Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izbrati seks ali prijateljice?

Izbrati seks ali prijateljice?

Pozdravljeni,

pred tednom me je pustil tip, s katerim se vedno živiva skupaj (z januarjem se seliva). Sicer sem zelo prizadeta in žalostna, a se do selitve oba obanasava normalno in se imava dokaj lepo. Predvsem seks je sedaj nerealen.

Prijateljice so me za Silvestrovo povabile v kočo na ženski večer.. Jaz pa sem nameravala najdaljšo noč preživeti z bivšim in v planu je bilo veliko strastnega seksa.

Sedaj sem v dilemi, ker ne vem, ali bi raje se ustvarjala spomine z bivsim (saj se zavedam, da bo z januarjem vsega konec) ali bi raje dala prednost prijateljicam.

Kaj mislite vi? Kaj bi izbrali?

Upam, da je neslana šala, da še vedno spiš z nekom, ki te je načevljal.

Ni šala in se ne sramujem, ker uživam in ne delam tega zanj, ampak zase ?

Odgovor na objavo uporabnika
Silvestrovo, 30.12.2021 ob 22:45

Ni šala in se ne sramujem, ker uživam in ne delam tega zanj, ampak zase ?

Ja kaj naj ti rečem drugega kot to, da si boga v glavo. Bahahaha

Tipi se težko vklopite v žensko psiho, pa če se še tako trudite z zgodbicami. Vsaka, ki jo tip res rajca, bo šla z njim, in tudi prijateljice bodo oprostile, ko jim po pravici pove. To se med frendicami ve.

Vsekakor prijateljice. Zaključena zgodba je zaključena z razlogom, vse kar se vam trenutno dogaja je bolj prehodne narave in bo nekje do konca januarja izzvenelo. V kolikor pa se do takrat odločita poskusiti znova, pa bosta imela časa za fantastičen seks še pa še. Vzemi si čas zase in družbo, da ugotoviš kaj točno si želiš, on tudi in potem s trezno, spočito glavo dalje. Ko pa enkrat odrežeš, odreži za prav. Ne hecaj se s čustvi moškega.

Saj si se že odločila.  Zdaj raje izvedi stvar tako, kot se spodobi.

Ampak … ali ti ne bo težko?

Mogoče ga pa vseeno zadrzis! Mogoče tudi po razhodu ohraniti stike in sploh ne bo navezal stike z drugo, pa bosta na koncu skupaj, čeprav se je zdaj drugače odločil.

Poznam dosti takih, ki so šli narazen živet, pa so prišli na koncu skupaj in so še danes srečni in poročeni.

Kar lepo se mejta … nikoli ne veš  😉 kaj bo …

your best friend

Izbrala sem prijateljice in imele smo se res dobro! ? Srečno 2022!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close