Izkoristila me je za denar
Spoznal sem punco preko oglasa, začela sva se dobivati in že na drugem zmenku mi je omenila da potrebuje denar. Na vsakem zmenku sem ji tako dal okoli 200, 300 evrov, ko sem predlagal da bi kam šla, da bi prespala skupaj je vedno imela neke izgovore. Nato pa dobim sms da prekinja stike z mano ker je ugotovila da nisva za skupaj. Je kakšna možnost da jo prijavim in dobim nazaj denar? Na začetku mi je namreč obljubljala skupno življenje, pomoč na kmetiji..nič od tega ni bilo res, zanimal jo je samo denar.
Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 18:22
Kolikor vem je to goljufija. Pretvarjala se je da je za resno zvezo, mi obljubljala vse kar je možno, pisala kako me ljubi.. zdaj pa napiše da sva zaključila.
Pozri svoj EGO vzami to kot šolo, lahko se tolažiš da si jo poceni odnesel.
Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 17:53
Spoznal sem punco preko oglasa, začela sva se dobivati in že na drugem zmenku mi je omenila da potrebuje denar. Na vsakem zmenku sem ji tako dal okoli 200, 300 evrov, ko sem predlagal da bi kam šla, da bi prespala skupaj je vedno imela neke izgovore. Nato pa dobim sms da prekinja stike z mano ker je ugotovila da nisva za skupaj. Je kakšna možnost da jo prijavim in dobim nazaj denar? Na začetku mi je namreč obljubljala skupno življenje, pomoč na kmetiji..nič od tega ni bilo res, zanimal jo je samo denar.
To se dogaja pri obeh spolih, sploh folk iz tujine in tega bo vedno več, zapomnite si, zato previdnost nikoli ni odveč.
Tega bo vedno več, 27.09.2021 ob 18:39
Skoraj sigurno, da je bila. Pa še tisti nedolžen in žalosten pogled imajo ponavadi na obrazu, ki ga znajo prekleto dobro izkoristiti.
Lepotica in ne na tisti umetni način, ampak je že po videzu delovala pošteno, umirjeno, prijazno. Vsega skupaj sem ji dal zagotovo čez 5000 evrov. Imam njeno registrsko, tudi ime in priimek (nista lazna) zato bi verjetno lahko podal prijavo. Že samo če bi jo obiskali možje v modrem bi dosegel svoje.
Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 18:53
Lepotica in ne na tisti umetni način, ampak je že po videzu delovala pošteno, umirjeno, prijazno. Vsega skupaj sem ji dal zagotovo čez 5000 evrov. Imam njeno registrsko, tudi ime in priimek (nista lazna) zato bi verjetno lahko podal prijavo. Že samo če bi jo obiskali možje v modrem bi dosegel svoje.
Na podlagi cesa neki bi jo obiskali no,da ti obljubila,da bo tvoja?!Ja nasmejali se pa bodo ja.
Ccc, 27.09.2021 ob 19:03
5000 je darilo večje vrednosti in lahko zahtevas nazaj, samo dokazati moraš da si res dal
Imam vsa sporočila ko me je prosila za denar in tudi ko se je zahvalila. In sumim da nisem bil edini. Verjetno ima se zdaj kandidate ki jo financirajo. Lagala je celo da dela kot čistilka. Sram me je da sem ji nasedel. Zakaj bi delala če izkorišča poštene ljudi? In ne razumem zakaj je policija ne bi ustavila.
Kaj lahko naredim, 27.09.2021 ob 19:07
Imam vsa sporočila ko me je prosila za denar in tudi ko se je zahvalila. In sumim da nisem bil edini. Verjetno ima se zdaj kandidate ki jo financirajo. Lagala je celo da dela kot čistilka. Sram me je da sem ji nasedel. Zakaj bi delala če izkorišča poštene ljudi? In ne razumem zakaj je policija ne bi ustavila.
Sms i niso dokaz ,daj pozabi ,nič ne boš dosegel,…
Hahajaja, 27.09.2021 ob 19:13
Sms i niso dokaz ,daj pozabi ,nič ne boš dosegel,…
Seveda so dokaz. Pisala je iz naročniške številke. Ne more reči da je nekdo drug veš čas uporabljal njen telefon. Če sem že jaz nasedel jo je treba vsaj ustaviti ker sem prepričan da izkorišča se naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.