Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izbira nicknama

Izbira nicknama

Hehe, skoraj 🙂 Žal se six-pack vidi le po dehidraciji (pač ko po športni aktivnosti spraviš vso vodo ven), poraščen sem pa večinoma po glavi 😀 (beri: malo pregoste črne lase imam)

Spadaš med “božanstvo”, vključno z japkico (čeprav trdi, da je “obična japka” 😉 in Pandoro1 😉

Čeprav jaz te vedno vidim kot Favna iz Favnovega labirinta.[/quote]
Blizu, le oči imam, kot je v navadi, na glavi 🙂

Ja On_, Barbie ima samčka tako imenovanega poženščenega Kena:) in Ken kakor sem jaz videla nima On-eta lol. Tako da to odpade.

Ko smo se igrali z barbikami kot otroci se spomnim da smo Kene vedno uporabile za barbikine best-gay frende, ker so vsi tako gayevsko zgledali. Potem smo pa pobrile in postrigle na kratko tiste barbike, ki so bile po naše že grde in jih spremenile v Kene:)

Praviš, da ste to počele samo zato, ker Ken ni imel pipi?
In imaš še danes nekoliko težav s tem, ker s takim samčkom nimaš kaj počet?

To bi bilo treba popravit!
Kje delajo take nepopolne Kene, da je sedaj cela generacia mladih deklet šla v nič…. Grrrr :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Princess, jaz sem se tako nasmejala, ko sem prebrala s to plenico.
Jaz sicer nisem imela planice, sem pa imela cunjo – prevleko za vzglavnik, tako fajn sprano, fajn mehko, ki sem jo vlačila povsod. Tudi po travnikih, gozdu :). Menda je bilo kar nekaj joka, ko sem eno usjala nekje, ker ‘nova’ pa ni bila tako fajna.
Živali pa sem tudi želela kar vse imet, po pravici povedano, še zdaj moram vsakega mačka, ki se pusti prijet, pobožat, so ljudje včasih kar zgroženi. Ja pa koze, osle in tako naprej, moram tudi pobožat.
Plišaste igračke sem pa oboževala. Punčk pa nikakor.

Robi, jaz te imam pa res na sumu, da se igraš z babrikami ali pa si se kot otrok igral :).

Hehe, torej argument, da ima doma deklico pri šestih ni dovolj, da ve kaj vse lahko preživi ena Barbi? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica, na koncu stavka sem napisala :).

Jaz pa žužke, kače, pajke, čebele in podobno…pač bitja, ki so se jih drugi izogibala, pa sm menil, da rabijo pozornost. In tako sem pri 8ih letih naredil živalski vrt ob cesti v kartonasti škatli, pa folku 10sit računal za ogled živih pajkov in pdoobnega 🙂

Ja točno tko metka84, moja cunca je mogla bit tut že pomendrana tiste čisto oprane direkt iz stroja nisem hotla. Ker je mogla biti že mehka, in sem jo tudi nosila povsod s sabo kar nekaj cajta.

faunus, ti si pa res nor, tole pa gorski tek (aja, nor je bilo mišljeno kot pohvala).
Pajki so mi čisto fajn, jih ne zbiram, preganjam pa tudi ne :), čebele so tudi ok, ose mi niso pri srcu. Kače je pa tako, da jih ne maram preveč, sicer se jih ne bojim, tudi prijela sem jo že, pa mi vseeno niso ljube.Tako, da domov jih nisem privlekla.
Sem pa imela raje žabe :). Te so se pa kar znašle doma pa ptiči tudi pa kaka druga žival tudi. Samo me je mami hitro naučila, da je to mučenje živali, če divje živali jemljem iz narave v hišo.
Ob vsem tem res niso bile punčke prav nič zanimive :).

I’m not crazy, just passionate 🙂
Saj sem jih vedno spustil nazaj v naravo, le zanimivo mi je bilo gledat recimo pletenje mreže pri pajku ali zvijanje kače, ki deluje tako “mesmerizing” 🙂 Zadnja leta so mi pa še vedno te živali toliko všeč, le da sem jih malo več skozi objektiv gledal.

Jaz pa žužke, kače, pajke, čebele in podobno…pač bitja, ki so se jih drugi izogibala, pa sm menil, da rabijo pozornost. In tako sem pri 8ih letih naredil živalski vrt ob cesti v kartonasti škatli, pa folku 10sit računal za ogled živih pajkov in pdoobnega :)[/quote]

Ko si bil otrok, si imel žužke, pajke, čebele, kače in podobno, sedaj ko pa si malo večji, pa verjetno dekleta? Saj potem to ni neki oster prehod in občutne razlike, ko si zamenjal glavno zanimanje… Vse te živalce so lahko potencialno nevarne, če te ugrize, piči… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjazko, faunus se bolj kot ti spozna. Ti zgleda spadaš v kategorijo ljudi, ki se bojijo pajkov, ker so menda nevarni :). Ja, pa goži so tudi zelo nevarni, čebele so totalno agresivne. Faunus in jaz sva iz Slovenije, da ne boš začel pisat o strupenih pajkih in mambah in tako naprej.

Hudiča, ena, ki me je spregledala, kaj naj sedaj, ko sem razkrinkan in javno blamiran? :))))

Ti si pa itak dekle, kako bi bilo, če bi se kot ženska kač bala, potem bi imela podzavestne blokade, ne bi bi si upala prijeti…. Sedaj pa brez strahu božaš, a ne, ker si ga že v otroštvu premagala? :)))

Čebele niso agresivne, odvisno od vremenskih razmer in tudi paše, pa samo če se prebližaš panju, ker pač ti si vsiljviec, ki ima namero urkasti sladke zaloge medu kto medved npr. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hudiča, ena, ki me je spregledala, kaj naj sedaj, ko sem razkrinkan in javno blamiran? :))))

Ti si pa itak dekle, kako bi bilo, če bi se kot ženska kač bala, potem bi imela podzavestne blokade, ne bi bi si upala prijeti…. Sedaj pa brez strahu božaš, a ne, ker si ga že v otroštvu premagala? :)))

Čebele niso agresivne, odvisno od vremenskih razmer in tudi paše, pa samo če se prebližaš panju, ker pač ti si vsiljviec, ki ima namero urkasti sladke zaloge medu kto medved npr. :)[/quote]
Uh, a ni utrudljivo v vsakem komentarju iskat povezave s spolnostjo…ali ti s časom pride v kri? Drugače pa, če znaš ravnati s kačami, čebelami…in ženskami, se ti ni treba bati pikov.

Pa smo že malce dalje, faunus je star 24, torej je matjazko še manj, vsaj mentalno 🙂 oz. kar se žensk tiče.
Ha, ha, kaki namigi, če se bojiš kač, se bojiš… potem bi se pa veliko žensk tega balo.

Kot moški nisem primeren za vlogo Barbike. 🙂
Včasih se moram igrati s Kenom…Je sicer zdepiliran, pa brez “oneta”, zato je vsaka podobnost le navidezna. 🙂

Kot otrok sem se raje igral s “Poršeji”..Danes pa nimam ne Poršeja in ne Barbike. 🙂

Med večino nickname-v ki se pojavljajo ne glede na stalnost ali ne so kr neki, tudi moj je več kot kr neki; med prebranimi, ki se večkrat pojavljajo na tem čveku mi je nekako najbolj prisrčen nickname Krivokljun, mi nekako deluje “cute”. Tudi nickname-i sestavljeni iz imen so mi precej v redu oz če gre za pravo ime, ne pa neko izpeljanko.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Tole bom vzela osebno :))) [sub]Kot kompliment, jasno.[/sub]

Na virtualnem taroku, kjer občasno sodelujem (igram), je kar nekaj tipov, ki imajo nicke imena avtov, ne morš belivat, kako neizvirno je šele to, haha Na 2. mestu so izpeljanke imen ali nazaj obrnjena imena ali celo sestavlenka imen in priimkov. Če ni to ab recimo, znajo bit nekatere sestavljanke prilično zanimive.

Krivokljun:

zanimiv tič, ki “na prvo žogo deluje malo sfalirano. Njihova značilnost je, da samci sicer smejo sedet na vrhu dreves, vendar morajo biti tiho:

http://www.pernati-prijatelji.com/t71-mali-krivokljun

haha, da best a da še celo obstaja pitč Krivokljun, se prebrala ja da samci sedijo nekje na vrhu dreves vendar so bolj tiho (že vedo zakaj:), so se naučili kje jim je mesto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close