Italija
Podzravljene,
mene pa zanima, če je bila katera že na dopustu v Lignano v Italiji. Smo v soboto dobili brošuro v Dnevniku in se mi zdi super. Sem šla v agencijo in sploh nimajo nobenih ponudb app ali mobilnih hišic v kampu.
Hvala za vsako informacijo. Aja šli bi 25 julija, ker imamo radi gužvo in toplo vreme.
gugl dela čuda
Na njihovi spletni strnai http://www.lignano.com/ najdeš vse kar potrebuješ. Lahko preko neta rezerviraš hotel, apartma, skratka ne potrebuješ še neke agencije, ki bo potegnila provizijo.
To pa ne bo držalo. V Lignanu zna večinoa angleško in to presenetljivo tekoče. Tudi na spletu je vse v angleščini.
Sva ravno v soboto se zapeljala dol in rezervirala mobilno hiško v kampu.
Sicer sva vse že po mailu zrihtala, samo ker ni daleč sva pred plačilom šla še v živo pogledat in izgleda super.
Lp
Ne vem a mogoče zato ker živim tik ob Italiki ali kaj, vendar mi na kraj pameti ne bi padlo, da bi šla na dopust v Lignano. Plaža je zelooo dolga (mivka), ležalniki eden zraven drugega, morje pa je motno. Ne vem no, meni je ljubša Hrvaška s kristalno čistim morjem. Pa še italjanov ni naokrog če mam srečo. Pa lep dopust
Mi gremo skoraj vsako leto po glavnem dopustu še za par dni v Lignano. Je lepo in prijetno mesto z veliko atrakcijami za otroke. Nam je pri srcu kamp Sabiadoro, nahaja se blizu centa, ima lastno plažo, lepo je urejen, z bazeni in otroško animacijo, imajo pa tudi mobilne hiške. Glede sporazumevanja ni panike, praktično povsod govorijo Angleško in Nemško. Edina pomankljivost je nestabilno vreme.
Forum je zaprt za komentiranje.