Ivan je užalil Muslimane v sloveniji
Jajo se gre zavariavnje neprijatelja. Preusmerja pozornost iz problemov, ki bi jih moral znat rešit. Ampak- če mu uspe tako zjebatodnose da bo začelo pri nas pokat se mogoče nadeja višje podpore na volitvah. Ker normalen ta možakar ni.
Sisek, na svetega Ahaca dan, leta 1593 Gospodovega, je krščanska vojska, katere jedro so sestavljali kleni možje iz Slovenskih dežel, porazila turško vojsko Hasan paše Predojevića. Prvo so Turke napadli hrvaški konjeniki, ki pa so se morali umakniti in so za pomoč prosili slovensko-nemške čete. Krščanski mušketirji in arkebuzirji so s salvami ‘razstrelili’ turško sredino, sledil je napad konjenice, medtem pa je skupina strelcev zavzela edini most, preko katerega bi se lahko mrzki Turčini umaknili. Sledil je popoln poraz turških čet, od katerih je veliko našlo smrt v rečnih globinah, med drugim kolovodja Hasan paša, poturica izdajalska. Za njim je ostal plašč, iz katerega so vrli Slovenci naredili mašni plašč, ki so ga desetletja dolgo uporabljali pri maši, sedaj pa je v Narodnem muzeju.
Ja, zaradi turkov so Slovenci dobili ful velik davek in utrdbe, prej je bilo vse nezaščiteno in so turki imeli res lahko delo.
Sedaj imajo tako lahko delo po Afriki, Nigeriji in drugje. Ropajo, plenijo, pobijajo… sploh v novice ne pride. Je posnetek kako en črnec drži v rokah ubito žensko, in še nekaj pobitih ljudi zraven in roti in prosi za pomoč, ker muslimani kar hodijo in pobijajo kristjane,…
PA NIČ ODZIVA… nič. Nekako tako kot pri nas v srednjem veku…. ISTOOOO,… nobene razlike, nobenee…..
Pretkani do konca… Za njih ena pravila, za naciste kontra…. Ni pravice, ni, je ni. Na tem svetu ne. EU in zahod imata v nulo sprane možgane, da ne vidita kaj se v resnici dogaja.
Islam je poleg verske note totalitarni politični sistem s ciljem zavladati celemu svetu.
V Evropo ne sodi, ker je proti demokraciji (ta je v nasprotju s koranom) in ker ne priznava človekovih pravic posamezniku.
Zato se muslimani ne prilagajajo in se nikoli ne integrirajo. Živijo v paralelnih družvah in sčasoma tvorijo svoja geta. Itak pa je vse usmerjeno k širjenju islama – musliman se lahko poroči z nemuslimanko, a otroci so avtomatsko muslimani. Seveda pa se lahko po drugi strani muslomanka poroči zgolj z muslimanom.
Evo. Dej uzam 5 minut pa preber to. Prou lepa sura. Ena meni najljubsih. Lepo pocasi preberi pa mi povej kaj si tolmacis. Mogoce se pa nekaj novega naucis. 😂
Sicer ni iz tam kjer jaz berem Ampak bo.
Jajo se gre zavariavnje neprijatelja. Preusmerja pozornost iz problemov, ki bi jih moral znat rešit. Ampak- če mu uspe tako zjebatodnose da bo začelo pri nas pokat se mogoče nadeja višje podpore na volitvah. Ker normalen ta možakar ni.
[/quote]
A je še kakšna skupina , ki jo je spregledal?
Meni je tako skrajno žalostno, da je nekdo tako zelo majhen, da nikakor ne zmore biti PREDSEDNIK VSEH Slovencev.
Mater, tako malo nas je, pa on bi še kar delil na prafaktorje, kakšen “predsednik” je to.
“Pravi” Slovenci so zgleda samo prištaši sds. Ne vidi preko stranke, slep kot je.
Ostali smo … kaj?
Forum je zaprt za komentiranje.