Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Izklop miške na prenosniku

Izklop miške na prenosniku

Imam prenosni računalnik znamke FUJITSU SIEMENS. Kako naj izklopim miško, ker je ne uporabljam (uporabljam dodatno), in med pisanjem nehote velikokrat po pomoti kliknem nanjo.
Prosim za pomo.
Lp

Si že v googlu odtipkal ime svojega modela zraven pa še disable touch pad? Si našel kaj uporabnega?

odpri start > nastavitve > nadzorna plošča > miška. tam odpri jeziček ‘strojna oprema’ al nekaj takega nimam slo win. tam izberi miško/ touch pad in spodaj izberi ‘lastnosti’. odpre se novo okno. spodaj izberi ‘ne uporabi’. potrdi

Karletto hvala za nasvet, vendar mi uspe prit do koraka lastnosti. Pod lastnosti je pet zavihkov: tipke, kazalci, možnosti kazalca, kolesce, strojna oprema. Domnevam, da bi naj izklopila miško pod strojna oprema, vendar tam ni. Še kakšen nasvet ? Sem pač, ženska in še blond. Hahahaha.
lp

2. opcija ->

odpri start > nastavitve > nadzorna plošča >
sistem > jeziček ‘strojna oprema’/ harware v angl. > odpri upravljalec naprav > odpre se novo okno in iz liste izberi ‘miška’ > potem pritisni mali + v kvadratku, ki je pred ‘miška’ > potem dvojni klik na napravo (miško) > odpre se novo okno > spodaj izberi ‘onemogoči’

Hvala ti za nasvet, vendar nisem najdla kar si mi napisal, sem pa uporabila nasvet, ki sem ga ravnokar prebrala na enem drugem forumu in sicer uporabiš tipko Fn + F6, kjer je narisana miška in deluje.
Vseeno hvala.
Lp

na prenosniku se mi je zaklenila miška. Nevem kako jo vklopiti nazaj! prosim za pomoč
lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close