Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Izginila opravilna vrstica tudi start, vista

Izginila opravilna vrstica tudi start, vista

Pozdravljeni

potrebujem vašo pomoč, zgodilo se mi je da mi je izginila orodna vrstica z poljem start, kjer lahko dostopam do vseh programov in datotek. Imam pa visto nekako 1 teden in ne vem kje jo naj najdem nazaj. Na namizju imam samo internet in moj računalnik. Kaj narediti da spravim zadevo v red??

lp Nina

Z desno tipko klikni nekje na praznem delu ekrana, odpre se ti pop-up meni, izberi Personalize, odpre se ti okno, levo spodaj izberi Taskbar in Start menu, odpre si ti okno s štirimi zavihki kjer si urediš vse nastavitve.

Preveri tudi, da nisi pomotoma prestavila orodne vrstice na desno stan ekrana ali izbrala Auto hide opcije. Zapelji miško na skrajni rob ekrana spodaj, nato jo zapelji na skrajni desni rob ekrana in preveri, če se kaj pokaže.

Preveri, če ti windows explorer dela normalno – stisni naenkrat tipko z windows logo in tipko E. Ali se ti takoj odpre windows explorer s pregledom datotek in direktorijev, ali računalnik samo začne mleti in žagati po disku brez vidnega učinka? Če se to zgodi in še vedno ni orodne vrstice potrebuješ pomoč strokovnjaka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close