Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija IZGUBLJENA ORODNA VRSTICA!!

IZGUBLJENA ORODNA VRSTICA!!

Pozdravljeni.
Lepo vas prosim za pomoč. Ne vem, katero tipko sem pritisnila, da se mi je izgubila orodna vrstica (ali opravilna – ne vem, kako se reče). Tista spodaj pač. Če pregledujem na primer mape na disku, je; ko zaženem chrome, pa je ni več. :(( Pa tudi hotela sem popraviti eno fotko v slikarju prej, in sploh ni več tiste puščice, s katero se lahko pomikaš levo, desno (lahko se samo gor, dol). RES PROSIM ZA POMOČ, KER MI UNIČUJE ŽIVCE. 😉

ker tu ne morem pripeti slik, vam pošiljam to povezavo, kjer sem tudi spraševala za pomoč in tam pripela 2 fotografiji – printscreeena:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7435875

pa zdaj sem vidla, da te drsne vrstice, kjer se lahko pomikaš levo, desno, NI NITI V PHOTOSHOPU!! :(((

Sam bog te lahko razume, jas te ne, pojdi z miško na START d. klik LASTNOSTI in tam poglej
OPRAVILNA VRSTICA in si poskusi kaj nastaviti.TI pišeš o chrome, da bi pa napisala katera okna imaš, pa ne. Mogoče je pa še najbolj enostavno, da poskusiš z obnovitvijo sistema

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close