Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iz kje je pisateljica Milena Miklavčič?

Iz kje je pisateljica Milena Miklavčič?

Nekje okolica Poljan nad Škofjo Loko ali kako?

Odgovor na objavo uporabnika
PIKULET, 30.08.2025 ob 14:50

Nekje okolica Poljan nad Škofjo Loko ali kako?

Kaka pisateljica neki. Baba je bolna v glavo do amena.

Kaj je bila ona sploh po poklicu?

Drugače pa imamo internet,  pa vpišeš ime v iskalnik in marsikaj ti vrže ven. Ne moreš verjet. Ve več, kot starševski čvek.

IZ kje?
Svašta…

Sicer je pa lahko od koderkoli,  v vsaki vasi  se krave kotijo.

precej uporabnih odgovorov, samo da ti gugl vrže ven marsikaj ja, žal.

Če bi kdaj prebral_a kakšen njen tekst, bi že opazil_a, da dostikrat kar sama omeni, da je iz Žirov.

Od kod pa tebi seže pamet? Moda iz kje? ???

Anonimno 6564, 30.08.2025 ob 15:48

Od kod pa tebi seže pamet? Moda iz kje? ???

Kakšna moda, a tvoja?

Jaz je ne spremljam več, od kar je podpirala in promovirala  kljovid cepljenje. Me ne zanima več, kaj ima za povedati.

Sigurno ima tudi vse člane svoje družine cepljene, ne bi se čudila, četudi vnuke – otroke.

Sem pa prej brala njene objave redno.

Čudi me, da tako inteligentna ženska, vsaj deluje tako, da je inteligentna, ampak očitno ni, če ob vseh svojih življenjskih izkušnjah z ljudmi NE prepozna kljovid propagandne prevare. 

Pravilno vprašaj, 30.08.2025 ob 15:07

IZ kje?
Svašta…

Sicer je pa lahko od koderkoli,  v vsaki vasi  se krave kotijo.

Tko govorimo. S kje? Ostalo je umetna slavska slovenščina. 100 let genocida in laži in umetne sekundarne slavščine. To porivate po šolah za levičarsko krajo in genocid.

Windisch, 30.08.2025 ob 20:10

Tko govorimo. S kje? Ostalo je umetna slavska slovenščina. 100 let genocida in laži in umetne sekundarne slavščine. To porivate po šolah za levičarsko krajo in genocid.

Da ti ne bom nabil tvojih slavcev v tvojo domobransko rit, kreten!

Windisch ni bilo NIKOLI IZ KJE, ampak od nekdaj OD KOD. (woher). Slovnično bi bilo IZ KATEREGA KRAJA  ali OD KOD IZHAJA, PRIHAJA.

Iz kje je  spakedranka za nepismene najstnike.

Pa še eno o slavcih si privošči, pa te prijavim.

Mislim, da je iz Žirov nad Šk. Loko. Meni tudi ni ljuba kot zaprisežena desničarka, ima pa kar težko zgodbo – en sin ji je umrl zaradi glioblastoma, hud tumor v glavi, potem pa je tudi drugi sin zbolel za rakom (nekim ne tako usodnim). Se mi je kar zasmilila.

Ena514, 30.08.2025 ob 21:38

Mislim, da je iz Žirov nad Šk. Loko. Meni tudi ni ljuba kot zaprisežena desničarka, ima pa kar težko zgodbo – en sin ji je umrl zaradi glioblastoma, hud tumor v glavi, potem pa je tudi drugi sin zbolel za rakom (nekim ne tako usodnim). Se mi je kar zasmilila.

To je še ne naredi dobrega človeka. Ljudje imajo tragične zgodbe, izgube otrok in težke bolezni, pa zato niso požrešni in zagamani. Ravno obratno.

pikimepiki, 30.08.2025 ob 20:01

Jaz je ne spremljam več, od kar je podpirala in promovirala  kljovid cepljenje. Me ne zanima več, kaj ima za povedati.

Sigurno ima tudi vse člane svoje družine cepljene, ne bi se čudila, četudi vnuke – otroke.

Sem pa prej brala njene objave redno.

Čudi me, da tako inteligentna ženska, vsaj deluje tako, da je inteligentna, ampak očitno ni, če ob vseh svojih življenjskih izkušnjah z ljudmi NE prepozna kljovid propagandne prevare. 

Točn  tko!

Nikoli nisem slišala Štajerca (MB in okolica) izustiti “iz kje”, pa imamo dialekt, ki bližje nemščini, kot slovenščini. Pa ne morte tak narobe govorit, no. Odkod vam to ? Iz italijanščine “da dove” ?? ali se samo nekaj pačite z nekim globiš ingliš ?

Ta ženska, ki je polna same sebe in resnično misli, da je hudo, hudo pametna, je hodila na učiteljišče, potem pa delala na banki.

Ženska je ženski Volk – drži, kot pribito! Udarile ste tukaj prisotne dame po njej, kot Krpan po Brdavsu. Če me njena literatura potegne, knjigo preberem, ne glede na njeno politično usmeritev. Nisem vedel za bolezni njenih sinov, to je grozno, najhuje za vsakega starša.

Je pa fejst baba, brihtna, dobra debaterka. Pa nisem desničar (politično mišljeno). Rad imam pametne ženske.

Smatram se za srečno, da ne cem GDO je to in S KJE 😀

Žiri niso nad Šk. Loko.))).  Malo poglej na zemljevid, če znaš. Sicer mi pa ona ni ne simpatična, ne prijetna.

Ata931, 31.08.2025 ob 01:15

Ženska je ženski Volk – drži, kot pribito! Udarile ste tukaj prisotne dame po njej, kot Krpan po Brdavsu. Če me njena literatura potegne, knjigo preberem, ne glede na njeno politično usmeritev. Nisem vedel za bolezni njenih sinov, to je grozno, najhuje za vsakega starša.

Je pa fejst baba, brihtna, dobra debaterka. Pa nisem desničar (politično mišljeno). Rad imam pametne ženske.

Nobena ženska nisem. Kar si tale privošči o nas moških pisati, me moti. Da smo vsi pijanci, posiljevalci, nasilniki …  Da je tako obnašanje slovenska tradicija, ona trdi. Vsi deci po njenem zgonjeni prasci, vse ženske pa uboge sužnje. TO ME MOTI NA NJEJ. KER LAŽE.  Takih je bila peščica in ti so jih slej ko prej dobili po glavi od sosedov ali najkasneje od najstarejšega sina, ko je dovolj  zrastel.

Sto zgodb o ubranem in ljubečem družinskem življenju, kjer so moški visoko cenili svoje žene, to ona označuje za laž.
Pa sama sebi reče antropologinja… dajte no!

Baba ni nič drugega, kot zaslužkarska perverznica. Normalna ženska ne more tako razmišljati.
Da je pa še Janševa ritoliznica, je pa samo pika na i.

Ne vem, od kod je. A ko sem pred nekaj dnevi videla, da se brati s Primcem (škodljivci otrokom), sem z njo opravila. Konec, ne bom je več brala, spoštovala pa sploh ne.

brrrrr257, 31.08.2025 ob 08:50

Ne vem, od kod je. A ko sem pred nekaj dnevi videla, da se brati s Primcem (škodljivci otrokom), sem z njo opravila. Konec, ne bom je več brala, spoštovala pa sploh ne.

Najbolj skvarjeno je v politiki izkoriščati neuko rajo, bednike, hujskače, nezadovoljneže, … vse tiste, ki so samo proti, proti, proti… ne vejo pa, ali so kjerkoli ZA.

Miklavčička se pa seveda vslini tam poleg. Najboljši kupci za njene svinjarije so primitivci, ki hlepijo po čemerkoli, da si lahko dajo duška z zgražanjem, naslajanjem nad sranjem, po možnosti še agresijo.

Razumite že enkrat: desna vam NIKOLI ne bo izboljševala življenja, ker s tem izgubi svojo volilno bazo. Oni vas rabijo jezne in nezadovoljne, revne in potisnjene v kot nemoči. Tam ste ravno prav slepi in gluhi za vse razen svoje slabe volje. Potem pa rabite samo še grešnega kozla, da nanj kažete s prstom in je kriv za vašo bedo.

Karkoli vam je leva opcija izboljšala, bodo vam dopovedali, da so samo drobtinice in laži. Isto MM, ki zanika obstoj česarkoli dobrega in poveličuje greznico.

Kdaj je kdorkoli od njih kaj DOBREGA naredil za vas? Samo naštevajo, kaj je slabega, po možnosti si še izmislijo, tu se pa njihove zasluge končajo. Da bi eno koristno smernico ali ukrep izvedli, tega ni. Eno samo kurblanje.
Najbolj nizkotni primitivci vas namensko tiščijo v bedo. Tam vas rabijo. In jim uspeva na najbolj poceni trik : potisni nekoga v drek, da se ti bo zdelo, da si ti na boljšem. Samo to delajo in nič drugega.
A so vam kdajkoli ponudili pot na boljše? NISO. 
Vi jim pa še naprej ploskate… ne morem verjet, da ne spregledate.
MM pa dela identično. Ona rabi primitivno rajo, da se naslaja nad sranjem. Tudi nikjer niti besede o tem, kako živeti bolje. Samo javkati, kako je slabo, ampak drugim je še slabše.
Zato jo pa vidiš stati poleg raznih Primcev in Janš. Boli njo kurac za vas ali kaka načela, ste pa super klientela za nakup njenih knjig in teh pač pametnim ne more prodati. Zanima jo pa samo in zgolj lasten žep.
Kar podpirajte to, če vas ni sram.

Ona ni pisateljica, je zaplankana kvantarka, zaljiva in nestrpna opravljivka, to je ona!

Ona773, 31.08.2025 ob 09:28

Ona ni pisateljica, je zaplankana kvantarka, zaljiva in nestrpna opravljivka, to je ona!

Celo četico imamo učiteljiščnic, ki so se spomnile biti publicistke, pisateljice, političarke… niso prišle do svojega poklica, pa so šle meglo tiščat in drek mešat.

Ena taka šoja je bila tudi Jasna Snežič (Rokova mati, ja), kao novinarka na Večeru. Ni delala drugega, kot srala po šolstvu, ker ga sama ni obvladala. Kot evidentno tudi vzgoje ne. Desna, seveda.

Pa Jelka Godec. Propadla učiteljica, pa hajd v politiko. Desna, jasno.

Pa spomnimo se Angelce Likovič. Ista zgodba. Tudi desna. Ravnateljica po politični zaslombi, ne zaradi sposobnosti.

No, Milenca je ista pizda.

Nesposobne opravljati svoje delo, se pač raje gredo ven metat v politiko. Kot vsi nesposobneži tega sveta.

Iz Žiri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close