Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika italijanske kuharske revije

italijanske kuharske revije

Mogoče kdo ve imena teh revij? Čim več. Babi?
Hvala.

Hej!

Teh revij ne kupujem skoraj vec, ker se mi je z leti veliiiko nabralo. Za prav samo kuharske niti ne vem. Kupovala sem- Amica, Grazia, Milleidee…

Vse te imajo recepte; obcasno pa tematske snopice ( z luknjicami za spenjaje, na eni strani fotobrafija, na drugi recept), ki sem jih zbirala: testenine,meso, ribe, zelenjava, sladice….

Kaj je zdaj trenutno najbolj in – niti ne vem. Bo se kaksna mlajsa Primorka povedala. Lep dan Babi

MIdva velikokrat kupiva Cucina Moderna (kake posebne izdaje) – cena še dokaj sprejemljiva do 1000 sit, ta zadnja ki jo imava je vse o krompirju in hrani narejeni iz njega oz z njim.
Drugače pa imaš dobro založeno v leclercu, kjer lahko tudi prelistaš…

p, maja

ps. nisem pa primorka:)

Tudi jaz večkrat kupim Cucina Moderna. Se mi zdi, da je odlična revija….

Je ful kvalitetna, pa še nimaš kakih posebih sestavin alla angleži in američani. Pa njihova hrana je najbolj njami – mislim italijanska, testenine na 1001 način, sladice…pa illy in hausbrandt…znajo skrbet za dušco…

Seveda sem na Cucina… pozabila. Jih imam tudi nekaj. Pri mojih letih se tega nabere:))) Da, it. recepti, prirejeni za anglosaske okuse so bljak:(
Originali veljajo!!! Lep dan Babi

Pozdravljeni!

Meni je zelo vsec revija La Cucina Italiana, posebno decemberska stevilka je zelo bogata.

Imajo pa tudi internet stran http://www.cucinait.com

Potem pa se:
Cucina facile
Io cucino
Cucina moderna,…….

lp

Masa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close