Najdi forum

izgubljene črke

Med tipkanjem, še posebej hitrim tipkanjem, izgubljam črke. Tipkam natančno, ko pa tekst preverim, mi manjka cel kup črk in presledkov.
To se je dogajalo že s prejšnjo tipkovnico (staro kot svet), sem kupila novo, vendar težava ostaja.
Na pomoč……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Morebiti ‘prešvoh’ računalnik ali pa nek drug proces pobere ves procesorski čas in tvoj urejevalnik teksta ne dobi svojega časa.

Nadzorna plošča -> tipkovnica -> odpre se novo okence (vse nastavi na maximalno) -> klikni V redu

Yurko, hvala ti za odgovor….
Malo sem se igračkala z računalnikom in ugotovila, da kadar ni priklopljen na internet dela tipkovnica čisto OK. Nobena črka mi ne manjka. Tudi če je priklopljen in pišem npr. v Wordu je vse ok……kadarkoli pa kaj tipkam na explorerju pa črke falijo….

Kakšen navet?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

mppts…….bom videla, če tvoj nasvet kaj pomaga:)
vse se nstavila na maxmum…..noup….kot vidiš mi črke še zmeraj manjkajo…

bo treba do serviserja se mi zdi:(

Ok….sedaj poskusno tipkam iz Mozzile….tipkam in tipkam in še malo tipkam……moram preveriti koliko črk bo tokrat izginilo….in kakor izgleda nobena…….

A se komu sanja zakaj se explorer in tipkovnica ne bi marala?

V pravo smer ti je odgovoril Yurko, izogibaj se explorerja, ki j znan kot najpočasnejši brskralnik. Poskusi tudi z Googlovim Chrome.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ni fora, da bi se ne tipkovnica in explorer ne marala. Najverjetneje si ob instalaciji kakšnega programa instalirala še kakšno dodatno orodno vrstico ali drug plugin za explorer in le-ta nagaja.
Poskusi najprej odinstalirati to, pa bo vsaj po moje pomagalo.
Sicer pa priporočam, da ostaneš na lisički (firefox), ker je nekoliko bolj varna od IE.

Hvala za odgovor Pero……

Očitno je res kriv explorer….

Obema še enkrat hvala……najverjetneje bom res ostala na lisički:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close