Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Izdelava Backgroundov in Stationeryjev

Izdelava Backgroundov in Stationeryjev

Z največjim veseljem izdelujem Backgrounde in Stationery-je v Paint Shop Pro-ju, ki bi jih rada pošiljala s pošto v Outlook Expressu. Naredila sem jih že okoli 400, saj me veseli umetniško delo. Največ jih imam v jpg formatu, nekaj pa tudi v gif. Toda ne vem, kaj storiti, da bi te umetniške izdelke v prej omenjenem poštnem programu lahko tudi pošiljala, saj program vendar ponuja, da si lahko po želji IZBEREŠ vzorec v svoji datoteki. Prejemnik e-pošte pa žal ne prejme barvne vzorčaste podlage, ampak samo belo.
Kaj mi predlagate? Hvala za vsakršno pomoč!

svoja ozadja kopiraš v mapo
c
program files
common files
microsoft shared
stationery
(to je za winXP, za ostale pa ne vem, če je isto ali ne)

odpreš outlook
novo sporočilo
oblika
uporabi tiskovino
več tiskovin
ustvari novo

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Vse to natančno tako naredim, kakor mi pišeš, pa prejemnik v svoj Outlook Express ne prejme drugega kot belo ozadje. Ker zelo rada delam nekoliko temnejša vzorčasta ozadja, izberem zaradi tega svetlo, največkrat belo pisavo, pa prejemnik niti pisave nima vidne, ker je pač ozadje pri njem na žalost samo belo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close