Izbira pudra
Pozdravljena,
imam zelo svetlo polt. Trenutno imam tekoči puder od Vichy – najsvetlejšo barvo, pa mi je še pretemen. Sploh zdaj ko se začne zima, bo moja polt še bolj svetla.
Pravzaprav iščem tekoči puder, ki bi mi rahlo prekril moj ten, ne želim kakšnih močnih pudrov. Imam dosti občutljivo kožo, hitro se mi naredijo kakšni rdeči flekci, imam tudi rahlo rdeča lička in nekaj kapilar.
Uporabljam dnevno kremo od Vichy za suho kožo.
Ne vem če poznate puder od Lancome, barva “porcelan”. Taka barva bi mi ustrezala. Sicer mi ta puder ni všeč, ker se ne razmaže lepo.
Gledala sem že pudre od Isadora pa ne vem če so ok in katerega naj izberem. Obstaja en tak močnejši puder in nekaj novega je na tržišču, mislim da se mu reče light. Mogoče je samo za poletje?
Prosim pomagajte mi, ker je nakup pudr5a postal že prava nočna mora, saj sem bila že parkrat v drogerijah in nič kupila. Hvala za odgovor!
Pozdravljena!
Glede na opis kreme imate suh tip kože, zato vam odsvetujem nakup IsaDorinega novega pudra Hidralight. Ta puder je sicer teksturno lahka podlaga, vendar je namenjen mastenu in mešanemu tipu kože.
Svetujem vam IsaDorin puder Velvet Touch-vlažilen puder namenjen normalnemu in suhemu tipu kože.
Če želite mi lahko pošljete svoj naslov na mail-lahko vam pošljem vzorec pudra-najsvetlejši odtenek.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.