IZGINILA VRSTICA
Pozdravljeni!
Ponovno se obračam na vas, ker ste mi že dostikrat pomagali. Upam, da bo mi tudi danes kdo priskočil na pomoč.
Najlepša hvala že v naprej.
Moj problem:
Zadnjič sem si na yahooju odprla e-mail in od takrat naprej mi:
1. sam nastavlja prvo oziroma domačo stran, namesto siola se mi vedno odpre nekaj z yahooja, čeprav internetnih možnostih nastavim nazaj na siol. net , ko naslednji dan zaženem računalnik je domača stran zopet od yahooja.
2. Izginila mi je vrstica kjer sem si notri pisala www naslove, tista pod gumbi za naprej pa nazaj….
Tam je sedaj yahoojev znak pa igre od yahooja, srečanja od yahooja.
Prosim, kako si naj nazaj nastavim da bo tam tista vrstica kjer piše noter www…………
Še enkrat hvala
To je pa vsekakor Microsoftovo delo. Bravo, Microsoft! Microsoft full enih čudnih “pomoči” (beri: medvedjih uslug) inštalira v svoje programe, da ima potem uporabnik od njih več škode kot koristi. Npr: ko zaženem internet explorer, se mi focus vedno pomakne v vrstico za pisanje URL naslovov, čeprav imam kot domačo stran http://www.najdi.si in hočem najti povezavo preko iskalnika http://www.najdi.si
Prav tako imam probleme z MSN messengerjem, saj starega (messenger 4.7) nikakor ne morem izbrisati in me vedno zajebava. Microsoftovo delo! Primoran sem imeti star in nov messenger gor. Najraje bi vse skupaj vrgel v koš (oba messengerja) a ne gre!
Pozdravljen!
Imam angleško:
View
Toolbars potem pa imam tam namesto tistenaslovne vrstice Yahoo! Companinon in imam tam kljukico, če jo odstranim nimam niti enega okenca, kjer bi lahko vnašala internetne naslove.
Saj drugače znam tam nastavit ampak je ni, zato sem napisala da je izginila.
Upam, da boš vedel kako naprej, lep dan in hvala
Če nikjer nikakor ne moreš najti te vrstice je skrajni primer oz. pomoč, da si pomagaš in probaš z “obnovitvijo sistema”. In sicer idi oz. določi pri obnovitvi sistema tisti datum, ko še ti je računalnik delal OK – npr. če se ti je zgodilo, da si izgubil to vrstico na dan 25.02.2004 določi pri obnovitvi sistema datum 24.02.2004 oz. kakšnih nekaj dni nazaj. Seveda pa moraš paziti, da po tistem datumu, ko se ti je to zgodilo nisi shranjeval na računalnik kaj pomembnejšega, kajti potem to pri obnovitvi sistema izgubiš.
Obnovitev sistema pa najdeš: “start” – “vsi programi” – “pripomočki” – “sistemska orodja” – “obnovitev sistema”.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.