Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › izbira študija… kaj bi izbrali vi?

izbira študija… kaj bi izbrali vi?

Novinarstva ne!

Odgovor na objavo uporabnika
kogve, 17.08.2021 ob 17:35

Novinarstva ne!

Res me zanima, zakaj ne. Kaj je tisti glavni razlog? Nezaposlitev, premale plače, podcenjenost …?

Hvala

Po mojem se bo z leti odpiralo največ služb za delo s starejšimi, sploh dementnimi. Vprašanje pa, kako to komu diši.

srce je igra, izbiraš ti, pozz

soncek11700, 17.08.2021 ob 17:37

Res me zanima, zakaj ne. Kaj je tisti glavni razlog? Nezaposlitev, premale plače, podcenjenost …?

Hvala

Delo novinarja pri nas, v lokalnih časopisih in lokalni TV, opravljajo najrazličnejši diplomiranci, o novinarjih praktično ne duha ne sluha, celo brez diplom, na srednješolskem nivoju. Da ne govorimo o samem delu, petek, svetek, ko je najlepše, je treba na teren. Pa pozabit moraš na nepristransko poročanje, novice moraš  “obarvat” tako kot zahteva tvoj zaposlovalec. To je moje mnenje.

kogve, 17.08.2021 ob 20:30

Delo novinarja pri nas, v lokalnih časopisih in lokalni TV, opravljajo najrazličnejši diplomiranci, o novinarjih praktično ne duha ne sluha, celo brez diplom, na srednješolskem nivoju. Da ne govorimo o samem delu, petek, svetek, ko je najlepše, je treba na teren. Pa pozabit moraš na nepristransko poročanje, novice moraš  “obarvat” tako kot zahteva tvoj zaposlovalec. To je moje mnenje.

odlično napisano 

ma kaj  kot zahteva zaposlovalec –  kot zahteva “naročnik”, da se zapiše o njem ali o zadevi tako, da je on krit, ali kakor njemu paše, da bo zapisano in bo tako javnost tudi prabrala. Jasno,  v zameno za kuverto ali drugo uslugo.

pressclipping korupcija, 19.08.2021 ob 08:41

ma kaj  kot zahteva zaposlovalec –  kot zahteva “naročnik”, da se zapiše o njem ali o zadevi tako, da je on krit, ali kakor njemu paše, da bo zapisano in bo tako javnost tudi prabrala. Jasno,  v zameno za kuverto ali drugo uslugo.

namenjeno avtorju “kogve”.

Samo socialnega dela ne – težko je dobiti službo – flikanje za določen čas, služba za nedoločen čas na ugodnih mestih zasedena forever

BonicaMelucci, 09.12.2020 ob 20:41

Noben od teh. Preveč teh profilov nezaposlenih na zavodu.
Trenutno je eden najbolj perspektivnih in obetavnih poklic fizioterapevta.

Po moje tudi psiholog/psihologinja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close