izbira kreme za obraz
Pozdravljeni,
pred kratkim sem kupovala kremo za obraz in pristala v nemajhni dilemi, katero sploh izbrati. Prej sem uporabljala Oriflameovo, ki pa mi ni najbolj odgovarjala, zato sem presedlala na Clinians. Dnevna mi super odgovarja, zdaj pa sem izbirala še nočno (stara sem 32 let). In izbrala eno z granatnim jabolkom, ki mi tudi odgovarja. Moti pa me to, da na nobeni kremi ne piše, za kakšno kožo je namenjena..mislim, starostno. Včasih so pisal gor da je za 30+, 40+ itd..zdaj pa nič. Kako naj s orientiram, da ne izberem “premočne” kreme? Ali je morda ta, z granatnim jabolkom, za starejšo kožo? Kakšno škodo si lahko naredim, če prečasno začnem uporabljat močnejše kreme?
Hvala za odgovor!
Pozdravljeni,
kreme ste kar vredu izbrali. Res je včasih pisalo na kremah za kakšno starost so primerne, vendar je to lahko zelo varljivo, ker se tudi pri ženskah koža različno stara in ni nujno da imajo vse tridesetletnce isto kožo. Če vam kremice odgovarjajo in se dobro počutite jih kar uporabljajte, koža vam bo za kvalitetno nego hvaležna in bo vračala z lepim izgledom. Ne pozabite še na čistilo in tonik, ki je pri negi tudi zelo pomemben. Če se boste razvajali pa še z kakšnim peelingom in masko in se izogibali slabih navad (cigarete, pretirano sončenje…), popili dovolj vode, se bo vaša koža sigurno počasneje starala.
lpj
Forum je zaprt za komentiranje.