Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izdelki v trgovinah

Izdelki v trgovinah

Dragi Stevo in ostala spoštovana druščina!

Mene pa zanima koliko so res slabi izdelki v trgovinah! V čem je recimo šampon od frizerja boljši ali drugačen od Nivea, Head&Shoulders, …
Prepričajte me, da se mi definitivno splača začeti kupovati v salonih.

No jaz osebno imam do ramen dolge, precej goste lase, večina ravne, ampak ker so malo postopoma se valovijo… Konice mamo itak vse problem s tem, da so malo bolj suhe pa kdaj pa kdaj se kakšna razcepi, masne pa mam po dveh dneh (samo lasišče). Barvam pa že skoraj eno leto ne.
Šampon uporabljam Glem (kopriva), balzam Loreal Elvital (ta oranžen), za konice Loreal profesional silikonček, ki ga nanesem po vsakem pranju, za oblikovanje (pa baje da je tudi nega), mi frizerka po njeni ceni proda od Londe eno zadevico za konice, pa včasih uporabim kako olje pšeničnih kalčkov kupljeno v Avstriji, ampak redko, ker se mi zdi, da silikonček opravi svoje. Sicer sem se pustila nasrat, da sem kupila Loreal profesional balzam in šampon za lase, pa se mi ne zdi, da bi delal čudeže na moji glavi. Vsake toliko si jih zlikam (precej redko), za to še iščem kakšno zaščito, sicer pa sem z lasmi precej zadovoljna. Pene in raznih utrjevalcev ne uporabljam, ker imam rada neskončno mehke lase in ne maram nekaj težkega in zlepljenega na glavi.

Torej še enkrat! Zakaj bi vsak mesec namesto npr.8 € za šampon in balzam (ostale zadeve itak redkeje kupujem), dala 25 €? Pa ne me razumet narobe-ni mišljeno kot karšnakoli provokacija. Tudi če sem trenutno zadovoljna s svojimi lasmi, mislite, da mi “navadni” šamponi itd. povzročajo kakšno škodo na laseh? Oziroma prosim tudi, če se javi kdo, ki ima naštudirane morda sestavine “fensi” šamponov.

Lep dan želim in veliko vetra v laseh… 🙂

Spoštovana Marjetka (luštno in simpatično ime)
Odgovor je preprost, ker mi frizerji MORAMO imeti veliko boljše produkte za nego in styling las, kot trgovina. V kozmetični industriji se zavedajo, kako pomembna ciljna skupina stranksmo frizerji (veliko denarja zaslužijo na nas), zato so nam namenjeni le najkvalitetnejši profesionalni produkti, ki imajo veliko več zaščitniih snovi, več kvalitetnih sestavin…kot kozmetika za masovno prodajo v trgovini.
To je bilo na kratko.
Le odločno v frizerski salon po kvalitetno kozmetiko (L’oreal Professionnel, Kerastase, Wella, Schwarzkopf, Matrix), pa bo v redu z lasmi.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close