Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Izgubljena duša 1

Izgubljena duša 1

Pozdravljeni,

Sploh nevem kje naj začnem… Partnerjem sva skupaj tri leta, v teh letih sem ga vedno dobila, da si je dopisovala z drugimi ženskami in jim pisal da je samski. Ponavadi je skrbno skrival tel po žepih in ga imel ba tiho. Pač enkrat je pustil odprt pc in na MSN sem videla. Seveda, me je prepričal da ni z nobeno nič imel in da rabi prijatelje. In glej ga zlomka pred 1 mesecem pozabil je tel na mizi in prileti sporočilo starejše gospe zahvaljeval se je da se je fino imela,, odprla sem sporočila in sok. Nato sem ga vpr kaj je to. Tišina in nato mi začne da naj spakiram svoje stvari in grem. Odšla sem, čez čas me je začel pogrešat in prav tako jaz njega,, šla sem nazaj k njemu. Obljubil mi je da ne bo več tega počel. Na ni minilo 4 dni in zopet sem ga dobila na laži, spet se je šel spraznit k tej ženski. Jutri spakiram stvari in odidem za vedno. Ampak imam željo, da bi to žensko poklicala in ji povedala kako vara naokoli.  Kaj bi ve storile v mojem primeru,, bi jo poklicala?

Samo osel gre dvakrat na led.

Ali:

Fool me once, shame on you, Fool me twice, shame on me.

To je vse, kar ti imam povedati. Moj nasvet pa je, da delaj na svoji samopodobi, saj je očitno zelo slaba, da kljub toliko rdečim alarmom ne zaupaš svoji intuiciji in zdravi pameti…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close