Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izbira novega zobozdravnika – Barca…

Izbira novega zobozdravnika – Barca…

če kdo ve, če mi lahko pomaga in kako lahko ukrepam:
imam izbranega zobozdravnika – dr. leljak, ki ima v laškem in v kopru svojo ambulanto.
V KP dela on v laškem moja izbrana zobozdravnica.
danes sem se želela naročiti za zamenjavo ene plombe, in mi pravi sestra,da mi datuma ne more dat, ker da zdravnice ni (domnevam,d a to laže, ker potem amb. sploh ne bi delala) ta šef. dr. leljak, pa da pride vsak drugi ali tretji petek samo delat sem v laško. In torej da ona ne more naročiti nobenega – in mi ni hotela dati datuma… Niti za čez tisti tri tedne ne – ker da še to ne ve, če bo ta doktor in kp takrat prišel res v laško. Torej imam izbranega zobbarja, pa sem dejansko brez zobarja, ker mi sestra noče dat datuma.
Sicer je rekla,d a bo poklicala – ampak tudi zapisla si ni nič,d a me bo poklicala in ničesar… tako,d a vem zagotovo,d a me ne bo klicala, ker bo itak pozabila… koga sploh poklicat…
Zdaj kaj mi je za narediti – ali lahko glede na to,da pri izbranem zobarju sploh niti naročiti se ne morem, ali lahko zamenjam zobarja, kljub temu,da je od pretekle izbire manj kot leto… ker v bistvu imam tega zobarja zdaj na papirju – datuma za zamenjavo plombe pa nikakor nočejo mi dat… meni tak zobar ne koristi nič.
Sama bi zamenjala zdravnika – samo ne vem, če mi bodo spremembo sprejeli.

Ali so dolžni oni najt zamenjavo za ves čas ambulante ali je sploh takšen izgovor, da zdravnice pač ni, in tudi ni nadomestnega nikogar – ali je to sploh mogoče tako? Ali so dolžni najt zamenjavo za izbrane paciente ob tako dolgi odsotnosti?
Doi sedaj sem že imela pretekle zdravnike, in ko izbrane zdravnice ni bilo, so vedno našli zamenjavo – eden se ni tako lagal,d a se ne moremo naročiti, ker da zdravnice ni… nikoli nismo ostali brez zdravnika praktično.

Če kdo ve kaj lahko naredim – najbolj me zanima to ali lahko spremenim zdravnika?
Hvala 🙂

Zdaj bo prišla barca, toplo pobožala tvoj ego in odgovorila, kakšne so tvoje pravice in se praktično namesto opravilne osebe, odločila.

Ma uboga Barca, ne mine dan, da ne bi dobila najmanj deset vprašanj. Kot da je tako težko malo pogoglati in najti primeren odgovor na vprašanje.

_____________________________________________________ Pa kaj, če me ljudje vlačijo po zobeh. Če bi o meni vedeli vse, bi me najbrž pojedli...

Sama jih je razvadila, ker odgovarja na vsako temo, najsi bo iz njenega foha ali pa ne.

https://www.zps.si/index.php/osebna-nega/zavarovanje-in-pravice-pacientov/84-zamenjava-osebnega-zdravnika
https://zavarovanec.zzzs.si/wps/portal/portali/azos/ioz/

Mogoce pa se name obracajo le zato, ker sami navodil/pojasnil ne najdejo, ne glede na to, kaj pa si sama mislim, ne napisem zajedljivega odgovora.

najlepša hvala.
situacija je takšna namreč – jaz sem pred meseci zamenjala zobozdravnika – sem potrebovala koreninsko zdravljenje, po tem, ko mi je prejšnja izbrana zobozdravnica zavrnila zdravljenje, rekoč, da je vse ok, pa ni bilo. Prišlo je do vnetja obraznega živca.
zdaj pri tem novem – pa sem doživela to,d a mi jajejo neiskrene informacije,celo danes mi je nekaj nepopolno naredi – 4x so me pošiljali sem in tja, nazadnje mi je rekel,d a dela na slepo in da je zato tako hrapavo in zanič naredil in da sem zato morala nazaj.
sestra pa se je smejala zraven, češ kaj pa potem če to on tako dela ind a se moram vračati na popravilo, saj da nihče ni umrl in da tako delo njegovo na slepo ni problematično.
pa nisem nič komentirala…
… smo bli zmenjeni že od prej,d a danes dobim datum še za popravilo ene plombe, ki je okrušena in me zob občasno boli. pred enim mesecem je zdravnica pogledala zob in rekla,d a dobim danes datum in evo danes lepo prosim – in mi ga sestra ni hotela dat – češ,d aona nima zdravnice- niti to koliko dolgo je ne bo, niti to, kdo je nadomestni, da se lahko sploh naročim… nič od nič… niti zapisala me ni, da pridem na vrsto takart, ko naj bi delal ta nadomestni zdravnik, ko ga ima na sporedu – ima ga za čes 14 dni – amoak me ni hotela zapisati… niti to… in zdaj me je spet strah v bistvu,d a se ponovi zgodba od prej in bom spet še ob kakšen zob zaradi takega odlašanja… tako enako so mi januarja delali, zdravnica lagala,d a je ok in da ne rabim datumov in da lahko čakam… potem sem se pa domazvijala od neznosnih bolečin…
zaupanja več v takega zdravnika in sestro s takšnim odnosom ne morem imet- že glede tistega,d a delajo na pamet in kar tako in da mi v ordinaciji relčejo,d a je hrapav zob ok, takoj ko pa pridem domov, pa mi reče, da ni,d a se lahko vsedem nazaj in mi bo popravil, tisto kar je prej na slepo naredil narobe, potem pa še to, danisi datuma sploh ne morem dobit- nobenega sploh… meni je to nenormalen odnos…

… zdaj sem zmenjena z eno drugo zdravnico – samo ne vem če mi lahko delajo probleme pri izbiri zobozdravnika, ker je od izbire tega 2 meseca… ampak ta dotični v bistvu zdaj ne dela – ne daje datumov sploh. zato me je zanimalo, če bi mi lahko delali probleme pri podpisu izbire z novo zobozdravnico.

Jao no, nevedna, res, tole pa je link, da te kap, in ker te kdo kaj lahko vpraša, kam ? Res nisi pogrešljiva no. Opubne ste nekatere.  Fino no, da se nasmejiš-hvala.

Barca pa res ni imela pojma, ko je šlo za res. linki ne obstajajo med drugim. :)))))))))))

Odgovor na objavo uporabnika
me zanima?, 20.05.2016 ob 16:01

najlepša hvala.
situacija je takšna namreč – jaz sem pred meseci zamenjala zobozdravnika – sem potrebovala koreninsko zdravljenje, po tem, ko mi je prejšnja izbrana zobozdravnica zavrnila zdravljenje, rekoč, da je vse ok, pa ni bilo. Prišlo je do vnetja obraznega živca.
zdaj pri tem novem – pa sem doživela to,d a mi jajejo neiskrene informacije,celo danes mi je nekaj nepopolno naredi – 4x so me pošiljali sem in tja, nazadnje mi je rekel,d a dela na slepo in da je zato tako hrapavo in zanič naredil in da sem zato morala nazaj.
sestra pa se je smejala zraven, češ kaj pa potem če to on tako dela ind a se moram vračati na popravilo, saj da nihče ni umrl in da tako delo njegovo na slepo ni problematično.
pa nisem nič komentirala…
… smo bli zmenjeni že od prej,d a danes dobim datum še za popravilo ene plombe, ki je okrušena in me zob občasno boli. pred enim mesecem je zdravnica pogledala zob in rekla,d a dobim danes datum in evo danes lepo prosim – in mi ga sestra ni hotela dat – češ,d aona nima zdravnice- niti to koliko dolgo je ne bo, niti to, kdo je nadomestni, da se lahko sploh naročim… nič od nič… niti zapisala me ni, da pridem na vrsto takart, ko naj bi delal ta nadomestni zdravnik, ko ga ima na sporedu – ima ga za čes 14 dni – amoak me ni hotela zapisati… niti to… in zdaj me je spet strah v bistvu,d a se ponovi zgodba od prej in bom spet še ob kakšen zob zaradi takega odlašanja… tako enako so mi januarja delali, zdravnica lagala,d a je ok in da ne rabim datumov in da lahko čakam… potem sem se pa domazvijala od neznosnih bolečin…
zaupanja več v takega zdravnika in sestro s takšnim odnosom ne morem imet- že glede tistega,d a delajo na pamet in kar tako in da mi v ordinaciji relčejo,d a je hrapav zob ok, takoj ko pa pridem domov, pa mi reče, da ni,d a se lahko vsedem nazaj in mi bo popravil, tisto kar je prej na slepo naredil narobe, potem pa še to, danisi datuma sploh ne morem dobit- nobenega sploh… meni je to nenormalen odnos…

… zdaj sem zmenjena z eno drugo zdravnico – samo ne vem če mi lahko delajo probleme pri izbiri zobozdravnika, ker je od izbire tega 2 meseca… ampak ta dotični v bistvu zdaj ne dela – ne daje datumov sploh. zato me je zanimalo, če bi mi lahko delali probleme pri podpisu izbire z novo zobozdravnico.

Ma kaj no, mem je vahtal kot nosečnico bruh :)))), celo na stomatološko sem morala, na dežurno, potem je pa zobar popizdil, da itak ni on nič naredil, ja, saj vem, zato sem po dežurni skakala, kretensko seme. :))))))))))))

Res spoštujem zdravnike. Zobozdravnike pa res manj. Resno, ker je pet let, samo sranje, in še po po pet let nimam miru.  Resno. Zobozdravniki. Spoštujem vse, ki so mi pomagali. Vse, ki mi niste in ste videli zgolj profit, vas ne spoštujem. Kako morete no Da se vam človek v ksiht nareži. Resno, kdo ima koga za norca? Res in potem šefica z zobarjem, vse je ok, ok, a jo šraufa zraven al kaj, kaj ima kdo veze s čim, kučka :))))))))))))

Raje gorim kot da tej ženski rečem še Hay. Kurac, je moja nadrejena, dvojni ku…

Eh ja, ima, da ga nosi, odavde, i nisan ni jugotoveljica, vi ste, dragi slovenci, non stop sa brm brm brm, Ma resno, tepke, in še to nezrele. Spovedala sem se.

Sem se spovedlala tudi glede lanskoletnih bonov :)))))))))))))))))))))))  Cena je cca 810, minus 200 bon, pridemo do cca 600 V Sloveniji- Res, za 500 € si na Hrvaškem, ne pa v Slo. Ankraran nrp. A je kdo na glavo padel? Pa še 50 € so jim dali, res, ok, smo vsi ljudje padli na glavo, at least. Majke mi.

Pa kaj, imam atisto delno protetiko, kjer me non stop leva stran boli. Non stop, vse levo, big be dah desno, sitnobe sitne.

Odgovor na objavo uporabnika
ta ne obstaja več, 11.06.2021 ob 02:54

Jao no, nevedna, res, tole pa je link, da te kap, in ker te kdo kaj lahko vpraša, kam ? Res nisi pogrešljiva no. Opubne ste nekatere.  Fino no, da se nasmejiš-hvala.

Barca pa res ni imela pojma, ko je šlo za res. linki ne obstajajo med drugim. :)))))))))))

Za začetek poglej, da je tema iz leta 2016 in linki zato ne delujejo več.

Pa čisto odkrito – ona sama je imela pojma več kot pa 10 zdaj najbolj glasnih forumašev skupaj!

barci lohk sm podplate ližeš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close