IZJAVE 2012
Nimam problemov z ženskami. Poglej kako se z japkico odlično razumeva. :)) Ona pove malo svoje mnenje, jaz dodam svojega, pa nekaj rata iz tega. Mogoče se slabše razumem s tistimi ženskami, ki so blizu ali oddaljene od Matjažka. :))
[/quote]
N vem, katera je bliže Ptuju, da bi se potem ti dobro z njimi razumela? 🙂 Sicer pa je Japka “divjakinja”! 😀 Bi me pa natepla najbrž, jaz, ki sem bolj miren, glede na njen značaj, če je ne bi ubogal kaj. :)))
Robi, zadeva je čisto preprosta. Če v prostor vstopita dve ženski – ena je v mini krilu, v petkah, naličena, druga pa klasično oblečena in nenašminkana, moški buljijo v prvo, ker je druga vsaj na začetku neopazna. In, preden moški opazijo tisto drugo, gre vlak mimo. 🙂 Ne bom rekla, da vam v končni fazi ni bolj všeč tista naravna, ampak zanimanje pa kažete za tisto prvo. Razen, če imam jaz okoli sebe same čudne tipe, tudi to je možno. :)[/quote]
Pozornost vedno vzbuja nekaj, kar izstopa iz nekega povprečja.
Zato se gre le za tisto trenutno zanimanje, kot nek refleksen odziv.
Kaj pa si potem moški misli o takšni ženski, je pa druga zgodba in veliko bolj pomembno, kot pa tisto buljenje. 🙂
Nekaj pač morajo pisati, pa čeprav so to traparije.
Če se komu da gledati prispevek o tipičnih črnskih, štrenastih, kodrastih laseh (jih imamo tudi nekatere belke, med njimi tudi jaz, le da je med nami tak tip las redkejši) eto link: http://www.youtube.com/watch?v=ZeXUm8OOUA8
Sama prepiranja o tem, kaj je lepo in kaj narobe … Vidim, da tu moški zelo ostro postavljate meje med naravnim in umetnim. Sama teorija, prakse pa bolj malo. Sem naravna (oziroma sem bila; z leti so se mi od nege z maskami in olji in ravnanja s krtačo z naravnimi ščetinami precej zravnali). Jaz si že od najstniških let ravnam lase in očitno po vaših merilih spadam med umetne … Pa kaj me briga, jaz se s tistim grmom, pudljem na glavi, ki mi obkroža faco, šrtli v zrak in pokvari cel obraz, počutim odvratno in mamasto, pa še pol lic mi zakriva. Zato si jih pač ravnam in se z zravnanimi se počutim odlično. Ko imam čase lepo ravne, padajoče, sem čisto druga, obraz pride lepo do obraza. In si jih bom ravnala, ne glede na to, kako plehka in umetna bom po vašem.
Komaj čakam, da podobni preparati, kot jih uporabljajo ameriške črnke, pridejo na naš trg.
In ne, niso uničeni, pa tudi časa mi ta nega in ravnanje ne vzameta veliko, saj sem se v 15 letih že čisto zverzirala za sušenje in oblikovanje brez likalnika, temveč samo s kvalitetno masko, ionskim fenom in okroglo debelo krtačo iz naravnih ščetin.
ccccc :)))))))
[youtube]WBC22QJc1Ag[/youtube][/quote]
Katenjka, vem da te je pritegnil tisti del spota, ko se obira grozdje, ampak našla si najbolj trapasto verzijo sicer super pesmi Željo moja od Doris Dragović.:))))))
Enake pripovesti se najdejo tudi v Sulejski okolici, ki sovraštvo do Rusov vedno podpihujejo. Scer je njihova zgodovina pred spreobernjenjem zelò temna in gotovo so pergodki te dobe nevažni.
Magnus, ki je tatinstvo tako ojstro kaznoval, da ni nobenemu posestva zakljenenega imeti treba bilo, je Laponio leta 1277 tistemu v posest obljubil, ki bi jo švedski vladi pridobil. Zastran tega se jamejo koj pogodovati Berkarlanje, in pomore vse, ki se niso hoteli podati in bili so celo samovladarji v Lapiji. Za majhini davek Švedaki vladari so dajali rujavkaste veverčine kože. Revni kmetji so bili zatirani in so se zelo pomanjšali. Birkarlanje so se kralji šteli in pervak družine je nosil rudeče oblačilo o znamnje svoje visoke stopnje. Le malo so jih katolški duhovni v tej revni deželi spreokernili. Birkarlanje ki so lepo kupčii hrepeneli, niso ne le spreobernenja podpirali, bili so temveč temu nasproti.
ccccc :)))))))
[youtube]WBC22QJc1Ag[/youtube][/quote]
Katenjka, vem da te je pritegnil tisti del spota, ko se obira grozdje, ampak našla si najbolj trapasto verzijo sicer super pesmi Željo moja od Doris Dragović.:))))))
http://www.youtube.com/watch?v=uI9XpkbF5r4%5B/quote%5DAntilopa hvala da si me popravila, ampak saj ne bi bilo treba… važna je tu sporočilnost, namen, čustva…
Ali bi morala izdati katenjsko slovenski slovar da bom končno razumljena??
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.