Najdi forum

izginila vrstica

Sem že enkrat spodaj vprašala ampak je sedaj že daleč. Izginila mi je naslovna vrstica. Namesto nje je v desnem kotu siv kvadratek in piše naslovi. Č kliknem desni gumb je naslovna vrstica obklukana, če jo odkljukam izgine še tisti kvadratek, s katertim si nimam kaj pomagati. A sem sploh razumljivo napisala? Isto se mi je zgodilo z vrstico povezave. Ta je sedaj v levem kotu in če kliknem nanjo se mi pokažejo povezave. Samo jaz bi jo imela raje spet v vrsti, tako kot je racimo tisto: datoteka urejanje pogled…, vse v eni vrsti. Sem pač umetno blond. Mi lahko kaj svetujete?

Sedem ogledov pa nobena neve? očitno nisem edina blond.

a se kaj spremeni, če stisneš F11?

Ja se, izgine mi še vse ostalo razen tiste vrstice kjer so puščice za naprej in nazaj.

JAz ne razumem, kaj bi rada. ALi imaš Explorer 7 ali Firefox?

Mislim, da explorer.

Hm, včasih vem, da je šlo to tako: na zgornjem delu (kjer naj bi bila ta vrstica) si kliknil na desno tipko in v oknu, ki se je odprlo si izbral eno od možnosti (nisem sigurna, katero – malce pač poskušaš).
No, z IE7, ki ga imam sedaj, pa se mi te vrstice sploh ne uspe znebiti 🙂 (sem hotela preveriti in točno napisati, pa ni šlo).

Greš zgoraj pod “View”, izbereš “Toolbars” in tam pokljukaš “Navigation toolbar” in “Bookmark toolbar”.

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close