Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izdelki za sončenje

Izdelki za sončenje

Živjo!

Kmalu bo tu poletje in z njim sonce, morje, plaža… Žal pa sem čisto izgubljena pri izbiri mleka oz. olja za sončenje. Rada bi nekaj po čemer si dejansko rjav in barva ne zbledi takoj. Je katera našla kak tak izdelek, s katerim je res zadovoljna? Sama potrebujem nižji faktor, ker sem temnolaska, samo problem je v tem, ker se me sonce ne prime tako zelo kot bi si želela. Solarij in pa to nič ne pomaga. Prosim, če mi pomagate kaj je res uredu na tržišču in ohranja barvo.

Se vam zdi boljše olje ali mleko? Pa po sončenju uporabljate losjon? Hmm, zda prihajajo na tržišče tudi razni spreji za sončenje. Kaj pravite o njih?

Najlepša hvala vsem, ki se boste potrudile pa mi odpisale, ker sem res čisto obupana že!

Zame so do sedaj najbolje sprobani izdelki od JUST – Švica, prodajajo se le prek partyev na domu ali predstavitev. Imajo pa mleko za telo faktor-6, kreme faktor 16 in faktor 24 in spray z repelntom faktor 3, za po sončenje se priporoča mleko malva ali slezenovec , ki ohranja barvo se dolgo v jesen. Vsi izdelki so popolnoma naravni, ne povzroča alergij, po avstralskem standardu – 90 % UVA (zarki ki povzročajo kožnega raka) prestrezajo . Po njih res lepo porjavis in dolgo obdrzis barvo . Tisti ki so obcutljivi pa se priporoča zdravilna terapija 1 mesec pred morjem -kopanje v soli mrtvega morja in….. skratka recept ki je sproban in deluje. Izdelki bazirajo na planiki (najmocnejsi antioksidant), grozdih peckah in aloji ter modificiranem izvlecku kvasa… V juniju je akcija da gostiteljica lahko dobi za nagrado velik del kolekcije za soncenje ce naredi party in…. ce te zanima pisi na moj mail in se lahko dogovoriva- sem zastopnica za JUST, lahko poklices na telefon 041 953 962.

Jaz uporabljam od Collistar – hitro rjava barva, ne povzroča alergije (vsaj pri meni).
Jaz po sončenju uporabljam losion za po sončenju – prav tako od te firme.
LP

Lancaster- zelo drago, ampak zelo vredu, vredno denarja
IsaDora- malo cenejša in tudi v redu

oboji imajo tudi dobre samoporjavitvene izdelke. Sploh spray od Lancastra je dober. Če si lepo piling prej narediš ne boš nič “flekasta” in drži skoraj cel teden.
Zraven ima pa še faktor 4, tako, da si lahko potem še brez skrbi na soncu (ker nisi tako občutljiva).

LP

Pa mislite da je uredu da se tako na hitro porjavi – vprasanje ce je to naravno in zdravo. Tudi jaz uporabljam JUST izdelke in mislim da so enih najboljsih na svetu in da je cena primerna – ok. 4.500 sit za mleko ki ga imam 2 sezoni saj se uporablja v minimalnih količinah. Koliko pa so collistar in isadora ?

Renata, ti bi recimo meni priporočala mleko s faktorjem 6? Imam bolj svetlo polt, vendar dokaj hitro porjavim, saj imam temno rjave lase. Tudi mene zanima, če ima Just samo kreme in to ali je tudi kaj v obliki sprejev?

Oprosti, čisto sem spregledala, da ima spray s faktorjem 3. Se vidi, da je že pozna ura:) Ima Just kak katalog? Cena za mleko je sicer kar visoka, moram rečt. Pa res lepo porjaviš? Hitro? Jaz sem recimo preizkusila že vse mogoče firme, pa nisem bila po nobeni kaj bolj posebno rjava. Pa hitro je šlo vse dol. Ne vem, ne bi rada spet isto prenašala in bo brez učinka.

Pozdravljena,

Ce bi rada res lepo porjavela ti svetujem da začneš res čimprej delati na tem – kak mesec pred morjem in si pripraviš kožo da sama začne proizvajati melanin – torej spodbudiš njene kožne funkcije … kako to narediš svetujemo običajno na predstavitvah , tako da ne smemo izdajati tega javno … zato tudi je tak način prodaje ker JUST želi imeti direkten stik s kupci (JUST ima tudi 2 zdravišča v Švici) – ta mesec se sploh splača narediti predstavitev (JUST je sploh znan po svojih presenečenjih in nagradah za zveste kupce – saj ni čudno da obstajajo že 70 let- 7 let v SLO), ker dobiš laho nagrado ki zajema večino izdelkov za sončenje in še nekaj lepega zraven … več o tem ti lahko povem če mi pišeeš na mail ali če me pokličeš.

Ima pa katalog , ki je namenjen samo zainteresiranim kupcem in se ga ne tala kar tako okrog .

Kako lahko lepo porjaviš boš lahko videla v živo na meni – saj se že od pomladi mažem s kremo in mlekom za sončenje vsakič ko grem na kolo – zanimivo je na prej porjaviš in bolj naravno.

LP
Renata

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close