Izbira krila – potrebujem pomoč
Hvala za nasvete! 🙂
Imam 172 cm in 70 kilogramov. Skladno postavo. Stara 40+.
Nisem iz LJ, niti se mi ne da po ljubljanskih trgovinah.
Ti dve krili sta mi všeč, ker sta malo drugačni, pa še vedno dovolj elegantni. Kakšno primerno bluzico/korzet bom pa tudi menda našla, ni hudir!
Še kakšen nasvet, napotek …?
joj, samo to ne. to je pa najbolj kmečka kombinacija, kar jih je lahko. pa še rdečo torbico naj da, a ne? kar pike dobim, ko vidim te kombinacije, rdeča bluza, rdeči čevlji in rdeča torbica, rdeč pas pa še rdeč rajf v glavi…..katastrofa.
Jaz bi oblekla prvo krilo, za zgornji del bi dala tanek navaden črn puli, glede obutve bi pa definitivno izbrala ene lepe škornje (ni nujno da s peto). Črnino bi razbila z nežnim nakitom (ena debelejša zapestnica in nežni uhani, recimo samo bunkici) in s torbico druge barve.
Priznam, da ne bi izbrala ne enega ne drugega modela. Za moje oči je bil tak kroj že prevečkrat viden in na silo drugačen.
A vseeno menim, da bi oba modela čisto pristajala tvoji postavi, sploh na pete.
Če se že odločiš za enega od teh dveh kril, predlagam (kot mislim, da že nekdo zgoraj) obvezno v krilo nošen črn puli, zraven pa zelo opazen kos nakita blizu ob vratu. Vpadljiv nakit je zelo aktualen, pritegne pozornost na obraz (sploh ok, ker sta krili tako polni) in naredi vse skupaj malo bolj stajliš.
Npr. kaj takega:
[img]http://images.asos.com/inv/media/6/5/5/0/1940556/image2s.jpg[/img]
ali
oz. iz izbire na 3 Suisses:
Zraven pa močno odsvetujem šal, saj bi tako res šlo za zelo stereotipno kombinacijo.
Jaz bi od kril na 3 Suisses zagotovo izbrala tole:
blazno pa mi je všeč še tole:
Nosila bi ju na tanek pleten pulover z ozkim pasom preko.
Oprosti, ker nisem tako navdušena nad tvojo izbiro. Pomembno pa je, da je tebi všeč in da se boš v izbranem dobro počutila.
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.