Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izkazovanje ljubezni v javnosti

Izkazovanje ljubezni v javnosti

Kolikšno izkazovanje ljubezni v javnosti se vam še zdi primerno?
Jasno je, da seks v javnosti ni primeren (če greš v gozd na samem pa na parček naleti gobar, še to ni seks na javnem mestu, ker sta pač mislila, da sta dovolj skrita).
Kaj pa recimo globok francoski poljubi parčka pred vami v trgovini, ko skupaj čakate pri blagajni?
Ali pa recimo šarjenje po mednožju v bazenu?
Kako daleč se vam zdi še primerno, koliko izakažete v javnosti?

glasno zadiranje, psovanje, nakazovanje udarca … so taki – zelo sprejemljivi znaki ljubezni v javnosti
itak se ve, da se bosta doma pod kovtrom na mrtve in žive zgonila ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ali pa slinjenje drug po drugem na vlaku, ko sedita nasproti tebe, pa ta prizor traja 30 minut. :))) To ni izkazovanje ljubezni v javnosti. To pa zato, ker to sploh ni ljubezen. Če gre za pravo ljubezen, si jo raje izkazuješ nekje na samem. To mladina dela predvsem predstavo za javnost.

Všeč mi je, ko opazim žar v očeh dveh, ki si namenita pogled ali dotik roke…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mmmmmmmmmmmmmmmmm, kako prvinsko!!!☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Oprostite skrajno kontraverzni primerjavi, ki mi jo je porodila asociacija na zgoraj podčrtane besede, ampak v mislih sem zagledal potepuškega psa, ki mora poscat vsak vogal in s tem da vedeti : “Tole je moje…”

Ljubezen in izkazovanje ljubezni pa z javnim kazanjem “lastnine” nimata nič skupnega, ker si že s tem, ko nakažeš, da si nekoga lastiš, vse, predvsem pa ljubezen, v tistem trenutku izgubil …

Kolega WishYouWereHere razturaš! :)) Točno to sem imela v mislih.

Mmmmmmmmmmmmmmmmm, kako prvinsko!!!☺☺☺[/quote]

Samo še za lase jo povleče in buzdovan na ramo..pa hajd v jamo….na enga kamenodobnega…:)
Romantika brez primere…

Takrat res ni bilo kruha za farmacijo … je bilo vse trdo kot kamen .

Takrat res ni bilo kruha za farmacijo … je bilo vse trdo kot kamen .[/quote]

Kaj ne bi bilo trdo, saj so v povprečju živeli le 20-30 let…:)

Sicer pa me ne moti izkazovanje ljubezni v javnosti. Čeprav posamezni primerki pretiravajo in se hočejo pojest in poflodrat…vsem na očem….pa tudi zato je zdravilo..pogledaš stran:)

Ali pa slinjenje drug po drugem na vlaku, ko sedita nasproti tebe, pa ta prizor traja 30 minut. :))) To ni izkazovanje ljubezni v javnosti. To pa zato, ker to sploh ni ljubezen. Če gre za pravo ljubezen, si jo raje izkazuješ nekje na samem. To mladina dela predvsem predstavo za javnost.[/quote]
Dvomim, da to delajo za javnost. Mogoče se le ne sramujejo (ozirajo na druge) toliko, kot starejši, gre pa verjetno vsaj za zaljubljenost. Saj ta mladi še ne vejo, kaj je to ljubezen. Oni mislijo, da je ljubezen=zaljubljenost. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

mularija se itak obnaša kot vaški cucki sredi ceste … če bi imeli kaj za pod kolena, da jih ne žuli, bi se kresali po pasje tudi na avtobusu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

S tem nimam problemov, nisem introvertirana ali polna predsodkov. Tnx god, da se imajo ljudje radi. Tisti, ki se zgražajo so itak fouš, ker sami niso bili nikoli deležni takšne pozornosti.

Tisti, ki pa se ne zgražajo, pa mogoče se še niso doživeli takšne predstave pred svojim nosom. 🙂 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tisti, ki pa se ne zgražajo, pa mogoče se še niso doživeli takšne predstave pred svojim nosom. 🙂 ;)[/quote]

Veš kolk bi se šele potem zgražali:). Ljubezen je brezpogojna, torej zakaj pogoji kje, kako, kaj se spodobi in kaj ne…

AHa, vidim, da očitno le ne spadam med tako staromodne.
Ja tudi meni ni ravno všeč, če se v vrsti pred blagajno dva skoraj pojesta ali pa tako kot piše zgoraj: na vlaku nasproti tebe. Kam češ se obrnit? Gledaš skozi okno, ampak še vedno vidiš ob strani, da se bosta skoraj dol dala.
Mi je pa všeč tako kot piše japkica, da je žar v očeh…

Mene te stvari ne motijo, tudi sam sem počel enako ko sem bil mlad, zakaj bi se zgražal zdaj. Če se imajo radi je sla samoumevna. Z vsemi tistimi hormončki ki jim divjajo v telesih je pa jasno da se je težko zadrževat. Torej naj se slinijo in naj delajo lušte tistim, ki se zgražajo… pozabljajo da so tudi sami bili mladi.

Tisti, ki pa se ne zgražajo, pa mogoče se še niso doživeli takšne predstave pred svojim nosom. 🙂 ;)[/quote]

Veš kolk bi se šele potem zgražali:). Ljubezen je brezpogojna, torej zakaj pogoji kje, kako, kaj se spodobi in kaj ne…[/quote]
Ne vem, kaj si mislila s tem, da je ljubezen brezpogojna. Vendar ljubezen do partnerja je vedno pogojna. Vedno morajo biti izpolnjeni neki pogoji, razen, če bi ti ljubila tudi nekoga, ki bi te pretepal ali pa varal z drugimi. 🙂
Če si pa mislila, da ni pogojev glede na to, kje se jo lahko izkazuje, se pa strinjam. Vsak naj sam odgovarja za svoja dejanja. Ponekod bo pač za svoje izkazovanje ljubezni plačal kazen, če bo to na nekem javnem mestu, kjer je predpisana kazen. :))

Lepo napisano…meni pa se recimo zelo dopade, ko vidim kak par v jeseni življenja, ki se med sprehodom drži za roke..

Lepo napisano…meni pa se recimo zelo dopade, ko vidim kak par v jeseni življenja, ki se med sprehodom drži za roke..[/quote]

Tud to je zelooo lepo.. me prav zanima če se kdo zgraža nad tem?

Mene osebno prav nič ne moti, če se parček objema in poljublja, dokler je v meri dobrega okusa. Lepo je gledat, da se majo ljudje radi, me pa motijo tisti, ki se dobesedno naskakujejo tam po klopcah.

ali poznate skrite kote svoje vasi, mesta, kjer se da kresnit .. tko ene 5m od folka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close