Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iz hr domov

iz hr domov

Je že kdo imel pozitiven test iz Hr za domov? Je šel čez mejo in doma v karanteno?

Tako je bilo pri meni.

Če imaš na HR + test te dajo naši na PCR?

Razmišljam, da bi stisnila na testih 50 eur oni sestri v roko in mi naj napiše, da sem +. 10 dni karantene – imam doma okoli bajte kaj za delat, dopusta pa več nimam. Pa če me vodijo dalje kot prebolevnika  – imam 6m mir pred testiranji/cepljenjem.

Odgovor na objavo uporabnika
razmišljam, 10.08.2021 ob 09:52

Če imaš na HR + test te dajo naši na PCR?

Razmišljam, da bi stisnila na testih 50 eur oni sestri v roko in mi naj napiše, da sem +. 10 dni karantene – imam doma okoli bajte kaj za delat, dopusta pa več nimam. Pa če me vodijo dalje kot prebolevnika  – imam 6m mir pred testiranji/cepljenjem.

Kako točno je s prebolevniki?  Po kolikem času se da pregledat protitelesa v krvi? Kolikor sem prebrala, je 8 mesecev, ponekod piše celo do 1 leta. V resnici je še več. Kaj je uradno?

Bizges, 10.08.2021 ob 09:47

Tako je bilo pri meni.

Da je nekdo prišel s + testom iz KR ?!

prvič slišim, 10.08.2021 ob 10:01

Da je nekdo prišel s + testom iz KR ?!

iz HR  😉

prebolevniki, 10.08.2021 ob 10:00

Kako točno je s prebolevniki?  Po kolikem času se da pregledat protitelesa v krvi? Kolikor sem prebrala, je 8 mesecev, ponekod piše celo do 1 leta. V resnici je še več. Kaj je uradno?

Po  štirih tednih so že protitelesa v krvi. Pregledali so nekaj ljudi po letu in par mesecih. Imeli so še vedno protitelesa. Uradno je pa menda le 8 mesecev.

To je najboljša zaščita. Cepljeni zbolevajo ( 20-30% njih), prebolevniki pa ne.  Koliko časa točno je prebolevnik imun, nihče ne pove.

Dobra tale ?

Hehehe, 10.08.2021 ob 11:48

Dobra tale ?

Dobra tale ?

Mislim na avtorico: razmišljam

Imaš 2 možnosti:

1.ostaneš na Hr in si tam v karanteni, po 10.dneh greš s tem pozitivnim testom nazaj v Slo, razn če zdravnik presod drugač

2.greš s pozitivnim testom v Slo in te dajo Slo v karanteno.

Ena južna neprijavljena, 10.08.2021 ob 12:25

Imaš 2 možnosti:

1.ostaneš na Hr in si tam v karanteni, po 10.dneh greš s tem pozitivnim testom nazaj v Slo, razn če zdravnik presod drugač

2.greš s pozitivnim testom v Slo in te dajo Slo v karanteno.

Je že kdo bil pred odhodom domov testiran in je bil pozitiven? Dol so vsi izvidi negarivni. Jasno.

saj ni teh primerov, 10.08.2021 ob 12:54

Je že kdo bil pred odhodom domov testiran in je bil pozitiven? Dol so vsi izvidi negarivni. Jasno.

Dol sem bila tri dni “prehlajena”. Imamo vikend na samem, tako da sem v vsem času šla le 3x v trgovino, kjer sem se verjetno “prehladila”. Pred odhodom domov sem  šla na test-negativen. Doma sem bila en teden v samoizolaciji (prehlad je minil). Čez dobre 3 tedne sem si šla pogledat kri- imam protitelesa. Torej, imela sem ta virus, test mi ni pokazal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close