Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ivan je užalil Muslimane v sloveniji

Ivan je užalil Muslimane v sloveniji

A je še kakšna skupina , ki jo je spregledal?
Meni je tako skrajno žalostno, da je nekdo tako zelo majhen, da nikakor ne zmore biti PREDSEDNIK VSEH Slovencev.
Mater, tako malo nas je, pa on bi še kar delil na prafaktorje, kakšen “predsednik” je to.
“Pravi” Slovenci so zgleda samo prištaši sds. Ne vidi preko stranke, slep kot je.
Ostali smo … kaj?
[/quote]
Ker se čuti ogroženega od vseh.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne vem od kje tebi to, brača? Slovenci nikoli nismo imeli tega besednjaka.
[/quote]
Vidiš kako sem naivna, jaz mislila, da razumejo besedo braca, ni dolgo ko so poslovali s cefurji v zabaceni Bosni ti isti, ki se zdaj zgražajo nad čefurji,kako so takrat razumeli braca, ko jim je neka starogrska boginja zvenecega imena iz zabacene BiH denar nakazala:))
Aja pa a niso bili neko obdobje tudi Perzijci zelo radodarni do naše banke.? Pa slovenija premore cel kup borcev za Palestino- mašala, pa da ne nadaljujem :))
Veter piha na vse strani pa kamor nese
Kako to.?

😂😂😂😂😂
Vidiš kako sem naivna, jaz mislila, da razumejo besedo braca, ni dolgo ko so poslovali s cefurji v zabaceni Bosni ti isti, ki se zdaj zgražajo nad čefurji,kako so takrat razumeli braca, ko jim je neka starogrska boginja zvenecega imena iz zabacene BiH denar nakazala:))
Aja pa a niso bili neko obdobje tudi Perzijci zelo radodarni do naše banke.? Pa slovenija premore cel kup borcev za Palestino- mašala, pa da ne nadaljujem :))
Kako to.?
[/quote]

Kako to.?
[/quote]Nekam si zavila Merija. Poanta te teme je, da bomo mi še prosili za pomoč države z jutrovega.

[/quote]
Ne govorim o strankah ampak nasplošno o ljubezni slo do južnakov, Perzijcev, Palestincev itd. Velika ljubezen do včeraj, danes pa že ni več tako. Zanima me kako bo jutri :))

Nekam si zavila Merija. Poanta te teme je, da bomo mi še prosili za pomoč države z jutrovega.
[/quote]

Ja kaj pa čem, moram v korak s časom, moderno je ravnanje po vetru 🙂
Ja deželam na BV ni všeč da o njihovi sveti knjigi tako…kako si potem obetati pomoč

Ja deželam na BV ni všeč da o njihovi sveti knjigi tako…kako si potem obetati pomoč
[/quote]

Počak da nam Jajo še RUSKO komunistično cepivo uvali, to bo še smeha

Ne vem od kje tebi to, brača? Slovenci nikoli nismo imeli tega besednjaka.
[/quote]

Ma ja, ta vse pomeša. Misli, da smo Bosna ali ne vem kaj.

[/quote]
😁👍

Počak da nam Jajo še RUSKO komunistično cepivo uvali, to bo še smeha
[/quote]

Pol bomo peli kalinko :))

Ma ja, ta vse pomeša. Misli, da smo Bosna ali ne vem kaj.
[/quote]
Imaš prav, niso uporabljali brača ampak seko, saj je bila ženska.
Seko bo kaj denarja.? Bice para braćo moja slovenska.Tako je bilo.

Janšizem je hujši kot pa fašizem ali nacizem.
Evropa to počasi spoznava.

Drži, meje so odprte. Tudi tistim, ki so namenjeni v državo.

[/quote]

Od pamtiveka pač ne, od leta 1945 pa ja. Pa tudi tisti v Bosni niso tam od pamtiveka, samo 600 let, če smo velikodušni. Prej so bili kristjani.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

[/quote]

DJ trapej, takrat se krščanstva ni bilo.
Islam si je pa Vatikan izmislil 700let za krščanstvom.

Ne se bahat z nerazgledanostjo.
Četudi si musliman.
Eno je politika, drugo zdrav komnsense. Ta te naredi.

Kako to.?
[/quote]

Spet zavajas in se delaš trapo.
Mesas meglo, ker ti tko paše.
Sovraziš muslice, kot vsi židi, obožujes pa komuniste, čeprav so ravno ti tisti, ki so vam pokradli vaše bogastvo.

Sovraziš Janša, čeprav je ravno on tisti, ki vam je vrnil vaše ukradeno in se druži z Izraelci.
Torej dvojni trend.
Ni pa elita, anede! Ta JJ.
Komunisti so ga odpikali, že v prejšnjem sistemu.
Ampak tebi paše elita, čeprav bi vas zopet pobila, razdelila, se prej pa okradla.
Jej, jej, Bosanka, zresn se.
Pamet u glavo.

Btw, jj ni v mojem volilnem seznamu. Mi ga ni treba obešati. Kradljivcev na levi in ostalih desnih pa tudi ne.

Drži, meje so odprte. Tudi tistim, ki so namenjeni v državo.
[/quote]

Janez sicer javno sovraži vse kar ni Slovensko, hrati pa se pod njim množično uvaža muslimane iz Bosne in predvsem s Kosova. Ti so mu še posebej pri srcu.

Janez sicer javno sovraži vse kar ni Slovensko, hrati pa se pod njim množično uvaža muslimane iz Bosne in predvsem s Kosova. Ti so mu še posebej pri srcu.
[/quote]

Njemu se je** za Slovence in slovenstvo. Že vseskozi.
On se lažni domoljup ni.

Se pa šlepa na tem, to pa.

Moral bi se distancirati od religijskih in ideoloških komentarjev. On in njegovi tviti. Lahko bi si vzel pol ure za predihati idejo, preden tvitne. Apeliram na Urško, da vzame stvari v svoje roke in ga disciplinira.

A muslici še dobijo 200€ mesečno po glavi, če so v javnosti zadekani v glavo, kot je to uvedla leva vlada?
Pa 200.000€ letno, če širiš islam, kot so tudi dobivali?

Nič čudnega torej, da sedijo v poslanskih klopeh ti, ki jim to prinese take enormne cifre ponižnih nepravovernih davkoplačevalcev.

Dejmo, vlada, še nas molzt, striženje je premalo!

Kosovski doktor seveda nima najmanjšega pojma o zgodovini. Če bi jo imel, bi vedel, da je Sveto pismo odgovorno za največ smrti in trpljenja, saj je Sveto pismo med drugim tudi odgovorno za nastanek Korana ker islam časti istega boga kot kristjani. Alah je samo arabska beseda, tako kot je God angleška za tega istega boga.

Me pa zanima, če mu bodo zdaj preklicali častni doktorat v muslimanski državi Kosovo ali pač vedo, da jim je Ivan koristen, ker s takimi tviti pomirja nacionaliste, v ozadju pa se šiba muslimanske migrante v Slovenijo…

[img]https://www.mladina.si/media/www/slike/2015/41/__610/tk2-jan_a-kos.jpg[/img]

Spet zavajas in se delaš trapo.
Mesas meglo, ker ti tko paše.
Sovraziš muslice, kot vsi židi, obožujes pa komuniste, čeprav so ravno ti tisti, ki so vam pokradli vaše bogastvo.

Sovraziš Janša, čeprav je ravno on tisti, ki vam je vrnil vaše ukradeno in se druži z Izraelci.
Torej dvojni trend.
Ni pa elita, anede! Ta JJ.
Komunisti so ga odpikali, že v prejšnjem sistemu.
Ampak tebi paše elita, čeprav bi vas zopet pobila, razdelila, se prej pa okradla.
Jej, jej, Bosanka, zresn se.
Pamet u glavo.

Btw, jj ni v mojem volilnem seznamu. Mi ga ni treba obešati. Kradljivcev na levi in ostalih desnih pa tudi ne.
[/quote]

Ne trolaj plačanec (ste se razpasli kot gobe po dežju) in ne preusmerjaj pozornosti drugam, tema je twitter.

Komentarji na rtv so moderirani , torej cenzurirani, levi komentarji gredo skozi desni ne, prav je da se stvari imenujejo kot so, če komu ne paše naj gre tja kjer bo srečen.

Twiti gor twiti dol pa Jajo pa koran….pa uzaljeni muslimani…
Kr neki… brez veze… neke interne novice- ocitno
model enostavno ni tolk pomemben s svojimi twiti ,da bi mu zagrozili s svojo fatwo ,zazgali njegovo sliko in mu obljubili mascevanje s smrtjo. 😏

Eh…. tud mudzahedini niso vec to kar so vcasih bili.

Nimaš kaj, tudi mudžahedini so večji demokrati in človekoljubi, kot pa janšisti, da o glavnem janšistu sploh ne govorim.

Smrt janšizmu, svoboda narodu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close