Izbira nicknama
No, ne ravno razmišljala, se poglabljala… enostavno pritisnila dve naključni tipki. Prav tako bi lahko napisala xy, isto bi bilo. Saj mislim, da celo sem, ali pa sem ab… nisem več ziher, vem da sem poskušala več kombinacij, pa so nekateri nicki že bili zasedeni…
To pa ne razumem, kaj želiš povedat. Kako to misliš, da nismo sposobne, pazi, napisal si sposobne!!!, sprejemat konkretnejših odločitev…
A ti to sklepaš po enem sestavku, mojem… ali pa s tem mojim sestavkom potrjuješ neko kvazi naučeno tezo/predsodek… a, a … ?
Pri meni to zagotovo ne more držati, a? :)))))))))))))))[/quote]Enkrat sem vprašal če si dišeči zlati delišes pa si odgovorila da si topas. Se pravi sorta ki ne rabi špricanja in je bio, eko…. neoporečna skratka, idealna za pohrustat…..
Samo dobre zobe rabiš imet in si upat ugriznit…. :)))
Enkrat je en zdrav mlad kmečki fant pisal ženitni oglas:
Sem zdrav kmečki fant in ičšem dekle z močnim zobovjem.
Šifra:
Jeseni bova orala….
Japkica ti si malo bolj prefinjeno sestavila zadevo in jo zapakirala že v nick, kdor razume šifre….
Ne bi rekel, da ste iznajdljivejše, prej domišljave :))))
Si domišljate nekaj kar ni res oz, si želite, da bi bilo res. Moški smo bolj na tleh v tem kontekstu.[/quote]
Torej si zmedenost le domišljam, da sem samica oz ženskega spola ravno tako – tudi prav ;)[/quote]Za zmedenost bi ti kar pritrdil, za spol bi pa nekoga poslal, da preveri realno stanje.
Metjažko a upaš? :)))
Torej si zmedenost le domišljam, da sem samica oz ženskega spola ravno tako – tudi prav ;)[/quote]Za zmedenost bi ti kar pritrdil, za spol bi pa nekoga poslal, da preveri realno stanje.
Metjažko a upaš? :)))[/quote]Lahko jaz napišem, če mi le verjamete, da se z obojim strinjam, ker se pač poznava, zmedenost pa ni tista klasična kot si jo tu verjetno predstavljate. A ne, zs, saj se stinjaš, saj sem še jaz spričo tebe zmedena :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Aja, On_ s tole črtico ‘/’ se med drugim označuje, da ni podatka, ali na primer kemiki s tem beležimo, da ni (kvalitativnih) sprememb.. zdaj ne vem, če si to imel v mislih :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Za zmedenost bi ti kar pritrdil, za spol bi pa nekoga poslal, da preveri realno stanje.
Metjažko a upaš? :)))[/quote]Lahko jaz napišem, če mi le verjamete, da se z obojim strinjam, ker se pač poznava, zmedenost pa ni tista klasična kot si jo tu verjetno predstavljate. A ne, zs, saj se stinjaš, saj sem še jaz spričo tebe zmedena :))))[/quote]Želel sem napisat, da si zmedenost samo domišlja…
Čeprav ženske zacvetijo šele če jih kdo redno zaliva, če je dobr vrtnar seveda 😉
Metjažko a upaš? :)))[/quote]
Kdo bi si upal omehčati to agresivno moško lupino ali ščit, za katerim se skriva že leta in duši njeno ženstvenost? Jaz sem bolj ekspert za mehki marilynmonroevski tip ženske.
Za zmedenost bi ti kar pritrdil, za spol bi pa nekoga poslal, da preveri realno stanje.
Kdo bi si upal omehčati to agresivno moško lupino ali ščit, za katerim se skriva že leta in duši njeno ženstvenost? Jaz sem bolj ekspert za mehki marilynmonroevski tip ženske.[/quote]A potem ni Kathy Bates tvoja idealna ženska?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Torej si zmedenost le domišljam, da sem samica oz ženskega spola ravno tako – tudi prav ;)[/quote]Za zmedenost bi ti kar pritrdil, za spol bi pa nekoga poslal, da preveri realno stanje.
Ne rabim ne On_-ta in ne Matjažko, da preverita, kakšnega spola sem, raje vidim kakšnega modela, ki jih srečam v živo, tistih, ki samo na forumu širite svoj obstaj – hvala za tak j* veter 😉
Za zmedenost bi ti kar pritrdil, za spol bi pa nekoga poslal, da preveri realno stanje.
Metjažko a upaš? :)))[/quote]Lahko jaz napišem, če mi le verjamete, da se z obojim strinjam, ker se pač poznava, zmedenost pa ni tista klasična kot si jo tu verjetno predstavljate. A ne, zs, saj se stinjaš, saj sem še jaz spričo tebe zmedena :))))[/quote]
Katenjka, ne vem koliko si ti drugi pripravljeni verjeti, ko mi delaš reklamo 🙂
A sem te kdaj zmedla? Kdaj pa – kolikokrat oz s čim?
Lahko jaz napišem, če mi le verjamete, da se z obojim strinjam, ker se pač poznava, zmedenost pa ni tista klasična kot si jo tu verjetno predstavljate. A ne, zs, saj se stinjaš, saj sem še jaz spričo tebe zmedena :))))[/quote]Želel sem napisat, da si zmedenost samo domišlja…
Čeprav ženske zacvetijo šele če jih kdo redno zaliva, če je dobr vrtnar seveda ;)[/quote]
Oh ja, tudi ovenijo/zagnilijo lahko poleg nikakvih vrtnarjev :-))))))
Zdej mi je jasno zakaj ženske niste sposobne sprejemati konkretnejših odločitev… :))[/quote]
Kot, da ste moški kaj bolj sposobni izbiranja konkretnejših odločitev, tudi grozljivo trivialne ali najbolj pomembne/usodne vam delajo probleme, še več – pogosto napačno izberete. Ne štekam, da se izbira nicka enači z nečim, kjer se res mora pokazati sposobnost :-/
It, jaz ob tvojem nickname-u vedno pomislim na Kingov film IT in na klovna Pennywise-a 😉
Bolje je sprejeti neko odločitev, pa neglede na to, ali je le ta pravilna, ali napačna. In ja tisto zgoraj je samo moje subjektivno mnenje glede na dosedanje izkušnje. 🙂
Sicer pa nevem zakaj se takoj počutite ogrožene. Sej vam nič nočem. Umikam se iz tele teme. Škoda besed. :))
Bolje je sprejeti neko odločitev, pa neglede na to, ali je le ta pravilna, ali napačna. In ja tisto zgoraj je samo moje subjektivno mnenje glede na dosedanje izkušnje. 🙂
Sicer pa nevem zakaj se takoj počutite ogrožene. Sej vam nič nočem. Umikam se iz tele teme. Škoda besed. :))[/quote]
Res se je bolje umakniti, kadar zmanjka argumentov ali materiala za posploševanje.
Sicer pa nevem zakaj se takoj počutite ogrožene. Sej vam nič nočem. Umikam se iz tele teme. Škoda besed. :))[/quote]
Zakaj pa umik. Argumentiraj svoje besede, razmišljanje, to je veliko boljši način, da kaj spoznaš o sebi. Eden izmed redkih, pravzaprav.
Ne beri narobe, ampak zakaj nekaj pišeš, če potem nočeš ostati in obrazložiti svoje besede. To je vprašanje, ni provokacija!
Glede sprejemanja odločitev pa načeloma drži. Nič nimamo od brezciljnega tavanja skozi življenje. Tudi po moje je vsaka odločitev “prava” odločitev, če že ne zaradi drugega, pa zaradi tega, ker te vodi naprej, k spremembam…
Oh, o sebi vem že marsikaj in ne potrebujem foruma za nova spoznanja… 😉
Sicer pa se s trditvijo ne morem strinjati. Včeraj zvečer sta dva kolega začela pogovor okoli politike. Vsak je vztrajal pri svojih argumentih. Tako sta “argumentiran” pogovor vlekla celo eno uro, če ne še več. Kaj sta spoznala o sebi? Po mojem mnenju nič.
Do spoznanj prideš če si to želiš in ne z argumentiranim pogovorom v katerem vsak vztraja na svojem koncu.
Sicer pa se mi ne ljubi zdejle razlagat. Mogoče enkrat drugič argumentiram. Grem raje ven na sonce uživat. Lep dan! 🙂
Sicer pa se s trditvijo ne morem strinjati. Včeraj zvečer sta dva kolega začela pogovor okoli politike. Vsak je vztrajal pri svojih argumentih. Tako sta “argumentiran” pogovor vlekla celo eno uro, če ne še več. Kaj sta spoznala o sebi? Po mojem mnenju nič.
Do spoznanj prideš če si to želiš in ne z argumentiranim pogovorom v katerem vsak vztraja na svojem koncu.
Sicer pa se mi ne ljubi zdejle razlagat. Mogoče enkrat drugič argumentiram. Grem raje ven na sonce uživat. Lep dan! 🙂
[/quote]
Meni je z nekom, ki ima isto politično prepričanje, prilično dolgočasno, s tistim, ki ima pa nasprotno, pa se velikokrat ne razumem v osnovi ne… posledično ne razpravljam o tem skoraj nikoli…
Do novih spoznanj pa prideš z argumentom moči in ne z močjo argumenta ali s tem da sklizneš na sonce ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Sicer pa se mi ne ljubi zdejle razlagat. Mogoče enkrat drugič argumentiram. Grem raje ven na sonce uživat. Lep dan! :)[/quote]
Verjetno sta zaznala, da je politična debata boj z mlini na veter 😉
Jaz isto 😀
Robić, daj mi razloži, kako je lahko Marko1, Marko2, Marko72 ipd. kakorkoli manj skrivajoče od sladka_smetana, pinkponk, čebelica ipd.? Nick oz. vzdevek je namensko neka fiktivna beseda, sploh nenujno povezana s karkoli konkretnim s pišočim, lahko je to stvar navdiha (kot je napisal Boom) ali pa sestavljanka (antilopa) ali pa nekaj realnega iz življenja pišočega (zmedena_samica).
In, ali je nek Marko72 iskren ali ne, nima prav velike veze z izbiro nicka. Nenazadnje smo vsi tu anonimni, neznanci in tujci med sabo. Nihče ne more preverit resničnosti napisanega. Tudi, če se dva morda uspeta srečat, še ne moreta izjavit, da se dejansko poznata.
Forum je zaprt za komentiranje.