Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Italijanske dobrote

Italijanske dobrote

Včeraj je bila na POP TV oddaja Italijanske dobrote. Oddajo sem opazila, ko je bila že mimo.
Ali bo oddaja ponovljena, kdaj in kje?
Kakšna je bila oddaja, ali je vredna ogleda?

Ponovitve ni. Pripravljal pa je razne omake za testenine: paradiznikovo, kremasto s tunino in paradiznikom in bolonjsko in pesto.

Pozdravcek, Majuska

<http://majuska.moj-album.com/>

Moje ponižno mnenje – nič posebnega. Dečko je sicer šarmanten, vidi se da uživa (no recimo) ko nakupuje in pripravlja …tisto kar kuhamo me običajne slovenske kuharice praktično vsak teden. Do sedaj sem uspela videti kake tri oddaje in v večini primerov je kuhal kaj znanega. Italijanska kuhinja nam je pač tako blizu in domača, da se nam ne zdi nič posebnega. Testenine z raznimi omakcami, popečen kruh z jurčki, pesto…vse to je najbrž eksotično za ameriški ali angleški trg, nam pa dobro znano in domače. Tunina kremna omaka ki jo je včeraj pripravljal je pri nas na sporedu vsaj dvakrat na mesec, ker jo otroci obožujejo. Pa rižota s špinačo in parmezanom – nobena umetnost. Sicer slastno a dobro znano. Najbolj všeč od televizijskih kuharjev mi je bil zdaj že malo izpeti Jamie Oliver. Pa še on je pekel pice in kuhal makarone včasih.

lp tinca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close