Izdelava mansarde
Pozdravljeni vsi !
Zanima me,če je kdo v zadnjem času delal mansardo ? Koliko je to naneslo vse skupaj,brez pohištva.
Za letos imam v planu,da se vsaj začne.Naj povem, da gre za 80 kvadratov.Streha je že urejena,ni pa nič predelnih sten in izolacije.(samo podeskano in polatano ).Narediti je treba prezide,knauf strop,…saj ne vem vrstnega reda(sem ženska).V glavnem,če mi kdo približno pove znesek.Delali bi tudi sami kaj se da.Mogoče najdem koga na “črno”,ki bi mi pomagal. Posavje. Kak nasvet ?
Mene je obnova mansarde, s tem da imam normalen strop (nad njo je še podstrešje), prišla skupaj s pohištvom cca. 50000 eur. Gre pa tudi za okrog 80 m2. Res pa je da nisem preveč šparala in nič (razen pospravljanja) nisem naredila sama. Sta me pa opeharila vodnar in pleskar. Totalna oderuha. Tako, da preden začneš karkoli delat, pridobi predračune. Če boš to počela sama, brez moškega, se pripravi tudi na čudne poglede raznih mojstrov, ter njihovo pametovanje, saj po njihovo ženske nimajo pojma.
Sem imela pa tudi dobre izkušnje, npr. z monterjem strešnih oken, parketarjem.
Preveč, 05.02.2022 ob 15:52
Mene je obnova mansarde, s tem da imam normalen strop (nad njo je še podstrešje), prišla skupaj s pohištvom cca. 50000 eur. Gre pa tudi za okrog 80 m2. Res pa je da nisem preveč šparala in nič (razen pospravljanja) nisem naredila sama. Sta me pa opeharila vodnar in pleskar. Totalna oderuha. Tako, da preden začneš karkoli delat, pridobi predračune. Če boš to počela sama, brez moškega, se pripravi tudi na čudne poglede raznih mojstrov, ter njihovo pametovanje, saj po njihovo ženske nimajo pojma.
Sem imela pa tudi dobre izkušnje, npr. z monterjem strešnih oken, parketarjem.
Ve nimate pojma.
Forum je zaprt za komentiranje.