Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija izdelava fotografij – Muller

izdelava fotografij – Muller

Ali kdo razvija fotografije v Mullerju in kakšna je kaj kvaliteta?

Hvala in lep dan še naprej

Če to kaj pomaga – v Mullerju jih sicer še nisem, sem jih pa že večkrat v Watsonsu – so dobre.

A sploh še kje razvijajo fotografije, da jih pošlješ prek neta, v velikosti 10 x 15?

Hvala in lep dan še naprej

Če mene vprašaš povsod… Težava je, rauzmerje stranic na sliki, ki jo da aprat od sebe. Če je 4:3 potem je za 10×15 treba rezati, ker je to razmerje 2:3, ato se uporablja 10×14.

Sem od poslovodkinje, ki dela v Mullerju (jo dobro poznam) slišala, da jih dostikrat izgubijo!!
Pošiljajo pa jih razvijat v tujino (Avstrijo ..), da sicer pa so slike srednje kvalitete.

Svetujem ti razvijanje pri DM, je poceni,samo majhen problem je,da jih greš iskat v najbližjo trgovino!
Poglej na spletno
stran!
lp

Sem nosil filme v Mullerja, pa sem se naveličal. Tam doooolgo traja da dobiš fotografije, kvaliteta je pa tako-tako: včasih je, največkrat je pa ni. Fotografije pa imam najraj še isti dan. Tega pa v Mullerju ni, pa pri drugih trgovcih ( DM, Hartlauer itd) tud ne. Sem probal.

Sedaj imamo s familijo poseben obred: filme popoldne vsi skupaj odnesemo v btc v foto sonček. Ko čakamo na slike gremo na tržnico ali v trgovine in nakupmo kar rabmo za domov.
Ko so slike končane gremo skupaj na sladoled in pregledamo slike, kej komentiramo in se mamo fajn.
Zame je važn, da so slike hitr fertig, da so dobre barve, pa neka srednja cena.
Sem probal tud pri tistih ki imajo kao najcenejše slike. Slike so bile poden. Tako da je žena nesla drugam še enkrat nardit slike.
Take so naše izkušnje.
Lep pozdrav!

New Report

Close