treba vsaj ustaviti ker sem prepričan da izkorišča se naprej.

kaksn jadnik omg

pri nas komaj da za posilstvo dobis kazen ti pa hoces denar nazaj ker je ena jokala da ga rabi in si ga prostovoljno dal

dj spokaj se glupane

Kaksen bumbar????Prostovoljno da denar upal da bo kaj z njo in zdaj  bi denar nazaj ker te noce.Luzer

Hm, če te prav razumem, si ji plačeval, da je šla s tabo na zmenek. Seks si tudi plačeval ali si ostal na suhem?

Zdaj pa bi denar nazaj? Saj se hecaš, a ne?

Pa kak dec si to, da moraš plačevat babam, da gredo s tabo na zmenek?

Zraven pa ti očitno še sedaj ni jasno, da si pač zmenke plačeval.

Iz kje si pa ti prišel, iz Indije Koromandije? Ženska te fehta za denar, ko te komaj spozna in tebi ne klikne, da ji gre samo za denar?! Ah …

Meni je pa tole sumljiva zgodba. Nikjer nisi omenil, ali si to manekenko vsaj vprašal, da ti vrne denar, ker ga ti zdaj potrebuješ nazaj. A do tega še nisi prišel ali si namenoma izpustil ta podatek? Daj pubec res ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close