Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izbira nicknama

Izbira nicknama

Mene faunus spominja na unega prijaznega centavra iz filmov/knjig Zgodbe iz narnije s full hudimi six packi pa močno poraščen:), sam six packi so pa hudi.

It me spominja na tisto grozljivko od unga klovna z ostrimi zobmi, mislim da je posnet po knjigi Stephena Kinga. Pa spominja me tudi na Uncle Itt-a iz The Adams family lol, to je un ki je imel same laske okoli in okoli.

Pol Antilopa me spominja na eno brhko gazelo ne vem nikol si ne predstavljam antilope bolj tko eno gazelo hitro in urno, ki skaklja po afriški savani:)

Krivokljun-me spominja na eno tako zelo fantazijsko živalco, ki ima velik kljun, telo v obliki ptiča samo oči ima pa čisto človeške. In živi v gnezdu nekje na strmem gorovju(ima tudi 3 male krivokljunčke v gnezdecu).

Zmedena_samica-pod ta nickname si pa predstavljam eno žensko po možnosti neko perico iz srednjega veka, ki ima lepo bujno telo, in poje ob reki ko pere perilo, in ima rahlo zmeden pogled:)

Ferbčna- Pod ta nickname si predstavljam jajca in kure.

Katenjka-si predstavljam eno žensko figuro iz nekega ruskega romana, ki je zelo filozofska in razmišljujoča.

On_-si predstavljam On_-eta lol

Marko-si predstavljam enega zajca, ki skače po zeleni travi in v roki drži velik korenček, je precej nemiren:)(Marko skače..:).

Matjazko- ta nickname se mi pa nekako ne sklada z njegovo osebnostjo, mi malo otroško zveni. Pod Matjazka si predstavljam enega otročaja z dudo v ustih, ki sedi na pragu vrat in se cmera ker ima polne plenice:)

Robi..-je glavni kapetan foruma, s čelado na glavi, ki usmerja to nemirno barko po razburkanem morju čustev:)

Sj res, še Alexis sem pozabila. Pod ta nickname si pa predstavljam tisto zlobno Alexis, ki jo je igrala Joan Collins v 80-tih letih. Saj vem da ona na forumu ni žleht:) Samo vedno si jo predstavljam kot uno Alexis iz Dallasa, v neki hudi zimski opravi z mega štikli pa kučmo na glavi:)

Zanimivo. Ker po tej logiki s(m)o potem vsi, ki imamo partnerje, še malo nezreli oz. neodrasli, medtem ko bi v družbi nasplošno prej veljalo tako mnenje za tiste, ki so samski oz. se ne želijo vezat.

Princess sedaj pa točno vem kako si me predstavljaš…. :/ :)))

Kako bi si pa lahko človek predstavljal Princess’?
Mogoče kot nekoga, ki se ji je uresničila otroška želja, in je postala kot barbika s katerimi se je nekoč igrala.

Po izgledu ali po vsebini? Mogoče pa obstaja pa še kakšna tretja možnost 😉
Hm, kdo bi vedel…
Še dobro da bo kmalu piknik in ne bom več dolgo živel v dvomih…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Evo, mene pa takole ignorirate, zanemarjate in prezrete, potem se pa čudite zakaj me ne bo na piknik.

A ja, mimogrede ali bo čas za take zgodbe? Ali ne boste raje opravljali nas, ki se ga ne bomo udeležili?

Evo, mene pa takole ignorirate, zanemarjate in prezrete, potem se pa čudite zakaj me ne bo na piknik.

A ja, mimogrede ali bo čas za take zgodbe? Ali ne boste raje opravljali nas, ki se ga ne bomo udeležili?[/quote]Zato pa mora nekdo imeti čast ostat doma… :)))
Ne razumem od kod ti ta logika :/
Podnapise prosim 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aja sj res Booma sem tut pozabila, sorry:)

Booma si predstavljam kot explozijo v kakšnem skladišču petard in raznih sredstev za ognjemete:)

Aja, mene nav na piknik. Tam me navš vidu On_:)

Pa Bibito-Melito sem pozabila. Ok to si pa predstavljam kot uno pijačo Bibita(če še obstaja), okus pomaranče pa full mehurčkov pa ledu v kozarcu.

To je izjava za “zavarivanje suprotnika”, ko vsi rečejo, da jih ne bo, da ne bi kdo pogruntal nik…..
Sicer bomo pa vidli kdo bo navalil na nutello, nad čevapčiči bo pa nos vihal….. :)))

Drugače si pa kar zadel On_ glede mojega username Princess’. Meni je bila Barbie vedno ideal oz. perfekcija ženske. Ker Barbie je vsestranska je mama, gospodinja, manekenka, business woman, pilotka, stevardesa….kar hočeš. Pa še huda je. Tko da mislim da ta punčka ni ideal bila samo meni ampak mnogo deklicam po svetu. Ahh pa dolgi blond lasje…., mene je mami vedno strigla kot otroka sem bila videti kot fantek, tko da sem pol še večjo famo dobila po dolgih blond lasjeh.

Ja saj si videl na slikah, kako izgledam. Js tudi če bi prišla bi me sigurno vsi prepoznali. Ne bi mogla zavajati pa skrivati nicka:)

Barbika ideal? Jaz nisem nikoli maral barbik, ne kot majhna deklica, ne kot malce večja deklica. Kot odrasla pa pa še manj.
Pravzaprav se nisem nikoli hotela igrat s punčkami, ne takimi, ne drugačnimi. Čisti dolgčas.
Drugače pa zanimiv opis nickov Princess, sem se prav nasmejala.

Thanx metka84:) sem pustila domišljiji prosto pot.

Ja vem ene deklice niso marale barbik, sem imela sosedo, in ona je bila pa čisto mahnjena na tiste plastične dojenčke in jih je potem previjala pa vozila okoli. Jaz sem imela enega, in sem mu obraz našminkala z mamičino rdečo šminko pa ga hotela spremeniti v sexy žensko, na glavo sem mu pa nataknila eno lasuljo od tete. To je bilo še pred tem ko sem dobila svojo prvo barbiko.

Jaz sem bila pa čudna, tudi teh dojenčkov nisem marala :). Barbike so se mi zdele take krhke. Če sem dobila kakršnokoli tako igračko, je pristala v kakem kotu brez nog in rok :).
Raje sem imela plišaste igrače, žoge, badminton, loparje in podobne zadeve. Še najraje pa sem se igrala z živalmi, živimi. No bolje rečeno, da sem že čisto mala, skrbela za svoje živalce. Kosmatinke.

A res?, ti bi mogla pol k meni priti, meni so full nanosili teh plišastih igračk pa me niso čisto nič ganile. Običajno sem jih zapackala s kakšnimi bonboni da se je vse limalo pol.

Vem da otroci so jih imeli za sabo v posteljo, js sem imela za v posteljo eno cuno, bivša plenica ne una pampers ampak take cunje so bile včasih ki so jih mtke uporabljale namesto kupljenih plenic. Seveda moja je bila lepo oprana za cartat:)

Ja, js sem imela tut rada živali, sploh mačke psov niti ne sem se jih bala. Sam mačka sem pa vsakega hotla pošlatat pa če je bil še tolk garjav še zdj se komaj uprem:)

o, jaz sem pa res eno tako skulirano bitje. Čisto napačna predstava :-)))

Ne Boom saj si te ne predstavljam kot neko explozijo v negativnem, destruktivnem smislu ampak bolj tako kot v kakem cirkusu ali pa na kakih večjih prireditvah ko je kak ognjemet in je potem kar naenkrat KaBooom:)

Podnapise prosim :)[/quote]

Na podlagi tega:

kar si razlagam kot da nekako ne želimo odrasti.

pa še ostane tam kamor jo postaviš in kar je najbolj pomembno: ne jezika in ne sitnari :-))))

Zdj so že izumili govoreče barbike Boom, a nisi gedal Simpsonovih pa njihovo Malibu Stacy Doll:)

eh, a tut to ni več tako kot je bilo? 🙁

Podnapise prosim :)[/quote]

Na podlagi tega:

kar si razlagam kot da nekako ne želimo odrasti.[/quote]
Ne, da ne želimo odrasti. Le nezavedno iščemo iste vzorce pri partnerju, ki smo jih doživljali ob starših. Če je bilo to nespoštovanje, nam je le to domače pri partnerju, čeprav se ob tem ne počutim srečne in zadovoljne, se v tem počutimo na nek način domače in varno in niti ne verjamemo, da smo česa več sploh vredni, ali pa da sploh obstaja. Dokler seveda ne ozavestimo, zakaj nas takšni ljudje privlačijo in razčistimo s svojo preteklostjo in se zavemo svoje prave vrednosti, ter izberemo nekoga, ki nas bo spoštoval.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolikor razumet Oneta, je pisal o zaljubljenosti in jo enačil z občutki mame do otroka oz. dojenčka. Partnerstvo pa ni samo zaljubljenost oz. če že, naj bo to samo kratek čas.

Seveda si pa želimo biti ljubljeni in ljubkovani. Ne vem, ali je res treba vlečt patologijo napačnih vzorcev v vsako dejanje v partnerstvu.

Če velja za vse, naj velja za vse. Tako pač delujemo. Ko zaljubljenost mine, postane ta patologija zelo pomembna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ta pravi Barbiki je težko odtrgati roke ali noge. Drugo so razni ponaredki. Za tiste lahko že naslednji dan iščeš rezervne dele..:)
Pa da ne bo kdo zdaj mislil, da se igram z Barbikami..:)

Princes’ barbika ima poleg vsega kar si naštela, tudi “samčka” …manda se mu reče Ken.
No nisi še čisto idealna, če prav razumem tvoje pisanje 😉 :)))

Marku hvala, da je dopolnil moje pisanje. 🙂
Tisto ljubkovanje sem dal kot primer kako, od kot izvira ta potreba, ker odločamo se (zavedno ali nezavedno) na podlagi preteklih izkušenj in nekdo ki tega nima je blago rečeno “zmeden”. (nima veze ta beseda z vzdevkom, nikogar!).
Ne gre za to da ne želimo odrasti, gre za prikaz kako delujemo. Poenostavljen prikaz “sheme” delovanja našega uma. Mogoče nisem izbral ravno pravih besed, ne znam drugače povedat.

Seveda si pa želimo biti ljubljeni in ljubkovani.
Ne vsi. Imaš ljudi ki si tega niti ne želijo, ker jim je ta občutek neznan, ga niso izkusili, ko bi ga morali in kasneje enostavno nimajo potrebe po tem, ne razmišljajo na tak način, čeprav smo vsi v osnovi “narejeni” za to in imajo težave v navezovanju socialnih stikov. No v bistvu oni nimajo težav, vsaj ne dojemajo jih na ta način. 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close