Iz leta v leto me moja ljubi manj
Hahahahahahaha! Dobra! Imam enega prijatelja, ki ima že precej življenskih izkušenj in pravi, da ni vredno menjati, ker čez čas je vsaka ista. :)))))))))))
Jp, luna luna. 🙂
Seveda sem. Takrat sem moral tisti frači dopovedat, da se ji star model družinskega multipraktika ne splača menjat za novega. Upam da se je je kaj prijelo. Tudi moja bi jokala, če bi naredila kaj takega. Poglej te nove modele samo en kup elektronike, embalaža in dizajn. Ob prvi težavi se pa vse polomi. Pa tudi vsa ta nova šara, o kateri gor pišem – to je tako kot tuning starega avtomobila. Zgleda hudo, pri prvi luknji pa popada dol vsa plastika in auspuh.
Jaz sem tradicionalist in ni lepšega kot ko so ženske izkazovale ljubezen s pranjem gat kje ob kakšnem potoku. In to z milom, ki so ga prej skuhale same. Človeka so preplavljali nepopisni občutki, ko jih je sklonjena splakovala v čisti vodi. Še posebej, če je to bil pogled od zadaj. :-)))))
Naj ugibam: zato, da bi tudi ti lahko žajfo sama kuhala :-)))[/quote]
no v bistvu je tako, da so tista mila, ki so jih včasih kuhali iz psov ali mačk, bila dosti manj agresivna in je bilo treba nekaj fizike zraven, da se je stvar izprala. Današnja pralna sredstva (tukaj predvsem pomivalna, za strojno pomivanje na primer) so taka, da posodo pomijejo v eni do dveh minutah.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Naj ugibam: zato, da bi tudi ti lahko žajfo sama kuhala :-)))[/quote]
no v bistvu je tako, da so tista mila, ki so jih včasih kuhali iz psov ali mačk, bila dosti manj agresivna in je bilo treba nekaj fizike zraven, da se je stvar izprala. Današnja pralna sredstva (tukaj predvsem pomivalna, za strojno pomivanje na primer) so taka, da posodo pomijejo v eni do dveh minutah.[/quote]
Če se bo kriza poglabljala, bo vsakršno praktično znanje še kako prišlo prav. In ženske bodo spet vredne občudovanja in s pranjem na roke izkazovale ljubezen do svojega dragega. 🙂
Če pa to delo opravi pralni stroj, bi po tej logiki moral imeti rad pralni stroj….Oziroma je človek prisiljen, da postane materijalist. 🙂
Boom vse se je pravzaprav začelo že takoj po odločitvi za skupno življenje… He, he, he….
Če samo pogledaš kaj so vse “ženski prostori” v hiši, če smatram pod “ženski” tiste, ki jih ona ureja, je “po njeno” v njih…
Kuhinja – tu je vse tako kot ona hoče
kopalnica – tu je vse tako kot ona hoče
spalnica – tu je vse tako kot ona hoče
hodnik – tu je vse tako kot ona hoče
dnevna soba – tu je vse tako kot ona hoče
Kaj ostane moškemu? Kakšna kurilnica in garaža….. če ima srečo in je iz vinorodnih krajev še klet…to je pa itak že “nadstandard”….. :)))
In kdo ima posledično večjo vrednost pri hiši? 😉
Čisto resno pa je izkazovanje ljubezni to kdo kaj naredi za koga. Če ona kuha, pospravlja, pomiva…. posledično izkazuje več ljubezni kot pa oni drugi, ki niti ne hodi več na lov, da bi nahranil družino…;). Je brez vrednosti pri hiši zato niti ni upravičen do tega, da bi potem, ko bi ona skuhala, pospravila, pomila… zvečer še po…piiiiiip…la.
Seveda sem. Takrat sem moral tisti frači dopovedat, da se ji star model družinskega multipraktika ne splača menjat za novega. Upam da se je je kaj prijelo. Tudi moja bi jokala, če bi naredila kaj takega. Poglej te nove modele samo en kup elektronike, embalaža in dizajn. Ob prvi težavi se pa vse polomi. Pa tudi vsa ta nova šara, o kateri gor pišem – to je tako kot tuning starega avtomobila. Zgleda hudo, pri prvi luknji pa popada dol vsa plastika in auspuh.
Jaz sem tradicionalist in ni lepšega kot ko so ženske izkazovale ljubezen s pranjem gat kje ob kakšnem potoku. In to z milom, ki so ga prej skuhale same. Človeka so preplavljali nepopisni občutki, ko jih je sklonjena splakovala v čisti vodi. Še posebej, če je to bil pogled od zadaj. :-)))))[/quote]
To je pa res Boom, sem se pred časom nekaj pritoževala čez novi pralni stroj, ki se je že po nekaj mesecih pokvaril, pa me je serviser podučil, da vsa novejša tehnika je lepa za pogledat… “tko na uč”… a kratkega življenjskega veka, in še najpomembnejše, da ko se pokvari, ne popravljat, ker se ne splača…. najboljše zamenjat.:)
Ti torej praviš, da bi tudi v zakonu moralio veljati nekaj podobnega kot v sodobnem kapitalizmu, kjer delavci garajo predvsem iz ljubezni do delodajalca, namesto plače pa dobijo piiiip?[/quote]
Kaj to dobijo piiiiiip? To je kaj za pojest ali polizat? :))))))))))[/quote]
Tudi lahko, če ti to odgovarja. 😉
Tudi lahko, če ti to odgovarja. ;)[/quote]
Bi, saj ne vem kaj to je, pa če je okusno?:))))))))))))[/quote]Al je okusno ali ni to je nepomemben podatek….Važno je, da zmoreš njej zadevo predstavit tako, da si ona to želi…. 😉
Je pa to ena taka star, ki jo potrebuje ženska, ki rada vrti jezik…. če želiš, da ga vsaj malo ustavi ji postrežeš s tistim piiiiip in je za enčas gmah…….
Samo moraš bit toliko vztrajen, da ji gumb za ugašanje vrtečega jezika oblečen s krznom, na not obrne (kosmati del)…..za to pa rabiš imet dobro srce, da zmoreš ta napor…. 😉 :))))))
Bi, saj ne vem kaj to je, pa če je okusno?:))))))))))))[/quote]Al je okusno ali ni to je nepomemben podatek....Važno je, da zmoreš njej zadevo predstavit tako, da si ona to želi…. 😉
Je pa to ena taka star, ki jo potrebuje ženska, ki rada vrti jezik…. če želiš, da ga vsaj malo ustavi ji postrežeš s tistim piiiiip in je za enčas gmah…….
Samo moraš bit toliko vztrajen, da ji gumb za ugašanje vrtečega jezika oblečen s krznom, na not obrne (kosmati del)…..za to pa rabiš imet dobro srce, da zmoreš ta napor…. 😉 :))))))[/quote]
A to pa ne; okusnost nečesa, je zame zelo pomemben podatek.
Drugače pa si to tako “strokovno” napisal, da jaz zdaj še manj vem, kot prej, kaj je to:))
Forum je zaprt za komentiranje.