Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izganjanje “hudiča” – korupcije

Izganjanje “hudiča” – korupcije

Tako vidim sodbo sodnive v primeru Patria:
da gre za izkaz, da se politikom nima kaj ponujati podkupnin. Na noben način. Pa ne samo politikom – tudi uradnikom, zdravnikom, policajem, inšpektorjem … ker obstoji možnost, da bodo “tarče” ponudbe procesirane – sodno!!

Se je kdo vprašal zakaj so novinarji ponujai podkupnino trem!!! EU poslancem? – Ja zato, ker v EU je preveč možnosti koruptivnosti.

v (HR) (Sanader) je bila država prestreljena s korupcijo (od malih uslug do velikih zneskov) … in to je to, kar je v Evropi, EU … potrebno preprečiti v osnovi – v ponudbi podkupnine!! (vsaj čim več).

Je kdo, ki ni prinesel modre kuverte zdravniku, na občino … ali pa vsaj čokolade učiteljici, vzgojiteljici??? Ja, TO je problem – da ponujamo podkupnino!!.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

da tega, kar je prostodušno rekel odstavljeni direktor Patrie:” … ravnali smo se po lokalnih običajih … ” (ponudba koruptivnih podkupnin) ne bo več v Evropi.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

primer “male” korupcije je forumašica Margot-
z miganjem trepalnic, puš-ap modrcem, 2 številki premajhnimi kavbojkah, je delala obljubo podkupovanja s fu.k.o.m tenerju/selektorju, da bi njen pankrt igral na tekmah 🙂 — na mestu, za katerega sta kandidiala vsaj še dva “legalna”otroka primerljivih kapacitet in mnogo boljših socioloških – timskih lastnosti ☺

NeMči, care, dam ti jurja, če mojega sina spraviš do tega da bi se podil na igrišču za žogo.
Ampak mislim da ne ve kaj žoga sploh je. Žal.
Ampak ti še kar poskušaj :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Tale tvoja “podkupnina” z njenimi vizualnimi lastnostmi in opisom njene mladeži, je pa namenjena čemu?
Da se pokažeš kako ti nisi podkupljiv? Da te ne ganejo njeni čari, ki si jih namišljaš, ko si sramežljivo ogleduješ njen avatar?…..

Jao kako si…… plitki :/ Kot lavor… 😉 :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz nisem. Sem se pa pravkar pustil nekomu podkupiti z eno čokolado. 🙂

Jaz nisem. Sem se pa pravkar pustil nekomu podkupiti z eno čokolado. :)[/quote]

Tud jaz nikoli in nikdar, niti dal niti prejel. Pa bi prosil da naj NM… ne sodi drugih po sebi

Tale tvoja “podkupnina” z njenimi vizualnimi lastnostmi in opisom njene mladeži, je pa namenjena čemu?
Da se pokažeš kako ti nisi podkupljiv? Da te ne ganejo njeni čari, ki si jih namišljaš, ko si sramežljivo ogleduješ njen avatar?…..

Jao kako si…… plitki :/ Kot lavor… 😉 :)))))[/quote]

Ma lavor je zanj globok, bolj primeren je kot ponev za palačinke…

Jao kako si…… plitki :/ Kot lavor… 😉 :)))))[/quote]

NeMči je zadnje čase čisto obseden z mano. Ne mine tema, da me vsaj 1x -2x ne omeni. Zgleda, da sem mu kost v grlu, trn v peti, čir na želodcu, tur na riti, mozolj v ušesu, hemeroid v ….

in to vse hkrati !!!! [sup]kar meni neizmerno godi ♥♥♥[/sup]

a je treba žabo silit v vodo?….v čem je problem če nekdo ponuja podkupnino? problem nastane ko jo druga stran prejme…..

pikec Onejček – nedonošen in prezgodaj odstavljen od materinega mleka
te otrobe na začetku so pač prezahtevne, da bi kdo od tukaj tipkajočih komentiral.
Da pa se temici da možnost komentiranja se jo pač zabeli …
saj zato gre pri forumašenju … da nicke spraviš v pogon na svoji temici ☺
Ja?
lepo sem si spomnil zgodbico, omenil forumašico z veliko slinavcev na repu i … voila

Pfff..kaj se fine delate.Teh svinjarij itak ni možno rešit več.Jaz žaba takoj v vodo skočim :))

Siromaka nebi ogoljufala nikoli.Davkarijo in bogatune pa takoj! Podkupnino seveda isto:)) če bi res imela veliko koristi od nje.Brez dokaznega materiala,sicer pa ne!

itak…same poštenjačine ste ja.Nič več.

prgloboko razmišljaš … si samo kot krava na najbolj prodajani čokoladi .. pač tisto, kar kupci opazijo in doumejo ☺

Pa pismo…kaj hudiča to zdej ..Ajd Margi,povej mi a izgledaš tolk dobro al tolk slabo?? 🙂

obatroje … kar s pojavo naredi + z jezikom naredi – – – ☺

A veš kaj,da pa čisto nobene deklce ne maraš tukaj,je pa tudi višek no.

zakaj bi pa kakšno sploh “maral” — itak ste bedne☺
fuka mi nobena ne ponudi, še gate oprati se nobena ne javi … za položnice plačati imate komaj same zadosti … še kaj, kar je lahko od vas “deklc” koristnega, da bi katero maral???

Tako rad me ima v zadnjem času, da mi v vsaki temi prostorček nameni…glej, ne vem kaj mu je :)))

Ma, Misonkka grozna sem za videti. Ampak, ko se nasmejem s svojimi piškavimi zobmi vsakemu prirastem k srcu :))))

Tako rad me ima v zadnjem času, da mi v vsaki temi prostorček nameni…glej, ne vem kaj mu je :)))

Ma, Misonkka grozna sem za videti. Ampak, ko se nasmejem s svojimi piškavimi zobmi vsakemu prirastem k srcu :))))[/quote]
sej na Milki je krava je mnogo lepša kot Margot- … ampak je zaščitena pred uporabo pred iditizmi, ki jih Margot- tipka ☺o

Ma, Misonkka grozna sem za videti. Ampak, ko se nasmejem s svojimi piškavimi zobmi vsakemu prirastem k srcu :))))[/quote]
sej na Milki je krava je mnogo lepša kot Margot- … ampak je zaščitena pred uporabo pred iditizmi, ki jih Margot- tipka ☺o[/quote]

NM-3w, ti povem recept le zate, kako osvojiti žensko? Delaj se mutastega. ;))
Ker ko 1x začneš govoriti ali pisati, potem je gotovo, takoj jim kapne, koliko je ura… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

pikec: ko boš naslednjih 20 let lovil število po.fu.ka.nih bejb s svojimi leti … boš dosegal 1/3 mojih dosežkov ☺
btw: Margot- je “bosanka” … in je NE SME nastaviti še komu razen “možu” ☺

fuka mi nobena ne ponudi, še gate oprati se nobena ne javi … za položnice plačati imate komaj same zadosti … še kaj, kar je lahko od vas “deklc” koristnega, da bi katero maral???[/quote]
Še večje vprašanje je pa kaj bi one imele od takšnega tipa kot ti. Zagrenjena, nespoštljiva, nepotešena pijandura, ki je zavozil kariero, zdaj se pa pod vplivom alkohola tolaži na forumu, z nekimi zgodovinskimi, neresničnimi podatki, kako je pred davnimi časi, ko še neta ni bilo, imel urejeno spolno življenje.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

fuka mi nobena ne ponudi, še gate oprati se nobena ne javi … za položnice plačati imate komaj same zadosti … še kaj, kar je lahko od vas “deklc” koristnega, da bi katero maral???[/quote]
Še večje vprašanje je pa kaj bi one imele od takšnega tipa kot ti. Zagrenjena, nespoštljiva, nepotešena pijandura, ki je zavozil kariero, zdaj se pa pod vplivom alkohola tolaži na forumu, z nekimi zgodovinskimi, neresničnimi podatki, kako je pred davnimi časi, ko še neta ni bilo, imel urejeno spolno življenje.[/quote]
pikec … ti si preveč butast, da bi ločil med netom in realo ☺
vprašaj mamo kako glasno je stokala z mojim tičem v vseh svojih luknjah … pa boš imel šanso doumeti kaj je Desc ☺

pikec Onejček – nedonošen in prezgodaj odstavljen od materinega mleka
te otrobe na začetku so pač prezahtevne, da bi kdo od tukaj tipkajočih komentiral.
Da pa se temici da možnost komentiranja se jo pač zabeli …
saj zato gre pri forumašenju … da nicke spraviš v pogon na svoji temici ☺
Ja?
lepo sem si spomnil zgodbico, omenil forumašico z veliko slinavcev na repu i … voila[/quote]Če si ne zmoreš umislit (s svojo 10% “nad”kapaciteto) kake zanimive teme ti tudi ni treba pljuvat vse na okol, da bi te kdo opazil…
Aha, tebi tu itak ni namen debata, samo da se TEBE vidi [sub][sub]neglede kako si umazan…..[/sub][/sub]

No, pa ti je res ratalo nafilat temo z nekaj brezveznimi komentarji:(
Jaz se s takim raje ne bi hvalil…. 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

pikec: ko boš naslednjih 20 let lovil število po.fu.ka.nih bejb s svojimi leti … boš dosegal 1/3 mojih dosežkov ☺
btw: Margot- je “bosanka” … in je NE SME nastaviti še komu razen “možu” ☺[/quote]

Nisem busanka, jaz sem čefurka, pa matori kk si to ne moreš zapomnit, za božjo voljo no… ??? :))))

Ajde, nočko NeMči, daj si eno milkico zraven sebe v posteljo, da boš vsaj enkrat zraven nečesa sladkega spal :)))))))))))))))))) Ahahahahhaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close