Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Izdelava dig. fotk 9×13 v LJ

Izdelava dig. fotk 9×13 v LJ

A mogoče kdo ve, kje v Ljubljani izdelujejo digitalne fotografije v velikosti že od 9×13 naprej in kakšna je cena. Zelo ugodnega ‘izdelovalca’ sem našla v Žalcu . Fotografije so bile super, cena tudi zelo ugodna (sploh za format 10×13,3), všeč mi je bilo tudi to, da sem izrez fotografij (tistih, ki niso bile izdelane v dig. formatu) lahko določila sama, ampak kaj ko sem plačala 500 SIT za poštnino njim, plus še 200 SIT za poštnino Pošti, kar pomeni, da sem bila na izgubi 14 fotografij formata 9×13. Zato iščem nekoga, ki bi v LJ izdelal fotke 9×13, v primeru da bi na hitro potrebovala manjšo količino fotografij (za 10 fotk se mi res ne splača dajati 700 tolarjev več – tolko imam pa tudi gorenjske krvi :o) ).

********************************** Vsak junak postane na koncu dolgočasen! (R. W. Emerson)

poglej na stran ww.fzs-zveza.si

Jaz sem jih dala razvit v dm! Imajo zelo ugodne cene in slike so dobro razvite. Za enkrat se poskusila le preko interneta, imajo pa tudi svoj aparat za razvijanje v Cityparku,… Na njihovi strani so vse informacije.

http://www.digifot.com

New Report

Close