Izbira med bravo in kio ceede wagon
Lej, zame so kitajci vsi hyundaji, dajvuji, kije, dacije, evropski tamali ševroleti, itd…to pač niso avtomobili pa da se jebeš…
Japonci so pa jasno znani po njihovih terencih, skajlajnih, suprah, evotih, 350Z-jih, po Hondah, Lexusis in Infinitijih…ostalo je bolj klump…[/quote]
Joj, DRRR, a si ti sploh naredil osnovno šolo? Če bi jo, bi vedel, kje leži Kitajska in kje Koreja. Hyundai, Daewoo in Kia so KOREJSKI avtomobili, ne kitajski! Dacia je romunski avto, a mogoče veš, kje leži Romunija? Ne samo, da nima veze s Kitajsko, leži še celo na drugem kontinentu…. Najprej pojdi v tečaj geografije, potem pa komentiraj korejske in kitajske in bavarske avtomobile!
Tako je, izbrala sem kio ceed sw in po dveh mesecih vožnje sem več kot prezadovoljna. Poraba je podobna kot pri puntu, udobna, prostorna, in predvsem prijetna vožnja tudi na dolge poti.
Če bo kaj novega vmes, se vsekakor oglasim.
Avto ima trenutno 2700 km, povprečna poraba bencinarja, 1.4 (115KM), 5 prestav, je pa med 6, in 6,8 litri, odvisno od vožnje, vsekakor na avtocesti občutno manj porabi. Edino, kar pogrešam, je 6. prestava.
Čestitke ob nakupu. Naj vam dobro in dolgo služi.
Za ta motor dosegate super pov. porabo. Tako, da čestitke. Koliko dosegate hitrost na avtocesti, 130km/h?
S Kio Sportage 2.0 CRDi aut. (185 konjev) sem pri konstantni vožnji 120-130km/h od LJ do Bratislave imel povprečno porabo 7,8. Res pa je bil avto poln prtljage in štiri osebe.
Folk, dajte zaboga zaštekat že enkrat, da eni raje kupijo nov avto. Pa tut če je dražji, manj ekonomičen. In to zato, ker nočjo sedet na zicih kjer so že drugi ribal svojo rit. Ker nočjo met prikritih napak. Ker se preprosto jim ne da ubadat s tem in tut nimajo blage veze o tem.
Tut sam sem tak in zmer kupim nov avto. Sem zmer bil zadovljen. Aja, pa lahko si privoščim avto za 20čukov brez težav kljub recesiji.
No, jaz pa enostavno ne bom nikoli razumel takih profil kot si ti…
-20 čukov našparat(ali kredit, nima veze)+ kasko + uradni servisi, itd= nenormalno veliko keša, ki bi ga sam ponucal za dost drugih užitkarskih zadev…
– jebeno stresno življenje imate zaradi strahov pred udarci, praskami, točo, itd…kljub kasku…
-kupci novih ste na splošno v lajfu preveč preveč presrani in nesigurni sami vase + nesposobni zrihtat kakšno nepredvidljivo stvar…in niti slučajno ne znate kupovat racionalno, ne glede na kupljeno stvar…
Skoraj vsi muskontarji, ki bi radi za zamerno ceno dobili vrhunski inštrument ali feršt, gledajo za 15,20 let starimi zadevami, ki so bile za tiste cajte astronomsko drage ..pa jebeš garancijo-se znajdeš in poštimaš sam al pa vsaj probaš….isto sranje je pri avtih…
No, jaz se bolj nagibam k temu, da dokler ni, gledam tako kot ti. Kar je v mojem rangu dosegljivega. Nov avtomobil da, če ne bo trpel preostali del načina življenja. In mogoče nekoč, pa tudi če ne, pa da se gleda in nabavi nove zadeve, ki jih potem ti čez 15 let gledaš. Sam tu imam v mislih kakšne eksote, ki so bolj sladica v življenju če so že. Po drugi strani pa, bi me interisirali kakšni fajni oldtimerji.
Smo pa sicer povsem zašli s prvotne teme.
@kupujem… naj ti avtomobil odlično služi. Me veseli, da si zadovoljna z njim in le to šteje.
Geografijo sem imel 5, ni panike….Ves pleh, ki pride iz kitajske regije, je podn napram nemcem…
Ej folk, pa ne more se en Hyundai(kaj šele Kia sekret), ki je komaj 20 let na evropskih tleh, primerjat z nemci….nikoli in nikdar!!! Mogoče s francozi, ki so podoben podn…
Kitajci lahko edino kopirajo dizajn in tehnologijo od evropejcev in v avte mečejo evropske mašine…da ne govorim o kvaliteti materialov…
Razumem, da je kitajska delovna sila zelo poceni(tud marsikateri nemški avto se dela na kitajskem) ampak debelina pleha in kvaliteta plastike in vsega ostalega je pa neprimerljiva…poleg tega v kitajskih fabrikah proces kontrolirajo NEMŠKI tehnologi z NEMŠKIMI standardi…
Ne more bit ena Kia ceed za 5000€ cenejša od Golfa, pa da je hkrati popolnoma konkurenčna v vseh pogledih..NEEEEEMOOOOOOGOOOOČEEEEE!!!!!!!
Dejte si že feni kitajcev enkrat vbit to v glupo betico…
Hyundai je eden večjih koncernov v Aziji in izdeluje tudi lastno jeklo za svoje avtomobile. Zaradi višje kvalitete jekla so tudi posledično dvignili cene svojih avtomobilov. Če primerjamo recimo ti dva avtomobila:
– passat http://avto.over.net/testi/volkswagen_passat_20_tdi_highline/
– i40 http://avto.over.net/testi/hyundai_i40_17_crdi_aut_premium_business/
Je cena že tam tam (i40 je sicer v zgornjem primeru karavan in ima malenkost več opreme). Ker je pač kvalitetne materiale potrebno plačati.
Kakor pa spremljam pa opažam, da si Hyundai želi, da bi bila Kia nižje pozicionirana znamka, zaradi česar zelo verjetno uporabljajo malce slabše materiale.
Ajde, ti tlačiš zraven Passata…Zame in za marsikoga so pravi nemci BMW,MB, Audi, potem se pa neha…če skočimo na ameriški elitni trg, je pa tam še Audi v zaostanku in se zadnja leta komaj prebija med prvo dvojico…
Včasih je celo veljalo, da so top avtomobilske firme tiste, ki vodijo tudi v tovornjakarski industriji…to pa so bili MB, Volvo in Scania(Saab)..zdej je pa to vse pobrlkjano in nihče več ne ve kdo kam paše..
Dejte si mal zamislit, zakaj je tako malo firm na svetu, ki dajejo poudarke na razrede šele od npr. bavarske petice navzgor, velika večina firm pa lahko že o takšnem razredu le sanja!!!! ž
Kva pa je to za en sekret Sonata???? Razred je tak, da človk sploh ne ve kam paše( h petici definitivno ne), grd pa ko prasica….
V bistvu se niti ne čudim, da je Samsung iz prvega mesta izpodrinil Nokio po prodaji mobilcev…
Veliko opreme za malo keša-tipični kitajski nastop za pranje možganov vedno več glupih in naivnih ljudi….
Glih par dni sem bral, da je en tip, ki testira mobilce, v zadnjih dveh al treh letih sprobal nekaj 10 mobilcev in da še vedno ni v roke dobil boljšega od Nokie E72….
Odgovor na vprašanje zakaj jih ni več proizvajalcev v premium razredih… Ker se ne splača. Bolj se splača masovna produkcija in prodaja. Na masi se dela.
Najbrž se res ne splača…vprašanje je, zakaj so se tisti, ki so nekoč imeli kao premium razrede, usrali…ker dejansko so se, ker so vedeli, da nimajo šans napram glavni nemški trojici, ki je pred 15-imi leti pospešila s svetlobno hitrostjo kar se tiče tehnike in dizajna..govorim o Audi A8 l.95, bavarska petica in sedmica l. 96 in MB S serija l.99. Od takrat naprej imajo vse tri firme en kup še večjih pošasti, od luksuznih terenskih kupejev do tovarniških predelav športakov..
Pri vseh ostalih evropskih firmah se je ta svet ustavil že pred 15-imi leti…
Reno je priracal do Vel satisa in avantima, ki sta oba hitro pogorela, Citroen do C6(mi je celo všeč),
Pižo do 607, Alfa do 166, ki je tudi že nekaj let pogorelič, Fiat niti pod razno, Opel do Insignije, ki je mimogrede kr neki..ne paše nikamor, pa še kičast je ko svina, Ford in njihov nagravžen ameriški Scorpio je zelo hitro umrl, Pheaton je bil sicer poskusni konkurenčni met VW koncerna,pa je tud hitro pogorel….
Edino Volvo in Saab(še ne toliko) še nekako racata za veliko trojico, vse ostalo je podn…
In ni pogojev, da kupim avto od takih firm, ki nočejo, ne znajo, ne morejo, niso sposobni dizajnersko in tehnološko konkurirat trenutnim klišejem…
Briga me , če se jim bolj splača masovna proizvodnja…prepričan sem, da so pred 15-imi leti zavozili projekte in od takrat naprej so zame posranci….
DRRR moraš se zavedat, da so Audi, BMW in Mercedes vedno delali premium vozile. Medtem ko so bili VW, Fiat, Peugeot, Opel in podobni vedno bolj ljudski avtomobili in zato jim ni bilo v tako velikem interesu iti v premium razred. Večina, recimo VW, če so že šli, so šli zaradi imidža.
Fiat recimo nima niti interesa narediti avtomobil v tem razredu. Zato imajo Maserati… no in tudi Lancio in Alfo Romeo, samo so ju popolnoma uničili kot znamki.