Iz WAV/MP3 v MIDI ?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Računalništvo, telefonija, internet in televizija › Iz WAV/MP3 v MIDI ?
Kako konvertirati MP3/WAV/OGG v MIDI format?
Izgleda, da CDex tega ne omogoča, ali pa nisem našel komande…..
Kakšen namig (preden se grem Googlat) za olajšanje dela?
LP
To pa zelo težko. Edino posamezne tone, recimo da imaš posnet v wave ali npr. mp3 samo klavir ali npr. trobento ti ga bo s težavo pretvorlo v midi format. Cele pesmi pa ni šans, žal..
Mogoče tole?:
lp, jst
Tako je ta reč ja….. sicer lahko poskusiš tole zadevo in malo eksperimentiraš (samo iz wav v midi) … pa poskusi kakšen komad pretvorit in povej kaj za ena mineštra je ratala :))) …me res zanima če je ta program kej bolši od drugih …. nekam tako piše na strani…
Kakšen lep remix je ratal iz enaga komada, prav neprepoznaven:)
Lady L, si sama preizkušala tale program?
Itak…. :)) Kdo pa sploh hoče imet midi??
Ne me je**t, dokler sem še dobre volje ;))
lp, jst
Hmm, saj vem da so okusi glede glasbe zelo različni, nism pa vedel ta so prav takšni;))
lp in brez zamere:)
jahh… marsikdo bi rabil tako zadevco ki bi wav lepo pretvorila v midi… na področju glasbe je to lahko vsakdanja potreba…
Dej kawaa povej plis če je uni program naredu kaj spodobnega iz komada…
LP
Naj te razočaram; moj glasbeni okus je OK, z razliko, da meni ni všeč midi, pa tudi ne rabim ga…. Kawaa pa ga verjetno rabi za mobilca.
Ps. Nisem ga sprobala… pa zamerim ti tut ne.
Lp, jst
Hja, midi je dobra zadva ja, če bi bila profesionalna ali vsaj ljubitelska glasbenica bi ga 100% bolje spoštovala:)
težave s PC…..bom probal čez vikend & javim ! (yep, rabim za GSM)
LP & thx
ne dela……iz wav pobere ven samo zvoke vnaprej določebega inštrumenta in jih pretvori v midi……..neuporabno!
Ima kdo še kako idejo?
LP
Če poznaš koga, ki se ukvarja z glasbo in povrhu še igra klaviaturo mu naroči izdelavo željenega komada v midi obliki in to bo to. Lahko pa tudi tukaj napišeš kaj želiš in ti poskušam najti v mojem skladišču.
Že mogoče… nisem ne eno, ne drugo…. znam pa zaigrat na prave strune pri mojem dragem ;)))
lp, Lady L
Tukaj imaš link, kjer lahko naročiš midije , tuje pa dobiš brezplačno na temle naslovu: .
lp
Forum je zaprt za komentiranje.