izgubljeno?
V outlook ekspressu sem v mapi izbrisana sporočila pomotoma izbrisal nekaj sporočil s podatki, ki jih pa še rabim.
Sprašujem vas, koliko je možnosti ,da se taka pošta še dobi nazaj?
Če te možnosti so, bi potem kar na servis odnesel, ker bi mi verjetno tam lahko dobili nazaj ali ne?
Nekdo mi je rekel, da se mu zdi, da bodo to lahko naredili.
Skrbi me predvsem zaradi tega, ker je minilo že kar nekaj časa in sem za temi sporočili od takrat naprej brisal še veliko nepomembne pošte pa ne vem ali to tudi kaj poslabša možnosti, da dobim sporočila nazaj?
Skratka upam na kakšen nasvet, da vidim, če se mi spleča odnesti na servis?
za odgovor hvala
lep pozdrav
Živjo!
Poizkusi naslednje:
Poišči datoteko Deleted Items.dbx, ter jo prekopiraj nekam drugam.
Potem iz neta prekopiraj datoteko
ali si pa oglej stran
kjer tudi piše kaj in kako narediš.
Seveda pa ta program pozna samo Outlook express ver. 5.xx in 6.xx
lp
Mislim da ne. Štos je namreč v tem, da si datoteko
C:\Documents and Settings\Zajec\Local Settings\Application Data\Identities\{xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx}\Microsoft\Outlook Express\izbrisana sporočila.dbx
povozil z novo. Lahko greš sicer pogledat po zgornji poti, če nimaš slučajno ampak čisto slučajno v mapi še kakšno starejšo verzijo datoteke (imenovane “izbrisana sporočila (1).dbx”) ampak potem greš pa lahko tudi loto vplačat. Jep, obstajajo menda službe ki ti iščejo na disku stare verzije datotek, samo tisto stane mučos mučos denarja, toliko ti menda ne boš vložil.
Wega
Lep, pameten in skrooooomen.
Se zahvaljujem obema za odgovore, samo jaz nisem toliko doma v računalništvu, da bi se sam lotil brskati po teh stvareh, da ne bom naredil še kakšne škode.
Bom rajši računalo kar k strokovnjakom nesel, vidva mi samo povejta po domače, kolikšne so možnosti, da ne bom vozil naokoli zastonj.
Ali je vsaj 50% možnosti da jih dobijo nazaj?
še enkrat hvala obema
lep pozdrav
najbrž niti ni 50%, mislim da je manj, sicer odvisno od:
kdaj si pobrisal pomembno pošto ???
koliko e-pošte si še potem pobrisal.
Pa še če imaš vključeno strnjevanje map – potem je možnosti 0,0 %
če je tudi dolgo časa mini od tedaj (več kot 20 dni) potem je možnosti
s tem sistemom kot sem ga napisal zgoraj manj kot 30%.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.