Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iz Dubrovnika v Slovenijo?!

Iz Dubrovnika v Slovenijo?!

Potrebovala bi nasvet, kako naj pridem iz Dubrovnika v Slovenijo (Maribor ali nekje pač v tej smeri) in sicer 30. ali 31. avgusta. Moram se navreč “na silo” prej vrniti domov zaradi izpita na faksu. Letalo mi je malce predrago, pri agencijah (kjer sem se pozanimala) pa avtobusi vozijo ravno vedno na soboto, kar mi je prehitro. Meni bi ustrezalo torek-sreda torej 30. in 31. avgust…

Ali morda kdo ve za avtobusni prevoz preko katere agencije, ki pade na ta datum? Ali kako podobno varianto.

Havala za odgovore..

LP!
Polona

In zakaj rabiš za to agencijo? Pojdi v Dubrovniku na avtobusno postajo in se vsedi na avtobus proti Zagrebu, kar nekaj jih pelje vsak dan. Iz Zagreba do Maribora imaš pa tudi kar nekaj zvez, lahko z avtobusom ali z vlakom.
Ali pa iz Dubrovnika do Šibenika ali Splita in tam na vlak.

Pa misliš, da bo znala v Zagrebu prestopit brez agencije?

Kaj pa če bi šla varjanta bus (vlak) – trajekt? Z busom ali vlakom do Rijeke, potem na trajekt do Dubrovnika. Sicer se vozi 22h, ma je poceni in veliko mladih tako potuje. Če ni sprememb, vozi pon., sred., petk. Poglej po netu vozni red
http://www.jadrolinija.hr

Ej vsak odrasl človek ki zna odpirat usta bo vedo kaj more vprasat. Drugac pa naj ne potuje sama pa naj drzi koga za rokico.

Kak ste eni prijazni… Pač vpraša, a ne sme?

Nestrpnost pa taka…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close