izbira študija… kaj bi izbrali vi?
soncek11700, 17.08.2021 ob 17:37
Res me zanima, zakaj ne. Kaj je tisti glavni razlog? Nezaposlitev, premale plače, podcenjenost …?
Hvala
Delo novinarja pri nas, v lokalnih časopisih in lokalni TV, opravljajo najrazličnejši diplomiranci, o novinarjih praktično ne duha ne sluha, celo brez diplom, na srednješolskem nivoju. Da ne govorimo o samem delu, petek, svetek, ko je najlepše, je treba na teren. Pa pozabit moraš na nepristransko poročanje, novice moraš “obarvat” tako kot zahteva tvoj zaposlovalec. To je moje mnenje.
kogve, 17.08.2021 ob 20:30
Delo novinarja pri nas, v lokalnih časopisih in lokalni TV, opravljajo najrazličnejši diplomiranci, o novinarjih praktično ne duha ne sluha, celo brez diplom, na srednješolskem nivoju. Da ne govorimo o samem delu, petek, svetek, ko je najlepše, je treba na teren. Pa pozabit moraš na nepristransko poročanje, novice moraš “obarvat” tako kot zahteva tvoj zaposlovalec. To je moje mnenje.
odlično napisano
pressclipping korupcija, 19.08.2021 ob 08:41
ma kaj kot zahteva zaposlovalec – kot zahteva “naročnik”, da se zapiše o njem ali o zadevi tako, da je on krit, ali kakor njemu paše, da bo zapisano in bo tako javnost tudi prabrala. Jasno, v zameno za kuverto ali drugo uslugo.
namenjeno avtorju “kogve”.
Forum je zaprt za komentiranje.