iz veze kako naprej?! kako spoznati …
Idealno, da si nakoplješ v pol ure 5 sluzavcev:). Pametno je izbirati, komu se boš nasmihal in podobno, ker najbrž ni namen, da si z vsemi domač.[/quote]
Tud če plešeš z enim, ki ni tvoj sanjski tip. So what? Malo polešeš, se družiš, greš naprej. Včasih se res čudim ženskam, kako mislite da bo kateri k vam pristopil, če tri skupaj glave tišite in vsakega ogovarjate, temu to manjka, drugemu ono. Res ne vem, pa saj se ne rabiš s prvim, ki se pogovarjaš, zalizat. Se družiš in če ti gre na živece, ga odpikaš. Tako se tudi naučiš v življenju reči ne in izražati svoje občutke.
Idealno, da si nakoplješ v pol ure 5 sluzavcev:). Pametno je izbirati, komu se boš nasmihal in podobno, ker najbrž ni namen, da si z vsemi domač.[/quote]
Tud če plešeš z enim, ki ni tvoj sanjski tip. So what? Malo polešeš, se družiš, greš naprej. Včasih se res čudim ženskam, kako mislite da bo kateri k vam pristopil, če tri skupaj glave tišite in vsakega ogovarjate, temu to manjka, drugemu ono. Res ne vem, pa saj se ne rabiš s prvim, ki se pogovarjaš, zalizat. Se družiš in če ti gre na živece, ga odpikaš. Tako se tudi naučiš v življenju reči ne in izražati svoje občutke.[/quote]
Bolj sem imela v mislih tisto, da ob šanku začneš žmigati vsepovprek:))). Ples je nekaj drugega. Gre za spontan odziv, da plešeš z večimi, se na nek način podružiš. Ne rabiš si jemati časa za čisto vse, zato da se naučiš tudi koga zavrniti. Wtf:)).
Tud če plešeš z enim, ki ni tvoj sanjski tip. So what? Malo polešeš, se družiš, greš naprej. Včasih se res čudim ženskam, kako mislite da bo kateri k vam pristopil, če tri skupaj glave tišite in vsakega ogovarjate, temu to manjka, drugemu ono. Res ne vem, pa saj se ne rabiš s prvim, ki se pogovarjaš, zalizat. Se družiš in če ti gre na živece, ga odpikaš. Tako se tudi naučiš v življenju reči ne in izražati svoje občutke.[/quote]
Bolj sem imela v mislih tisto, da ob šanku začneš žmigati vsepovprek:))). Ples je nekaj drugega. Gre za spontan odziv, da plešeš z večimi, se na nek način podružiš. Ne rabiš si jemati časa za čisto vse, zato da se naučiš tudi koga zavrniti. Wtf:)).[/quote]
Če pa so ene tako smešne. Pride tip k njim plesat, pa gnjavi, pa se slini, pa hoče šlatat – one pa so prijazne in ga ne odpikajo. Če mi gre tip na živce, mu rečem adijo in se obrnem vstran.
Forum je zaprt za komentiranje.