IVANA ZA IVANA
Jaz sem vedno imela slovence za bolj kulturne ljudje. Al, verjetno tukaj stoji : Izjema potrduje pravilo.
kaj ni normalno da če nekaj iznajmiš al kupiš da to tudi moraš plačat?! A če te zanima cena tistega apartmana (6 oseb, 80 m2, novo urejen)=45 EURA /dan.
Imaš kaj bolšega??? Morda v Portorožu. Samo ne smeš daleko plivat jer boš prišel v ta groznu Hrvašku. (hecam se)
Veš kaj? Tebi še dam popust, jer sam sigurna da enkrat prideš v Ždrelac, spet bi se vrnil nazaj.
Veliko sem putovala in ima na ovemu svetu prekrasnih mesta, samo resnica je da je vse preveč turistično. Dalmacija še ima svoje čari.
A to če ti se kakšan hrvat (morda kakšna hrvatica!!!!) zameril – jaz ti bom povedala kaj se vse meni dogajalo po poroki za slovenca in prihajanja v Slovenijo!
Lepo se imej in lep pozdrav. Mislila bom na tebe celopoletje ko bom ležala na prekrasnoj plaži in se kupala v super moru. (MORU, ne v pristanišču).
Ivana
Ivana lepo, da se trudiš pisati slovensko, pohvaljena! Jaz osebno sem hodila v Rabac 7 let zaporedoma in niti enkrat nisem imela z nikomer slabih izkušenj. Kjerkoli sem s kom kontaktirala vsi so bili prijazni in pripravljeni pomagati, pa naj je to bil zdravnik, pisarniška delavka (potrjevanje konvencijskega zavarovanja), prodajalka, branjevka na tržnici, turistični delavec, policaj in nenazadnje sami stalni prebivalci Rabaca, katerim nikoli ni bilo težko pozdravljati in se ti nasmehniti.
Brala sem kaj so napisali drugi; morda res niso imeli sreče pri najemu apartmajev in kontaktiranju ljudi ali pa …… Letos grem spet na dopust v Hrvaško, tokrat na Rab. Grem z dobrim občutkom in pozitivnim mnenjem o hrvatih. Upam, da bo tako moje mnenje tudi ob vrnitvi.
Morda pa se naslednje leto odločim za vas, kajti cena je res zelo ugodna.
Bravo Ivana!
Tudi jaz sem mnenja, da se slovenska obala ne more primerjati z Dalmacijo. Ravno tako se me more primerjati prijaznost slovenskih turističnih delavcev s prijaznostjo turističnih delavcev kjerkoli na hrvaški obali.
O cenah storitev pa sploh nima smisla izgubljati besed….
Jadrana (za moje pojme se morje začne pri Zadru) ne bi zamenjala za nobeno drugo morje. Pa sem videla Halkidiko (zelo lepo), azurno obalo, špansko morje.
To ni to! Saj je lepo, vendar zakaj bi potem npr. američani prihajali v Dubrovnik in se tudi vedno vračali? Govorim o američanih, ne o čehih ali madžarih!
Jadran je Jadran in takšne obale, kot je tukaj, ni nikjer. Tako raznolika…
V Cavtatu nisem bila že od vojne naprej. Prej – redno! In še bom šla. Pa tudi na Murter, pa tudi na Hvar, pa tudi na Korčulo, pa tudi na Brač….
Meni ni treba iskati morja v sredozemlju. Je lepše tukaj! Pa tudi ljudje so boljši!
Nataša
Forum je zaprt za komentiranje.