izdelki proti celulitu
živjo, petra,
izdelke geomar (fango z drugim imenom) sem preizkusila, a ti moram povedati, da mi tista glina in povijanje in potem postopanje z vsem tistim eno uro in več ni bilo prav nič všeč. Poleg tega zelo dvomim v učinke. Ne rečem, morda bi morala res vztrajati en mesec, a po pravici, grem rajši 4x na teden tečt, pa so rezultati prej vidni, pa še počutim se fajn. Saj ni treba, da je vsak dan maraton, recimo 5 km je kar dovolj. Na splošno je moj odnos do vseh anti-celulit krem tak: kupi eno, potem jo uporabljaj kot pač eno kremo za telo, če učvrsti, toliko bolje, sicer pa ne pričakuj čudeža. Raje se rekreiraj, pa kaj bi ti pravila…to že vrabci čivkajo…
Tudi jaz se strinjam z Marijo glede telovadbe in odprave odvečne maščobe.Je pa res, da ko si v določeni stopnji celulita, potem je samo telovadba premalo, je pa zelo koristna kombinacija obojega, da se rekreiraš in še pomagaš s kakšno anticelulitno kuro.Tudi jaz sem lani uporabljala Fango in mi je kar pomagal, je pa res, da moraš imeti voljo in potrpljenje, saj je kar precej dela s tem.Za kar pa se boš ti odločila, je popolnoma tvoja stvar.Ko se boš za nekaj odločila pa le bodi vztrajna, drugače je vse skupaj vstran vržen denar in čas, rezultatov pa nikoli ne bo.Pa lep pozdrav.
Jaz uporabljam tekoči gel proti celulitu od Artistry. Je ful učinkovit, ga samo namažeš na del telesa, se takoj vpije in ga ni treba vmasiravat!!!!Je enostaven za uporabo in tudi cena ni visoka -okrog 5000 sit. Poskusi in vztrajaj, rezultati pa so vidni nekje po enem mesecu rednega mazanja. Meni res pomaga, uporabljam ga že pol leta!!!! POSKUSI
Forum je zaprt za komentiranje.